sunnuntai 26. marraskuuta 2023

KOKOONTUKAA PALVELEMAAN HERRAA


Ylistäkää Herraa, kaikki kansa! Kaikki maa!

Tämän päivän Sanan paikka oli aamun rukous näkyyni, jota en ala sen enempää selittämään vaan annan tämän itse selittää itsensä. Koen Tämän niin pyhäksi.

Psalmi 102: 

17. kun Herra rakentaa Siionin, hän ilmestyy kunniassaan,18. ja kun hän kääntyy niiden rukouksen puoleen, jotka ovat kaikkensa menettäneet, eikä enää hylkää heidän rukoustaan.19. Tämä kirjoitettakoon tulevalle polvelle, ja kansa, joka vastedes luodaan, on kiittävä Herraa,20. että hän katseli pyhästä korkeudestaan, että Herra katsoi taivaasta maahan,21. kuullakseen vankien huokaukset, vapauttaakseen kuoleman lapset,22. jotta Siionissa julistettaisiin Herran nimeä ja hänen ylistystään Jerusalemissa,23. kun kaikki kansat ja valtakunnat kokoontuvat yhteen, palvelemaan Herraa.

Amen. 🙏❤️‍🔥✝️

Olin rukouksessa ja sen päätyttyä jäin  kuuntelemaan ja katselemaan josko Herralla olis jotain näyttää. Ja näin: kansan paljouden joka seisoi vieri vieressä. Näin vain pyöreitä päitä. En nähnyt heidä väriä, en kokoa, en sukupuolta. Kaikki he seisoivat valonpuolella. Olivat kuin valaistut. Sitten aivan kuvan eteen ja minun eteeni ilmestyi Kruunupäinen. Katselin sitä kuin näyttämön takaa ja tuo Kruunupäinen näytettiin varjon puolelta. Hiljaa mielessäni puhuin, että Hän seisoi siinä kansan edessä, mutta tuo ajatukseni heti korjattiin.  Minulle näytettiin korjauskuva kansan yläpuolelle ja siinä tuo Kruunupäinen istui valtaistuimella!

Halleluja! Tiesin että siinä Herramme vallitsi/ hallitsi kansansa edessä, kaikella suuruudellaan!

Tämän minä näin .. Kiitos rakas Jumala, Jeesus Kristus, joka olit ja olet ikuisesti oleva!!!! Halleluja!.

Lopuksi tuli vielä tämä laulu kuin ylistykseksi ja tähän kaikkeen sopivaksi eteeni: 

 For your name is Holy :   https://youtu.be/NIlwtFesggM?si=sVqGtvSsxBhCCd-2

Amen. 🙏👑❤‍🔥✝️

1 kommentti:

 1. Valon puolella jo oleva joukko on elämän ylösnousemuksen pääjoukko. (Joh. 5:29)
  Kruunupäinen varjon puolella on hakemassa loppuja pelastuvia lampaita ahdistuksen ajasta, joka ahdistuksen sydänyön aika alkaa 28.5.2024 klo 24:00.

  Taivaallisen pääjoukon seuraksi on saapumassa pelastuvien jälkijoukko,
  Ilm.6
  kun sinetti 6/7 avataan Tukholman profetia-1984 40-vuotispäivänä 28.5.2024, jolloin on myös kahden säkkipukuisen kuolema.
  Ilm.11

  Tämä 28.5.2024 tapahtuma varmistetaan näkyvällä Joonaan merkillä.
  Luuk. 11:29, (Luuk. 11:30)

  Raamatun 7-vuoden loppusodan alkujakson 3,5 vuotta jälkeen 28.5.2024 alkaa ilmestyskirjan 2-pedon 3,5 vuoden loppujakson aika, joka päättyy tuomiopäivän tuomioon.
  Jolloin löytyykö totuuteen kääntyviä 28.5.2024 alkavalla 3,5 vuoden jaksolla? > Luuk. 18:8
  Jos löytyy ahdistuksen ajassa katumuksessa totuuteen kääntyviä niin heidät armahdetaan tuomiopäivän tuomiolla > Joh. 5:29

  Ennen 28.5.2024 päivää on vielä ensin 5kk skorpionin aika, jossa eksynyt etsii pelastuvan kuolemaa mutta sitä ei ole enään tavoitettavissa, jolloin eksynyttä uhkaa toinen kuolema eli sielun kuolema kuollessaan.
  Ilm.9

  Tuomiopäivän jälkeen "noin puolen hetken" kuluttua on Uuden Jerusalemin laskeutumisen päivä ja Herran päivä eli Ihmisen Pojan tulemuksen päivä, joka on elokuussa 2028 kun Raamatun aikataulutettu 15 vuoden lopunajan lopun jakso tulee päätökseensä.
  Ilm. 8:1

  Tästä alkaa uusi aika, eli synnin tuomion jälkeen palataan vanhaan järjestykseen, jossa kerätään vain yhtä pelastuvien laumaa ja Jumala saa työlleen 7-luomispäivän levon.

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.