torstai 4. tammikuuta 2024

RUKOILKAA LAKKAAMATTA

RUKOUS on noussut vahvasti  sydämelle ❤️‍🔥
🇫🇮SUOMI, NOUSE RUKOUKSEEN!🇫🇮

 Suomen uskovien tulee rukoilla rukouksen Hengeä tämän kansan ylle. Rukousta joka on vahvaa ja ahkerasti käytössä. Rukousta Suomen kansan syntien puolesta. Rukousta joka on kestävää. Rukousta jossa Jumala antaa syntimme anteeksi ja puhdistaa sydämet kaipaamaan Jumalan Totuuden puoleen, jossa on meidän oikea turva. Rukous joka näyttää sydänten synnin, maailman pahuuden, sen pahuuden joka näkyy kaikkialla maailmassa.

 Rukous jossa alennetaan ne, jotka itsensä on korottaneet, maailman valtiaiksi itsensä ilmoittaneet ja saaneet sitä kautta pahaa lähellä oleville ja maailman hätää kärsiville. Rukous joka herättää  Rakkautta ihmisten sydämiin, Jumalan Rakkautta, joka on ainut oikea Rakkaus, ilman himoa ja omaa lihan halua. Rukous joka on nöyrä ja kuuliainen sydän. 

 Levitköön tämä Rukous kaikkeen maailmaan. Tulkoon Jumalan Sana opettamaan meitä Rukoukseen, otetaan se joka päiväiseksi sydämiin. Hiljentykää kammioihinne Rukoukseen ja Jumalan läsnäoloon.  Ihmiset ovat unohtaneet rukouksen, ei ole enää paljoa rukoilijoita. Seurakunnissa ollaan menty yllistys voittoiseksi, mikä on hyvä, mutta rukous on samalla vähentynyt. 

 Kohottakaa siis äänet ja sydämet rukouksiin. Rukoilkaa niin kuin Jeesus meitä opetti. Etsikään rauhaisa paikka jossa kohottaa sydänten rukoukset kohti Jumalaa. Täyttykööt taivaan astiat rukouksista, niin että ne alkavat ylitse vuotaa Siunaukseksi meille maan päällä. 

" Meillä on; salainen rukouksen ase. Tämä ase ei mene epäkuntoon syvissäkään vesissä. Se toimii maan alle hautautuneena ja se kuullaan jopa itsesäälin kallion kätköistä."

Etsikää Jumalaa vielä kun Hänet voimme löytää!


1. Tessalonikalaiskirje 5:16-18 FB38

Olkaa aina iloiset. Rukoilkaa lakkaamatta. Kiittäkää joka tilassa. Sillä se on Jumalan tahto teihin nähden Kristuksessa Jeesuksessa.


ANNA JUMALA TULTA! HERÄTYKSEN TULTA! 🔥💥🔥💥🔥💥 Suo meille herätä voimallinen Rukouksen Henki!  Täyttykööt Muurin aukot Rukouksista, niin että tuo Henki täyttää koko Suomen maan ja Suomen liput hulmuaa valtavalla voimallaan, niin että se nähdään muuallakin! Tule Rukouksen Henki, vuodata se Suomen kansan ylle, anna sen purkautua itkuna sydämen, jotta tunnemme Sinun vahvuuden ja kosketuksen! Olen tässä ja odotan että tuo kosketus tavoittaa meidän sydämet.. kiittäen!!! 🙏💥🔥💥🙏💥🔥💥🙏🔥✝️


Viime öisestä unestani/Päivi Heikkilä   https://youtu.be/_Cz_W4mvM7w?si=GIcr_F7904U7bTOV


Jesajan kirja

LUKU 55

Herra tarjoaa liittoa Israelille

1.Kuulkaa, kaikki janoiset! Tulkaa veden ääreen! Te, joilla ei ole rahaa, tulkaa, ostakaa viljaa ilmaiseksi, syökää, ottakaa maksutta viiniä ja maitoa!2. Miksi punnitsette hopeaa maksuksi siitä, mikä ei ole leipää, vaihdatte työstä saamanne palkan siihen, mikä ei tee kylläiseksi? Kuulkaa minua, niin saatte syödä hyvin, te saatte nauttia parhaista herkuista.3. Kuulkaa minua, tulkaa minun luokseni, kuulkaa, niin te saatte elää! Minä teen ikuisen liiton teidän kanssanne ja lupaan olla liitossani uskollinen, niin kuin olin uskollinen Daavidille.4. Hänet minä otin todistajaksi kansoille, tein hänestä kansakuntien käskijän ja hallitsijan.5. Sinä olet kutsuva tänne kansan, jota et tunne, ja kansa, joka ei sinusta tiennyt, rientää luoksesi Herran, sinun Jumalasi, takia ja Israelin Pyhän tähden. Hän korottaa sinut kunniaan.

Herran sana ei tyhjänä palaa

6.Etsikää Herraa, kun hänet vielä voi löytää, huutakaa häntä avuksi, kun hän on lähellä!7. Hylätköön jumalaton tiensä ja väärintekijä juonensa, kääntyköön takaisin Herran luo, sillä hän armahtaa, turvautukoon Jumalaan, sillä hänen anteeksiantonsa on runsas.8.Minun ajatukseni eivät ole teidän ajatuksianne eivätkä teidän tienne ole minun teitäni, sanoo Herra.9. Sillä niin korkealla kuin taivas kaartuu maan yllä, niin korkealla ovat minun tieni teidän teittenne yläpuolella ja minun ajatukseni teidän ajatustenne yläpuolella.10. Niin kuin sade ja lumi tulevat taivaasta eivätkä sinne palaa vaan kastelevat maan, joka hedelmöityy ja versoo ja antaa kylväjälle siemenen ja nälkäiselle leivän,11. niin käy myös sanan, joka minun suustani lähtee: se ei tyhjänä palaa vaan täyttää tehtävän, jonka minä sille annan, ja saa menestymään kaiken, mitä varten sen lähetän.

Riemukas kotiinpaluu

12.Iloiten te saatte lähteä matkaan, ja onnellisesti te pääsette perille. Vuoret ja kukkulat riemuitsevat teidän edessänne, ja kaikki metsän puut taputtavat käsiään.13. Orjantappuran paikalle nousee sypressi ja piikkipensaan paikalle myrtti. Tämä tapahtuu Herran nimen kunniaksi ja on ikuinen merkki, joka ei koskaan katoa.
Rukous on silta   https://youtu.be/7SbxnghGzHY?si=rMfQp1iorEP3AJ1v


Matt.6.
6. Mutta kun sinä rukoilet, mene kammioosi, sulje ovesi ja rukoile Isääsi, joka on salassa. Isäsi, joka salassa näkee, palkitsee sinut8.7. Kun rukoilette, älkää hokeko tyhjää niin kuin pakanat, jotka luulevat tulevansa kuulluiksi monisanaisuutensa tähden.8. Älkää siis olko heidän kaltaisiaan. Teidän Isänne kyllä tietää, mitä te tarvitsette, ennen kuin häneltä anottekaan.9. Rukoilkaa te siis näin: Isä meidän, joka olet taivaissa! Pyhitetty olkoon sinun nimesi.10. Tulkoon sinun valtakuntasi. Tapahtukoon sinun tahtosi myös maan päällä niin kuin taivaassa.11. Anna meille tänä päivänä meidän jokapäiväinen leipämme.12. Ja anna meille meidän velkamme anteeksi, niin kuin mekin annamme anteeksi meidän velallisillemme.13. Äläkä saata meitä kiusaukseen, vaan päästä meidät pahasta. [Sillä sinun on valtakunta ja voima ja kunnia iankaikkisesti. Aamen.]
AAAMEN!!! ❤️‍🔥🙏❤️‍🔥✝️

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.