torstai 29. elokuuta 2019

.. JOTTA ME HÄNESSÄ SAISIMME JUMALAN VANHURSKAUDEN

 

 


Rauhaa teille ..Rakkaani.

Kerron teille pienen makupalasen eilisestä "työpäivästäni", loman jälkeen.
Aamulla heräsin aikaisin, ennen kellon soittoa ja kerkisin hyvin olla siinä Herran läsnäolossa rukouksessa. Pyysin Häneltä taas, että Hän tekisi tuon tavanomaiseksi ja rakkaaksi tulleen yllätyksen, tähänkin työpäivääni.
Päivä sujui normien mukaisesti ja asiakkaat olivat iloisia taas, pitkästäaikaa minut nähdessään. Se on niin antoisaa, nähdä heidän kiintymyksensä minuun ja olihan minullakin ollut ikävä heitä.
Muistanette tämän "Päivin", josta olen aiemminkin kertonut. Hän tuli taas luokseni ja kysyi saako kertoa? Ja tottakai annoin luvan. Ensin hän puhui normaalisti, mutta kun asia alkoi käydä hengelliseksi, hän alkoi kuiskaamaan minulle:
- " ...minulla on ollut niin ikävä äitiäni, joka kuoli Tammikuussa. Olen itkenyt paljon ja rukoillut paljon. Taas äsken itkin ja aloin rukoilemaan. Arvaa mitä? Kun rukoilin paljon, näin kuvan jossa ei sanottu mitään, vaan siinä oli vain VALKOINEN RISTI! Sitten olen nähnyt unen teistä kaikista täältä työpaikasta. Olimme kaikki samassa paikassa ja meillä kaikilla oli samanlaiset VALKOISET VAATTEET ... mitä tämä tarkoittaa?"
Lohdutin häntä, että niitä kuvia ja unia ei tarvitse pelätä. Häntä lohdutettiin niiden kautta todellisella Rakkaudella. Sanoin, että oli hyvä että hän rukoili paljon, sillä sitä kautta hän saa lohdutusta ja jaksamista elämäänsä. Voi kuinka taas iloitsinkaan kuullessani tämän hänen kertomansa.  Kiitos Jeesus, että Sinä näytät meille Kauniin ja Rakkaudellisen valosi, myös meille näissä vajavaisissa ihmisissä, jotka ehkä ovatkin juuri siinä vajavaisuudessaan TÄYDEMPIÄ, kuin me "normiterveet". He eivät kyseenalaista Jeesuksen Rakkautta, vaan ottavat sen vastaan "lapsenlailla".
Sitten kävimme porukalla siivoamassa ruokailutilaa ja eräs asiakas, nuori tyttö, tuli luokseni ja kosketti ristiäni hymyillen:
- ".. Risti valossa .."
Todellakin, sanoin hänelle että se loistaa meille valoaan ja saamme elää siinä valossa. Tuohon huoneeseen paistoi sillä hetkellä vahvasti aurinko ja se toi mieleen hänelle tuon ristin valon, katsellessaan samalla ristiäni.
Minä kiitin Herraa, sillä Hän oli minut niin iloisesti ja lohdullisesti taas kerran yllättänyt, voiko olla kauniimpaa?
Kiitos Jeesus noista ihanista ja rakkaudellisista hetkistä.

Olkaa Siunatussa Ristin = Kristuksen Valossa!

 ”Kristukseen, joka oli puhdas synnistä, Jumala siirsi kaikki meidän syntimme, jotta me hänessä saisimme Jumalan vanhurskauden.” (2. Kor. 5:21.) ”Kristus on lunastanut meidät vapaiksi lain kirouksesta tulemalla itse kirotuksi meidän sijastamme – –.” (Gal. 3:13.)

 Risti vain - https://www.youtube.com/watch?v=R5lhjdgS3e0

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti