perjantai 23. elokuuta 2019

JUMALA MEITÄ JOHDATTAA

                               ( klikkaa kuvaa niin näet isompana)

Rauhaa!
Tuossa äsken ääneen huokaisin ylös, ettei minulla ole nyt teille mitään jakaa.
Sitten ymmärsin, että ehkä sittenkin jotain pientä.
Veljeni on miehelleni pitkin vuotta lähettänyt kuvia ja tietoja erilaisista moottoripyöristä. Veljeni oma ajatus, että miehelleni pitää löytää jostain pyörä?
Miehenikin oli tästä ihmeissään, mutta hänen salainen haave on kyllä ollut sieltä nuoruudesta, että vielä saisi ajaa pyörällä. Nuoruudessa hänellä oli jonkinlainen moottoripyörä.
No, nyt, kun olimme mökillä, tuo pyörä nyt sitten vihdoin ehkä löytyi ja tänään hän on sitä katsomassa tuolla itäsuomessa. Se on Helluntai pastorin pyörä ja minusta sen kuultuani, koin heti jotakin Jumalan suunnitelmaa ja johdatusta tässä asiassa. Niin monta pyörä vaihtoehtoa on läpikäyty ja nyt tämä pastorin pyörä näyttää olevan se, joka kolahti.
Mieheni usko on vielä vähäinen, mutta siemen on kylvetty ja aikaajoin näen sen kasvavan, niin nytkin.
Mieheni itse ehdotti ennen lähtöään, että vie tuliaisiksi pastorille sen katso7 kirjan: Sanoma rakkaalleni.Olin tästä hyvin mielissäni ja sanoinkin:
" Hyvä idea, ilman muuta viet kirjan,  muista kertoa tuon kirjan synty tarina ..."
Koin että nyt on kyllä johdatus käynnissä ja saa nähdä, mihin tämä kaikki vie?

Jotta tämmöistä tänään. Nyt tässä odottelen, tuleeko mies sieltä pyörän kanssa kotiin? Ja mitä muuta hänellä on kerrottavanaan?

Ja tulihan se tyytyväinen mies sieltä pyörineen ja pyörän kyljessä komeilivat profetaaliset numerot; 777.  👼 Siunausta teille, Jumala olkoon kanssanne.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti