sunnuntai 20. joulukuuta 2020

KARITSA, JOKA ON VALTAISTUIMEN KESKELLÄ


 

 Rauhaa ..


19.12.2020.
Tänään rukouksessa ollessa, siinä loppupuolella kun jo Herralle ilmoitin että minun täytyy alkaa nousta ylös, huokailin hiljaa että ei tänäänkään tullut mitään kuvaa, niin samassa näin tuon salmiakki neliön, jonka kulmat on ylös ja alas ja sivuille.
Sen keskeltä lähti samaan piirin muotoon viivoja kuin tuo neliö.
Niitä oli vieri viereen, kuvion reunoille ja ylikin.
Se muodosti kuin aalto kuvion tuosta neliöstä.
Jokaisessa kulmassa oli joku pieni neliö.
Nousi heti mieleen tuo .. neljäs piiri ..
Ääni puhui piiristä, eli sen täytyy olla maanpiiri!
Ehkä tuossa nyt kuvattiin kuinka tuo maanpiiri jo sykkii, joka kulmaltaan ..

Tuo jäi avautumatta, mutta tänään, 20.12.

sain herättyäni, aloin hiljaiseen rukoukseen Herran puoleen. Kun sain rukoiltua, kysyin Jeesukselta vielä voisiko Hän avata vielä tuota neljäs piiri asiaa? Olinhan kuullut myös nuo naisen sanat:                  - ".. neljäs piiri."

Se viesti/ sanoma oli jäänyt vielä niin vajaaksi. Jotain lisä selvitystä tarvitsee?

Tiedän että sanasta löytyy monta paikkaa tuosta maanpiiristä.

Kohta näin leveät ja juhlavat rappuset ylös taivaaseen. Niissä oli metalliset suorat kaiteet.
Sitten tuli vielä toinen kuva, tuo samainen neliö kuin eilen, mutta sen päällä oli Jeesus Kristus, tuossa risti asennossa. Pää yläkulmassa. Jalat alakulmassa ja kädet sivukulmissa.

Kiitos Jeesus että avasit tätä näin oleellisesti.

Johanneksen ilmestys 7

1. Senjälkeen minä näin neljä enkeliä seisovan maan neljällä kulmalla ja pitävän kiinni maan neljää tuulta, ettei mikään tuuli pääsisi puhaltamaan maan päälle eikä meren päälle eikä yhteenkään puuhun.
2. Ja minä näin erään muun enkelin kohoavan auringonnoususta, ja hänellä oli elävän Jumalan sinetti, ja hän huusi suurella äänellä niille neljälle enkelille, joille oli annettu valta vahingoittaa maata ja merta,
3. ja sanoi: "Älkää vahingoittako maata älkääkä merta, älkää myös puita, ennenkuin me olemme painaneet sinetin Jumalamme palvelijain otsaan".
4. Ja minä kuulin sinetillä merkittyjen luvun, sata neljäkymmentä neljä tuhatta merkittyä kaikista Israelin lasten sukukunnista:
5. Juudan sukukunnasta kaksitoista tuhatta merkittyä, Ruubenin sukukunnasta kaksitoista tuhatta, Gaadin sukukunnasta kaksitoista tuhatta,
6. Asserin sukukunnasta kaksitoista tuhatta, Naftalin sukukunnasta kaksitoista tuhatta, Manassen sukukunnasta kaksitoista tuhatta,
7. Simeonin sukukunnasta kaksitoista tuhatta, Leevin sukukunnasta kaksitoista tuhatta, Isaskarin sukukunnasta kaksitoista tuhatta,
8. Sebulonin sukukunnasta kaksitoista tuhatta, Joosefin sukukunnasta kaksitoista tuhatta, Benjaminin sukukunnasta kaksitoista tuhatta merkittyä.
9. Tämän jälkeen minä näin, ja katso, oli suuri joukko, jota ei kukaan voinut lukea, kaikista kansanheimoista ja sukukunnista ja kansoista ja kielistä, ja ne seisoivat valtaistuimen edessä ja Karitsan edessä puettuina pitkiin valkeihin vaatteisiin, ja heillä oli palmut käsissään,
10. ja he huusivat suurella äänellä sanoen: "Pelastus tulee meidän Jumalaltamme, joka valtaistuimella istuu, ja Karitsalta".
11. Ja kaikki enkelit seisoivat piirissä valtaistuimen ja vanhinten ja neljän olennon ympärillä ja lankesivat kasvoilleen valtaistuimen eteen ja kumartaen rukoilivat Jumalaa,
12. sanoen: "Amen! Ylistys ja kirkkaus ja viisaus ja kiitos ja kunnia ja voima ja väkevyys meidän Jumalallemme aina ja iankaikkisesti, amen!"
13. Ja yksi vanhimmista puhui minulle ja sanoi: "Keitä ovat nämä pitkiin valkeihin vaatteisiin puetut, ja mistä he ovat tulleet?"
14. Ja minä sanoin hänelle: "Herrani, sinä tiedät sen". Ja hän sanoi minulle: "Nämä ovat ne, jotka siitä suuresta ahdistuksesta tulevat, ja he ovat pesseet vaatteensa ja valkaisseet ne Karitsan veressä.
15. Sentähden he ovat Jumalan valtaistuimen edessä ja palvelevat häntä päivät ja yöt hänen temppelissään, ja hän, joka valtaistuimella istuu, on levittävä telttamajansa heidän ylitsensä.
16. Ei heidän enää tule nälkä eikä enää jano, eikä aurinko ole sattuva heihin, eikä mikään helle,
17. sillä Karitsa, joka on valtaistuimen keskellä, on kaitseva heitä ja johdattava heidät elämän vetten lähteille, ja Jumala on pyyhkivä pois kaikki kyyneleet heidän silmistänsä."


... nuo rappuset kertoivat niistä, jotka ahdistuksesta tulivat ... rappuset kertoi tuon tulla.. TULE!!! Uskon että Herramme tulo on jo lähellä. Maanpiiri jo sykkii Hänen jalkojensa alla ..

Amen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.