lauantai 6. tammikuuta 2024

KOHOTTAVAT SIIPENSÄ KUIN KOTKAT


Voimaa kaikille Jumalan omille, Jeesuksessa Kristuksessa  ...

Tänä aamuna kun olin jo rukoillut ja ajattelin että nyt nousen ylös, sain samassa nähdä kotkan pesän, ylhäällä korkean puun latvassa. Sitten se kohosi siivilleen ja lensi ylös taivaalle. 

Siinä nousi sanat: " kuin kotka pesässään, lentoon kohoaa".

Koin tämän lohdutkseksi Herran omille josta tuo Jesajan jae myös kertoo.

Muistin heti tuon vanhan iskelmän joka oli niin sopiva tähän annettuun näkyyn.

Kohta saamme uuden voiman ja kokoamme siivillemme, ylös lentohon!

Kiitos rakas Jumala tästä ihanasta Sanomasta joka meitä virvoittaa ja voimaannuttaa!

Amen.  🙏

Jes.40: 31. mutta ne, jotka Herraa odottavat, saavat uuden voiman. He kohottavat siipensä kuin kotkat. He juoksevat eivätkä uuvu, he vaeltavat eivätkä väsy.


Vain kotka lentää aurinkoon:   https://youtu.be/2h7_66ZxngA?si=kRqdTYHzmvg6IgWj


Jesajan kirja

Herra pelastaa Israelin Baabelista

40. luku

Pelastuksen sanoma Israelille

1. "Lohduttakaa, lohduttakaa minun kansaani", sanoo teidän Jumalanne.2. "Puhukaa lempeästi Jerusalemille ja julistakaa sille, että sen vaivanaika on päättynyt ja sen syntivelka on sovitettu. Se on saanut Herran kädestä kaksin verroin kaikista synneistään."3. Huutavan ääni kuuluu: "Raivatkaa autiomaahan tie Herralle, tasoittakaa arolle valtatie meidän Jumalallemme.4. Jokainen laakso korotettakoon, jokainen vuori ja kukkula alennettakoon. Koleikoista tulkoon tasankoja ja louhikoista tasaista maata.5. Herran kunnia ilmestyy, kaikki liha saa sen nähdä. Sillä Herran suu on puhunut."6. Ääni sanoo: "Huuda!" Toinen vastaa: "Mitä minä huudan?" Kaikki liha on kuin ruohoa ja kaikki sen kauneus kuin kedon kukkanen.7. Ruoho kuivuu, kukkanen lakastuu, kun Herran henkäys puhaltaa siihen. Totisesti, ruohoa on kansa.8. Ruoho kuivuu, kukkanen lakastuu, mutta meidän Jumalamme sana pysyy ikuisesti.9. Nouse korkealle vuorelle, Siion, ilosanoman tuoja. Korota voimakkaasti äänesi, Jerusalem, ilosanoman tuoja! Korota äänesi, älä pelkää, sano Juudan kaupungeille: "Katsokaa, teidän Jumalanne!"10. Herra, Herra, tulee voimallisena, hänen käsivartensa hallitsee. Katso, hänen palkkansa on hänen mukanaan, hänen työnsä ansio käy hänen edellään.11. Hän kaitsee laumaansa paimenen lailla. Hän kokoaa karitsat käsivartensa turviin ja kantaa niitä sylissään, johdattelee imettäviä lampaita.

Jumalan suuruus ja kaikkivaltius

12. Kuka on kourallaan mitannut vedet ja vaaksalla määrännyt taivaitten mitat? Kuka on saanut kolmannesmittaan mahtumaan maan tomun? Kuka on puntarillaan punninnut vuoret, vaa'allaan kukkulat?13. Kuka on ohjannut Herran Henkeä, ollut hänen neuvonantajansa ja opettajansa?14. Kenen kanssa hän on neuvotellut, niin että tämä olisi ohjannut häntä ymmärrykseen ja opastanut oikealle polulle, opettamalla lisännyt hänen tietoaan ja osoittanut hänelle ymmärryksen tien?15. Katso, kansakunnat ovat kuin pisara meressä37, ne ovat kuin tomuhiukkanen vaa'assa. Meren saaret hän nostaa ilmaan kuin hiekkajyvän.16. Ei Libanon riittäisi polttopuiksi eivätkä sen eläimet polttouhreiksi.17. Kaikki kansakunnat ovat kuin ei mitään hänen edessään, ne ovat hänelle kuin ei mitään, kuin tyhjyys.18. Kenen kaltaisena te siis pidätte Jumalaa, minkä muotoiseksi te hänet teette?19. Mestari valaa jumalankuvan, kultaseppä päällystää sen kullalla, takoo sille hopeaketjut.20. Kenellä ei ole varaa sellaiseen uhrilahjaan, se valitsee puun, joka ei lahoa, ja etsii taitavan mestarin pystyttämään jumalankuvan, joka ei horju.21. Ettekö tiedä, ettekö ole kuulleet? Eikö teille ole alusta asti ilmoitettu, ettekö ole ymmärtäneet, miten maa on perustettu?22. Hän istuu korkealla maan piirin yläpuolella, kuin heinäsirkkoja ovat sen asukkaat. Hän levittää taivaan kuin harson, pingottaa sen kuin teltan asuttavaksi.23. Hän tekee ruhtinaat olemattomiksi, saattaa maan tuomarit tyhjän veroisiksi.24. Tuskin heidät on istutettu, tuskin kylvetty, tuskin heidän vesansa on juurtunut maahan, kun hän jo puhaltaa heihin, ja he kuivettuvat. Myrsky tempaa heidät mukaansa kuin oljenkorret.25. "Keneen te siis minua vertaatte, niin että minä olisin hänen kaltaisensa?" sanoo Pyhä.26. Kohottakaa katseenne korkeutta kohti ja katsokaa: kuka on nämä luonut? Hän, joka johdattaa esiin niiden38 joukot täysilukuisina, joka nimeltä kutsuu ne kaikki. Suuri on hänen väkevyytensä ja valtaisa hänen voimansa; yksikään ei jää pois.

Herra vahvistaa väsyneitä

27. Miksi sinä, Jaakob, sanot näin, miksi puhut näin, Israel: "Minun tieni on Herralta salassa, oikeuteni jää vaille Jumalani huomiota."28. Etkö tiedä, etkö ole kuullut? Herra on iankaikkinen Jumala, hän on luonut maan ääret. Ei hän väsy eikä uuvu, hänen ymmärryksensä on tutkimaton.29. Hän antaa väsyneelle voimaa ja voimattomalle väkevyyttä runsain määrin.30. Nuorukaiset väsyvät ja uupuvat, nuoret miehet kompastuvat ja kaatuvat,31. mutta ne, jotka Herraa odottavat, saavat uuden voiman. He kohottavat siipensä kuin kotkat. He juoksevat eivätkä uuvu, he vaeltavat eivätkä väsy.
Amen.  🙏✝️

( Maalaukseni osiossa uusi teos )

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.