perjantai 30. huhtikuuta 2021

MINÄ OLEN MAAILMAN VALO

 


 

 Herran rauhaa kanssanne ...

Tänään, aamurukous hetkessä, näin kuvan, jossa oli hyvin pimeä piha. Näin talon nurkan ja se oli pimeydessä, mutta talon nurkalta, sieltä takaa loisti kirkas valo. Tiesin, että se oli Iankaikkisen Jumalamme valo ja kirkkaus.

Mieleeni nousi Raamatun sanat, "Joka pimeydessä vaeltaa". Herra Jeesus on maailman valkeus. Et ole olosuhteiden uhri, vaan voit valita elämän, jossa elät totuuden valossa ja vapaudessa - ikuisesti.

 Koko ihmiskunnan kapina Jumalaa vastaan jatkuu tänäänkin. ”Me tiedämme, että olemme Jumalasta, ja koko maailma on pahan vallassa. (1 Joh 5:19). Tämän maailman jumala on saatana: ”Mutta jos meidän evankeliumimme on peitossa, niin se peite on niissä, jotka kadotukseen joutuvat, niissä uskottomissa, joiden mielet tämän maailman jumala on niin sokaissut, ettei heille loista valkeus, joka lähtee Kristuksen kirkkauden evankeliumista, hänen, joka on Jumalan kuva” (2 Kor 4:3-4).

Kumassa sinä haluat vaeltaa, tuossa ahdistuksessa ja pimeydessä, vaiko Kaikkivaltiaan rakkaudessa ja kirkkaudessa? Sen voit vain sinä yksin päättää ...

JESAJA 9

1. Kansa, joka pimeydessä vaeltaa, näkee suuren valkeuden; jotka asuvat
kuoleman varjon maassa, niille loistaa valkeus.
2. Sinä lisäät kansan, annat sille suuren ilon; he iloitsevat sinun edessäsi, niinkuin elonaikana iloitaan, niinkuin saaliinjaossa riemuitaan.
3. Sillä heidän kuormansa ikeen, heidän olkainsa vitsan ja heidän käskijänsä sauvan sinä särjet niinkuin Midianin päivänä;
4. ja kaikki taistelun pauhussa tallatut sotakengät ja verellä tahratut vaipat poltetaan ja tulella kulutetaan.
5. Sillä lapsi on meille syntynyt, poika on meille annettu, jonka hartioilla on herraus, ja hänen nimensä on: Ihmeellinen neuvonantaja, Väkevä Jumala, Iankaikkinen isä, Rauhanruhtinas.
6. Herraus on oleva suuri ja rauha loppumaton Daavidin valtaistuimella ja hänen valtakunnallansa; se perustetaan ja vahvistetaan tuomiolla ja vanhurskaudella nyt ja iankaikkisesti. Herran Sebaotin kiivaus on sen tekevä.  .......... ................. ..............

Amen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti