maanantai 15. tammikuuta 2024

MAAILMAN JUURIHOITO JA PUHDISTUS
Jeesus Kristus kanssamme vielä tänään ..

En tiedä onko tämän aamun ja eilisen unella mitään merkitystä mutta jaan sitä kuitenkin, ne kuitenkin puhuttelee tässä maailman hetkessä ja kylmyydessä:

Eilen sain nyt katsottua tuon Jarmon Raamattutunti videon ja siinä puhuttiin hammas hoidosta ja oli vahvistava tämän aamun uneeni vai oliko uninäky? Näin että kaikki hampaat poistettiin. Ne ei irronnut itse vaan ne todella poistettiin juuria myöden ja niiden haavoista valui paljon puhdistavaa verta.

140124 RAAMATTUTUNTI   https://youtu.be/T0--EWp-p_M?si=urUr2CYL7fEnXMFc

Tuota ihmettelin kun siitä heräsin ja mietin oliko jokin merkitys? Nyt sitten tuossa videossa tuli vahvistusta ja vastausta. Kiitos Jeesus 🙏✝️

Tämän aamun unessa kaikki asui hyvin köyhästi. Minäkin olin jossain kylmässä rakennuksessa jossa ei ollut mitään lämmitystä. Tuuli ja kylmä pääsi sisään. Olin kuitenkin hyvin iloinen ja vähään tyytyväinen. Olin löytänyt ison pahvilaatikon jonka olin asettanut väärin päin lattialle ja se oli minun telttani. Jotkut tuli sitä ihmettelemään ja kyselemään mitä oikein touhuan? Selitin iloisena että tuon laatikon sisällä oli lämpöisempi nukkua. Kevät teki samalla tuloaan ja juoksin ulos liikuttuneena sillä muuttolinnut tulivat isoina parvina ja se oli minulle niin iso ilo että itkin!! ... sitten kohta heräsin.

Mietin tuon merkitystä jos sitä siinä oli, mutta nousi ajatus tuosta ahdistuksen ajasta, jossa kuitenkin Jumalan omina meillä ei olisi hätää. Siinä kurjuuden keskelläkin saamme iloita siitä mitä meillä on. Ja nuo muuttolinnut ilmoittivat kuin meidän ylösotosta kevään saapuessa! Niin suuri ilo se oli, itkua ja naurua yhtä aikaa.  🏚️🦆🦆

.. muuttolinnut - Muutto!!! Itkua ja hampaitten kiristystä niin kuin tuo eilinen uninäkyni näytti. Kaikki hampaat poistettiin ja puhdistava veri puhdisti  kaiken ( Jeesuksen veri). Nyt todella tehdään  maailmassa tuota juurihoitoa ja täyttä puhdistusta Jeesuksen veren kautta.

Kylmyys maailmassa ja ihmisissä.. Se tuossa unessa näytettiin. Mutta me Jumalan omat selviämme tuon kaiken kurjuuden keskellä.

Jeesus tulee pian!

Oletko valmis    https://youtu.be/UQ77-uGIEy0?si=3HF7jhNnokpQhNZy


Etsi nyt kun vielä voit Hänet löytää!

Etsikkoaika

Jes.55:6. Etsikää Herraa silloin, kun hänet voidaan löytää, huutakaa häntä avuksi, kun hän on lähellä.7. Jumalaton hylätköön tiensä ja väärintekijä ajatuksensa ja palatkoon Herran luo, niin hän armahtaa, ja meidän Jumalamme luo, sillä hänellä on paljon anteeksiantamusta.8. Minun ajatukseni eivät ole teidän ajatuksianne, eivätkä teidän tienne ole minun teitäni, sanoo Herra,9. sillä niin paljon kuin taivas on maata korkeampi, ovat minun tieni korkeammat teidän teitänne ja minun ajatukseni teidän ajatuksianne.


Amen  🙏✝️

Ps. Uusi työ; Saara ja Abraham, osiossa Maalaukseni. 

2 kommenttia:

 1. Matt.24:
  12 Ja sentähden, että laittomuus pääsee valtaan, k y l m e n e e useimpien rakkaus.
  13 Mutta joka vahvana pysyy loppuun asti, se pelastuu.

  Mark. 13:
  20:Ja ellei Herra lyhentäisi niitä päiviä, ei mikään liha pelastuisi; mutta valittujen tähden, jotka hän on valinnut, hän on lyhentänyt ne päivät.  Tuom. 15:
  18 Mutta kun hän oli kovin janoissaan, niin hän huusi Herraa ja sanoi: "Sinä annoit palvelijasi käden kautta tämän suuren voiton; ja nyt minä kuolen janoon ja joudun ympärileikkaamattomien käsiin".
  19 Silloin Jumala avasi hampaankolon leukaluussa,
  ja siitä vuoti vettä; hän joi,
  ja hänen henkensä elpyi, ja hän virkistyi.
  Siitä lähde sai nimekseen Een-Hakkore; se on vielä tänäkin päivänä Lehissä.  Jer.31:
  27 "Katso, päivät tulevat, sanoo Herra, jolloin minä kylvän Israelin maahan ja Juudan maahan ihmisen siementä ja karjan siementä.
  28 Ja niinkuin minä olen valvonut repiäkseni ja kukistaakseni heitä, hajottaakseni ja hävittääkseni, tuottaakseni onnettomuutta, niin minä olen valvova rakentaakseni ja istuttaakseni heitä, sanoo Herra.

  29 Niinä päivinä ei enää sanota: 'Isät söivät raakoja rypäleitä, lasten hampaat heltyivät';

  30 vaan jokaisen on kuoltava oman syntivelkansa tähden.
  Jokaiselta ihmiseltä, joka syö raakoja rypäleitä, heltyvät hänen omat hampaansa.
  (Jokaisen eksyneen kuoltava syntivelkansa tähden koska tuomiopäivän jälkeen kerätään vain yhtä laumaa koska tuonela on suljettu ja sinne ei kerätä ketään eli toista laumaa jatkossa)
  (Tuonela on jo arviossani suljettu ja tulijärvi tilalle avattu)

  31 Katso, päivät tulevat, sanoo Herra, jolloin minä teen Israelin heimon ja Juudan heimon kanssa uuden liiton;
  32 en sellaista liittoa kuin se, jonka minä tein heidän isäinsä kanssa silloin, kun minä tartuin heidän käteensä ja vein heidät pois Egyptin maasta, ja jonka liittoni he ovat rikkoneet, vaikka minä olin ottanut heidät omikseni, sanoo Herra.
  33 Vaan tämä on se liitto, jonka minä teen Israelin heimon kanssa niiden päivien tultua, sanoo Herra: Minä panen lakini heidän sisimpäänsä ja kirjoitan sen heidän sydämiinsä; ja niin minä olen heidän Jumalansa, ja he ovat minun kansani.
  (Hes. 11:19, Hes. 36:26)  Ilm. 12:11
  Ja he ovat voittaneet hänet Karitsan veren kautta ja todistuksensa sanan kautta,
  eivätkä ole henkeänsä rakastaneet,
  vaan olleet a l t t i i t kuolemaan asti.

  Joh. 15:13
  Ilm. 2:11,
  Matt. 10:33,
  Matt. 10:37
  Joel 2: 1-27

  VastaaPoista
 2. 1. Piet. 4:17
  Sillä aika on tuomion alkaa Jumalan h u o n e e s t a;
  mutta
  jos se alkaa ensiksi m e i s t ä, niin mikä on niiden loppu, jotka eivät ole Jumalan evankeliumille kuuliaiset?
  (jos tuomio alkaisi "meistä" eli valituista niin pelastuvia ei olisi, jolloin niillekään eksyneille jotka eivät ole Jumalle kuuliaisia ei olisi muistuttajaa, mutta koska valituksitulleita pelastuvia on on heidän muistutettava eksyneitä loppuun asti pelastautumaan kuin Jeesus muistutti)
  Jes.1:
  8 Jäljellä on tytär Siion yksinänsä niinkuin m a j a viinitarhassa,
  niinkuin lehvämaja kurkkumaassa,
  niinkuin s a a r r e t t u kaupunki.

  9 Ellei Herra Sebaot olisi jättänyt meistä jäännöstä, olisi meidän käynyt pian kuin Sodoman, olisimme tulleet Gomorran kaltaisiksi.

  10 Kuulkaa Herran sana, te Sodoman päämiehet, ota korviisi meidän Jumalamme opetus, sinä Gomorran kansa.

  11 Mitä ovat minulle teidän paljot teurasuhrinne? sanoo Herra. Minä olen kyllästynyt oinas-polttouhreihin ja juottovasikkain rasvaan. Mullikkain, karitsain ja kauristen vereen minä en mielisty.
  12 Kun te tulette minun kasvojeni eteen, kuka sitä teiltä vaatii-minun esikartanoitteni tallaamista?
  13 Älkää enää tuoko minulle turhaa ruokauhria; suitsutus on minulle kauhistus. En kärsi uuttakuuta enkä sapattia, en kokouksen kuuluttamista, en vääryyttä ynnä juhlakokousta.
  14 Minun sieluni vihaa teidän uusiakuitanne ja juhla-aikojanne;
  ne ovat käyneet minulle kuormaksi, jota kantamaan olen väsynyt.

  15 Kun te ojennatte käsiänne, minä peitän silmäni teiltä; vaikka kuinka paljon rukoilisitte, minä en kuule: teidän kätenne ovat verta täynnä.

  16 Peseytykää, puhdistautukaa; pankaa pois pahat tekonne minun silmäini edestä, lakatkaa pahaa tekemästä.

  17 Oppikaa tekemään hyvää;
  harrastakaa oikeutta, ojentakaa väkivaltaista, hankkikaa orvolle oikeus, ajakaa lesken asiaa.

  18 Niin tulkaa, käykäämme oikeutta keskenämme, sanoo Herra. Vaikka teidän syntinne ovat veriruskeat, tulevat ne lumivalkeiksi; vaikka ne ovat purppuranpunaiset, tulevat ne villanvalkoisiksi.

  19 Jos suostutte ja olette kuuliaiset, niin te saatte syödä maan hyvyyttä;

  20 mutta jos vastustatte ja niskoittelette, niin miekka syö teidät. Sillä Herran suu on puhunut.
  (2. Johanneksen kirje 1)

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.