maanantai 26. elokuuta 2019

" ... PANEN SINUT IKÄÄNKUIN SINETTISORMUKSEKSI ..."
Eilinen kokous oli aivan ihana ja Pyhä Henki vahvasti läsnä. Rukoilimme Jukan ja Jorman sairauksien puolesta ja muidenkin sairauksien ja asioiden puolesta ja kstso7 veljen puolesta ja samoin hänen kirjan puolesta. Laitoimme kaikki kätemme tuon kirjan; SANOMA, RAKKAALENI ylle ja kiitimme Herraa että tämä kirja tulee leviämään Hänen kauttaan laajasti ja rajojenkin yli. Kiitos Jeesus. Uskova siskoni soitti vielä illalla nauraen kotiini, kuinka hassua hänelle oli rukouksessa tapahtunut. Kun hänen puolestaan rukoiltiin, veljeni sanoi heti että näkee kuvan oikean jalan varpaasta. Naurahdimme tämän siskon kanssa, että hänellähän on varvas tosi kipeä, mutta vain vasemmassa jalassa. Varpaan puolesta rukoiltiin. Sitten illalla tämä sisko soitti ja nauroi katketakseen, sillä niin hassua ja ihmeelista oli sattunut. Hän oli ollut itse väärässä, ei hänen vasen varvas ollut kipeä vaan juuri se oikea niin kuin kuva oli ilmoittanut. No niin tietysti, eihän Jumala voi olla väärässä ja ilmoittaa väärin. Soitin vielä veljellenikin ja ilmoitin, että oikein hän oli nähnyt. Kiitos Jeesus.

Tänään herättyäni näin taas kuvan sormuksesta joka oli ensin pyöreä ja siinä oli punainen kivi. Sitten sitä käännettiin ja näytettiin että se oli muuttunut muodoltaan sydämen muotoiseksi ja punainen kivi oli siitä rikkoutunut ja surin sitä. Ehkä tuo muodon muutos rikkoi tuon pyöreän punaisen kiven? Kohta siihen kuitenkin laitettiin uusi kirkas kivi.
Herra on näyttänyt minulle vuosien aikana paljon sormuksia, erilaisia ja heti alussa Hän vahvasti minulle tuon sormuksen vahvisti, unien ja näkyjeni kautta, mutta myös uskovan siskon ja veljen kautta. Tuo Haggai 2:23, on vahvasti minun eteeni tuotu ja minä nöyrästi kumarrun tuon Sanoman edessä.

 Sormus laitettiin Hänen sormeensa: Haggai 2:23 profetoi tästä: ”Sinä päivänä, sanoo Herra Sebaot, minä otan sinut, palvelijani Serubbaabel, Sealtielin poika, sanoo Herra, ja panen sinut ikäänkuin sinettisormukseksi. Sillä sinut minä olen valinnut, sanoo Herra Sebaot.” Jeesus oli Serrubbaabelin jälkeläisiä, Luuk 3:27.

 Avioliiton merkki on sormus, jonka sulhanen pujottaa morsiamen nimettömään. Tuo sormus muistuttaa heitä, että he kuuluvat toisilleen. Sormus muistuttaa myös ulkopuolisia, että tuo kuuluu tuolle. Se julistaa avioliiton loukkaamattomuutta ja puolisoiden keskinäistä sitoutumista rakastaa toisiaan. Sormus on Raamatussa yleisesti liiton merkki
(1. Moos. 41:42)

Amen! Minä Olen Jeesuksen Kristuksen oma!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti