sunnuntai 29. tammikuuta 2023

TYHJENTÄKÄÄ KAIKKI TURHAHerran Rauhaa ja kirkkautta teille!

https://www.paivamies.fi/nykyiset-blogit/ilon-ja-surun-suuret-hetket-6.51.8618.7f9ec3742d


Näin vähän aika sitten näyn naisesta jonka pää oli kuin häkissä/ kopassa joka oli pujoteltu metallilangasta. Siitä kuitenkin pystyi näkemään mitä ympärillä tapahtui.

Tuo on kyllä tärkeä viesti Jumalalta. Se on sitä mitä Jumala on puhunut pitkin syksyä. Tyhjentää kaikki turha mikä on maailmasta.. 🙏🙏

 Soihtu seurakunnan pastori Hannu, Kotkasta, on puhunut juuri tuosta samasta tyhjentämisestä kuin itse olen omalla tavallani saanut kokea. Moni uskova on ilmoittanut kokevansa tuota samaa, että Herra tyhjentää tuota lihan mieltä, että eläisimme Jumalan tahdon mukaisesti nöyrästi. Tuon tyhjentämisen takia myös minulla oli tuo häkkiaika. Koin siis tuon näyn olevan itselleni. Ehkä moni muukin näkee itsensä tuossa lintuhäkissä tänä aikana.

Uskova sisko sai Herralta sanaa: " ... minä tulen pian, hyvin pian.. voi jos te tietäisitte kuinka pian, te pelästyisitte!"

Olen ollut pitkään kuin häkkilintu, pää tuolla häkissä. Olen nähnyt ja kuullut mitä ympärillä tapahtuu mutta olen estynyt itse toimimaan. Tämä liittyy Jumalan tahto koulutukseen. Että opimme elämään ja rukoilemaan Jumalan tahdon mukaisesti. Tämä tyhjennys on kuin syventävä osuus tuossa koulussa. Opimme olemaan nöyriä Jumalan edessä, mutta rakkaudessa. Meitä uskovia valmistellaan nyt johonkin uuteen joka on tulossa, jollei jo tullut.

Eräs uskova veli laittoi minulle viestiä ja oli kovin murheissaan yksin jäämisestä ja että uskovatkin hylkää. Minulla nousi valtava huoli ja mietin miten voisin omalta osaltani auttaa? Olisiko apua virittää kotikokoukset uudelleen?

Olin rukouksessa Herran puoleen tuosta kotikokouksesta, pitäisikö minun aloittaa se uudelleen ja pyysin että olkoon merkkinä se, että kun kysyn mieheltäni sen uudelleen aloittamista, hän suoralta kädeltä suostuu. Rukoiltua menin mieheni luo ja esitin tuon asiani ja rukoukseni. Ihmeekseni mieheni ei ollut yhtään vastaan, niin kuin jokin aika sitten oli täydellinen ei. 

Nyt voin taas alkaa oikomaan siipiäni, jotka voimattomaksi oli käyneet.

Tuon jälkeen eräänä aamuna rukouksessa sain nähdä kädet jotka oli asetettu niin että niistä muodostui tuo sydän kuvio. Tiesin että tuo oli Herralta ja näin Hän tahtoi lohduttaa.

Ja tuon jälkeen sain nähdä vielä toisena aamuna kuvan Jeesuksesta itsestään, jossa Hän kohotti sivuilla olevat kätensä kasvojensa korkeudelle.  Tuota mietin ja lopulta sen ymmärsin, että Hän kehoittaa meitä nousemaan ylös, kohottamaan katseemme Hänen kasvoihin ja pysymään siinä. Ei ole mitään niin tärkeää ja pysyvää kuin Jeesus Kristus. Hän menee kaiken muun ohi. Nyt ON AIKA !!! AIKA puhdistautua ja tyhjentyä kaikesta turhasta mitä maailma tarjoaa, sillä kohta on pois se mikä pidättää!

Kiitos Jeesus että annoit ymmärryksen. Ole mukana tässä kokous asiassa. 

Ja niinhän siinä kävi ...

... tuo kokous toteutui pitkästä aikaa ja tapaaminen oli hyvin riemuisaa. On tärkeää olla jokin seurakunta yhteys, vaikka näin kotikokouksissa. On tärkeää että olemme näinä aikoina tukena toinen toisillemme, sillä aika käy pahaksi, meille Herran omille, pahuus lisääntyy lisääntymistään ja se jo näkyy ...

 

JEREMIA 5

1. Kiertäkää Jerusalemin katuja, katsokaa ja tiedustelkaa, ja etsikää
sen toreilta: jos löydätte yhdenkään, jos on ainoatakaan, joka tekee oikein, joka noudattaa uskollisuutta, niin minä annan anteeksi Jerusalemille.
2. Mutta vaikka he sanovat: "Niin totta kuin Herra elää", he kuitenkin vannovat väärin.
3. Herra, eivätkö sinun silmäsi katso uskollisuutta? Sinä olet lyönyt heitä, mutta he eivät tunteneet kipua; sinä olet lopen hävittänyt heidät, mutta he eivät tahtoneet ottaa kuritusta varteen. He ovat kovettaneet kasvonsa kalliota kovemmiksi, eivät ole tahtoneet kääntyä.
4. Silloin minä ajattelin: Sellaisia ovat vain alhaiset; he ovat tyhmiä, sillä he eivät tunne Herran tietä, Jumalansa oikeutta.
5. Niinpä menen ylhäisten luo ja puhuttelen heitä, sillä he kyllä tuntevat Herran tien, Jumalansa oikeuden. Mutta he olivat kaikki särkeneet ikeen, katkaisseet siteet.
6. Sentähden surmaa heidät metsän leijona, aavikon susi haaskaa heidät, pantteri väijyy heidän kaupunkejansa. Kuka ikinä niistä lähtee, se raadellaan, sillä paljot ovat heidän rikoksensa, suuri heidän luopumustensa luku.
7. Kuinka minä antaisin sinulle anteeksi? Sinun lapsesi ovat hyljänneet minut ja vannoneet niiden kautta, jotka eivät jumalia ole. Minä ravitsin heitä, mutta he tekivät aviorikoksen, ja porton huoneeseen he kokoontuivat.
8. He ovat hyvinruokittuja, äleitä oriita; he hirnuvat kukin lähimmäisensä vaimoa.
9. Enkö minä tällaisista rankaisisi, sanoo Herra, eikö minun sieluni kostaisi tämänkaltaiselle kansalle?
10. Nouskaa sen tarhojen pengermille ja hävittäkää, älkää kuitenkaan siitä peräti loppua tehkö; ottakaa pois sen köynnökset, sillä ne eivät ole Herran.
11. Sillä he ovat olleet minulle peräti uskottomat, sekä Israelin heimo että Juudan heimo, sanoo Herra.
12. He ovat kieltäneet Herran ja sanoneet: "Ei se ole hän! Ei meitä kohtaa onnettomuus, emme tule näkemään miekkaa emmekä nälkää.
13. Ja profeetat ovat pelkkää tuulta; Herra, joka puhuu, ei ole heissä - heidän itsensä käyköön niin."
14. Sentähden sanoo Herra, Jumala Sebaot, näin: Koska te tällaisia olette puhuneet, niin katso, minä teen sanani sinun suussasi tuleksi ja tämän kansan polttopuiksi, ja se kuluttaa heidät.
15. Katso minä tuon teitä vastaan, te Israelin heimo, kansan kaukaa, sanoo Herra; se on horjumaton kansa, se on ikivanha kansa, kansa, jonka kieltä sinä et ymmärrä ja jonka puhetta sinä et tajua.
16. Heidän viinensä on kuin avoin hauta, he ovat kaikki sankareita.
17. He syövät sinun satosi ja leipäsi, he syövät sinun poikasi ja tyttäresi, syövät sinun lampaasi ja raavaasi, syövät sinun viinipuusi ja viikunapuusi; he miekalla hävittävät sinun varustetut kaupunkisi, joihin sinä luotat.
18. Mutta niinäkään päivinä, sanoo Herra, en minä teistä peräti loppua tee.
19. Ja kun he kysyvät: "Miksi on Herra, meidän Jumalamme, tehnyt meille kaiken tämän?" niin vastaa heille: "Niinkuin te olette hyljänneet minut ja palvelleet vieraita jumalia maassanne, niin täytyy teidän palvella muukalaisia maassa, joka ei ole teidän".
20. Julistakaa tämä Jaakobin huoneessa ja kuuluttakaa se Juudassa sanoen:
21. Kuulkaa tämä, te tyhmä ja ymmärtämätön kansa, te, joilla on silmät, mutta ette näe, joilla on korvat, mutta ette kuule.
22. Ettekö pelkää minua, sanoo Herra, ettekö vapise minun edessäni, joka olen pannut hiekan meren rajaksi, ikuiseksi määräksi, jonka ylitse se ei pääse; ja vaikka se kuohuu, ei se mitään voi, ja vaikka sen aallot pauhaavat, eivät ne sen ylitse pääse?
23. Mutta tällä kansalla on uppiniskainen ja tottelematon sydän; he ovat poikenneet ja menneet pois.
24. Eivätkä he sano sydämessänsä: "Peljätkäämme Herraa, Jumalaamme, joka antaa sateen, syyssateen ja kevätsateen ajallansa, ja säilyttää meille elonkorjuun määräviikot".
25. Teidän pahat tekonne käänsivät nämä pois, ja teidän syntinne estivät teitä saamasta hyvää.
26. Sillä minun kansassani on jumalattomia; he väijyvät, niinkuin linnunpyytäjät kyykistyvät, he asettavat ansoja, pyydystävät ihmisiä.
27. Niinkuin häkki on täynnä lintuja, niin heidän huoneensa ovat petosta täynnä. Siitä he ovat tulleet suuriksi ja rikkaiksi,
28. ovat tulleet lihaviksi ja kiiltäviksi. Myös käyvät heidän häijyt puheensa yli kaiken määrän; he eivät aja orpojen asiaa, niin että ne voittaisivat, eivätkä hanki köyhille oikeutta.
29. Enkö minä näistä tällaisista rankaisisi, sanoo Herra, eikö minun sieluni kostaisi tämänkaltaiselle kansalle?
30. Kauheita ja pöyristyttäviä tapahtuu maassa:
31. profeetat ennustavat valhetta, ja papit hallitsevat yksissä neuvoin heidän kanssaan, ja sitä minun kansani rakastaa. Mutta mitä te teette, kun tästä tulee loppu?

Ikuinen Jumala  https://youtu.be/HQkRnBKtKpY

Amen. 

🙏🙏

 

 

6 kommenttia:

 1. Ihmiset kääntyivät pois Jumalasta, jolloin Jumala kääntyi pois ihmisistä, jolloin yhteys Jumalaan katkesi ja palautuu tuomion jälkeen.
  Jeesuksen tavoittavat pelastuvat, mutta lopunajan lopussa pelastuvia ei ole koska arvollista ei löydy.
  Kun arvollinen löytyy hän muistuttaa totuudesta ja ohjaa pelastusta etsivät totuuteen ja muistuttaa myös totuuteen etsiytymättömässä tilassa olevia.
  Pyydykseen on joutunut pelastusta etsivät eli lopunajan lopunjakson Siionin tytär,
  tilanteessa jossa viimeinen pelastuvien joukko eli Siionin tytär pelastuessaan liittyy a morsiamen joukkoon.

  Häät tulevat kunhan totuuteen kääntymysaika (7-vuotinen sota) ensin kuluu ja sen jälkeen tuomio annetaan, jonka jälkeen Herra saapuu pilvessä (tuomittujen tomupilvi), jolloin on Uuden Jerusalemin laskeutumisen päivä ja yhteys Jumalaan palautuu kun Jumalan asumus palaa ihmisten keskelle ja Jumalan kunnia saapuu idästä uuteen maalliseen temppeliin.
  (Huom. Tukholman profetia-1984 sotilas saapui jo idästä ja mittasi ja merkitsi synnin)
  (Huom. Tukholman profetia-1984 kertoo, että "sana otetaan vastaan" ja "moni kääntyy morsiameeni" eli pelastuvien loppujoukko)  - Pyydystettynä ovat eksyneet mutta pelastustaan etsivien sielut.
  - Pyydystäjinä ovat he, ketkä eivät etsi pelastustaan.
  - Pyydystetyisi joutuvat myös he, ketkä eivät ymmärrä etsiytyä pelastukseen.
  - Myös pyydystäjän tulee kääntyä totuuteen, koska vain totuus pelastaa ja on merkitsevää.


  Hes. 13:18
  ja sano: Näin sanoo Herra, Herra: Voi niitä naisia, jotka sitovat taikasiteet kaikkiin ranteisiin ja tekevät hunnut kaikenkorkuisiin päihin pyydystääksensä s i e l u j a!
  Toisia sieluja te pyydystätte minun kansaltani pois, toisten sielujen annatte elää omaksi eduksenne.
  Hes. 13:20
  Sentähden, näin sanoo Herra, Herra:
  Minä käyn käsiksi teidän taikasiteisiinne, joilla olette pyydystäneet s i e l u j a niinkuin l i n t u j a, ja revin ne teidän käsivarsistanne ja lasken ne sielut irti-sielut, jotka te olette pyydystäneet-niinkuin linnut.


  Jer. 5:26
  Sillä minun kansassani on jumalattomia; he väijyvät, niinkuin l i n n u n p y y t ä j ä t kyykistyvät, he asettavat ansoja, p y y d y s t ä v ä t ihmisiä.
  (pyydystävät sieluja)


  Saarn. 9:12
  Sillä ei ihminen tiedä aikaansa, niinkuin eivät kalatkaan, jotka tarttuvat pahaan verkkoon, eivätkä linnut, jotka käyvät kiinni paulaan; niinkuin ne, niin pyydystetään ihmislapsetkin pahana aikana, joka yllättää heidät äkisti.


  Sananl. 6:26
  Sillä porttonaisen tähden menee leipäkakkukin, ja naitu nainen pyydystää kallista sielua.


  Sananl. 6:5
  Pelastaudu käsistä niinkuin gaselli, niinkuin lintu pyydystäjän käsistä.


  Matt. 16:26
  Sillä mitä se hyödyttää ihmistä, vaikka hän voittaisi omaksensa koko maailman, mutta saisi s i e l u l l e n s a v a h i n g o n? Taikka mitä voi ihminen antaa sielunsa lunnaiksi?

  Ilm. 20:14
  Ja Kuolema ja Tuonela heitettiin tuliseen järveen. Tämä on t o i n e n kuolema, tulinen järvi.
  (toinen kuolema = sielun hukkuminen tulijärveen)

  (Kuolema ja tuonela heitettiin tuliseen järveen kun ilmestyskirjan 1-peto jo voitettiin.(sidottiin))
  (Tulinen järvi on siis jo avattu ja sota ilmestyskirjan 2-petoa vastaan on menossa.(jae 10, jossa ilmenee mm. että 1-peto tulijärvessä jo on)

  Ilm. 20:15
  Ja joka ei ollut elämän kirjaan kirjoitettu, se heitettiin tuliseen järveen.

  (Kuolemaan ja tuonelaan ei enäään kerätä eksyneisen sieluja vaan nyt jo ennen uuden ajan alkua on tulijärvi avattu, jka tulijärvi on osa lopullista uudenajan järjestystä eli nyt Raamatun 7-vuoden loppusodassa kuoleva eksynyt saa tuomionsa heti, joka on toinen kuolema eli sielun hukkuminen avattuun tulijärveen.)

  VastaaPoista

 2. Minusta tuntuu hurjalle, että Jumala ei löydä yhtään ihmistä eli arvollista eli silloin pelastuvan asemassa ei olisi lopunajan loppujaksolla ketään, mutta arvollinen sitten löytyy.

  Arvioisin, että pelastuvia uskovia on jo ennen arvollisen löytymistä, jolloin Jumala etsii ihmisistä edeskäypää eli arvollista tehtävään, jossa ilmestyskirjan 1-peto voitetaan.
  Tämä 1-peto voitetaan kun kuolema ja tuonela heitetään tulijärveen ja jotta näin kävisi tulee tehtävä tehdä.

  Tämä tehtävä on se Jumalan suurin tahto, jonka Jeesus täytti kuolemallaan tilanteessa jossa toimi tehtävässään esimerkiksi muille eli seuraajilleen, jolloin se joka ihmisistä kykeee Jeesuksen kuoleman jälkeen täyttämään tämän Jumalan tahdon on arvollinen ja saa voitelun jatko tehtäväänsä eli muistuttamaan siitä mitä Jeesus on muistuttanut ja rakentaa viimeisen temppelin.

  Ihmisistä edeskäypä eli Ihmisen Pojan kaltainen suoriutuu Jumalan tahdossa ensimmäisenä esimerkiksi muille lopunajan lopunjaksolla ja esimerkiksi muille uuteen alkavaan aikaan.
  Ihmisen poika - Jeesus - suoriutui Jumalan suurimmassa tahdossa synnittömän ja Pyhän asemassa.
  Ihmisen Pojan kaltainen - ihmisistä edeskäypä - suoriutui syntisistä ihmisistä ensimmäisenä Jeesuksen muistuttaman esimerkin mukaan, jolloin sai arvollisen aseman.
  (Suoriutui Rakkauden kaksoiskäskyn mukaan - niin - kuin Jumalan suurin tahto on, jolloin lopunajan lopun tapahtumat ovat edenneet ja viisi sinettiä on jo avattu.)
  Tässä salatussa asiassa on voitu edetä vasta kun arvollinen löytyi, jolloin samalla salaus avataan.

  Kuolema ja tuonela on nyt suljettu ja tuonelassa olleille ja syntejään katuville koitti Raamatun hyvä sanoma, paitsi siellä olleille jotka olivat tavoittaneet Jumalan ilmoituksen eläessään mutta siitä luopuneet, jolloin heille ei ole hyvää sanomaa olemassa ollut.
  Jumalan tahto on siis ollut, että tuonela suljetaan kunhan arvollinen löytyy, jolloin tuonela voidaan sulkea.


  Miksi Raamatun lopunajan lopun salatuissa tapahtumissa > hyvä sanoma - rakkauden kaksoiskäsky - löytynyt arvollinen - ja Jeesus liittyvät toisiinsa, tilanteessa jossa tuonela suljettiin?

  Joh.ilm.10:
  1 Ja minä näin erään toisen, väkevän enkelin tulevan alas taivaasta; hänen verhonaan oli p i l v i, ja taivaankaari oli hänen päänsä päällä, ja hänen kasvonsa olivat niinkuin aurinko, ja hänen jalkansa niinkuin tulipatsaat,
  2 ja hänellä oli kädessään avattu kirjanen. Ja hän laski oikean jalkansa m e r e n päälle ja vasemman m a a n päälle
  (ilmestyskirjan 1-peto voitettu ja sidottu syvyyteen)

  3 ja huusi suurella äänellä, niinkuin leijona ärjyy; ja kun hän huusi, antoivat ne seitsemän ukkosen jylinää ääntensä puhua.
  4 Ja kun ne seitsemän ukkosenjylinää olivat puhuneet, yritin minä kirjoittaa, mutta minä kuulin äänen taivaasta sanovan: "P a n e sinetin t a a k s e, mitä ne seitsemän ukkosenjylinää puhuivat, ä l ä k ä s i t ä kirjoita".
  (salattu sanoma jossa tuonela suljetaan)

  5 Ja enkeli, jonka minä näin seisovan meren päällä ja maan päällä, kohotti oikean kätensä taivasta kohti
  6 ja vannoi hänen kauttansa, joka elää aina ja iankaikkisesti, hänen, joka on luonut taivaan ja mitä siinä on, ja maan ja mitä siinä on, ja meren ja mitä siinä on, ettei enää ole oleva aikaa,
  7 vaan että niinä päivinä, jolloin seitsemännen enkelin ääni kuuluu hänen puhaltaessaan pasunaan, Jumalan s a l a i s u u s käy t ä y t ä n t ö ö n sen h y v ä n s a n o m a n m u k a an, jonka hän on ilmoittanut palvelijoillensa profeetoille.
  (arvollinen löytyi, jolloin tuonela suljettiin ja siellä olleet katuvat pelastettiin, koska arvollinen alensi itsensä heidän edestään)
  (kun arvollinen suoriutui Jumalan tahdossa niin 1-sinetti avattiin, josta kului noin kaksi viikkoa ja 2-sinetti avattiin...)

  11 Ja minulle sanottiin: "Sinun tulee taas profetoida monista kansoista ja kansanheimoista ja kielistä ja kuninkaista".
  (muistuttamaan eksyneitä siitä pelastavasta sanomasta, ettei kukaan hukkuisi tulijärveen, joka on toinen kuolema ja että uusi aika pian alkaa, jossa yhetys Jumalaan palautuu ja Jumalan ilmoitus on myös tavoitettavissa, koska Jeesus ohjaa Jumalan eteen.)

  VastaaPoista

 3. Jeesus tuli lähetettynä tehtäväänsä, jonka täytti muistuttamalla Jumalan tahdosta eli muistuttamalla sanasta ja etenevästä sanomasta että kaikki pelastuisivat.

  He ketkä ovat tavoittaneet Jumalan ilmoituksen, mutta luopuneet totuudesta, eivät pelastu - edes hyvän sanoman kautta nyt tuonelan oltua tai uudessa ajassakaan, jossa uudessa ajassa tuonelaa ei ole ja tuomio annetaan eksyneelle heti kuoltuaan, jolloin eksynyt kokee perään toisen kuoleman, joka on sielun kuolema.


  Nyt arvollinen suoriutui Jeesuksen muistuttamassa totuudessa ja Jeesus ja Jumala tekevät edelleen työtä tuomion käytäntöönpanoa varten, jolloin sanoman parhaillaankin edetessä mm. tuonela jo suljettiin.

  Tuonelassa olleet eksyneet katuvat sielut pelastettiin hyvän sanoman mukaan, mutta tuonelassa olleille Jumalan tavoittaneille mutta Jumalan kieltäneille ei ollut sijaa hyvässä sanomassa vaan heidät (väärä profeetta = väärät profeetat) heitettiin tulijärveen.
  (Kuollut eksynyt, joka kuoli ja joutui tuonelaan katuu kaikkea pahaansa, koska on tullut kuoltuaan ymmärrykseen kun totuus kuoltuaan hänelle paljastettiin.)


  Jumalan tavoittanut on arvollinen ja julistaa tavoittamastaan totuudesta eli Jumalasta, lähentyessään Jumalaa tavoitteenaan tavoittaa Jumala, jolloin tehtävänsä suorittava "kutsutaan kotiin", jolloin ei näe kuolemaa.
  Raamattu kertoo, että Jumalan ilmoituksen saava arvollinen elää 15 vuotta ilmoituksen saatuaan, jonka jälkeen "kutsutaan kotiin" eli ei näe kuolemaa, kuin Tukholman profetia-1984 "kutsun" edeltä ilmoittaa.
  (Raamatusta löytyvää toistaiseksi salattuna ollutta aikataulua.)


  Tuonela jo suljettiin ja taahtumat etenevät ja Jumala ja Jeesus tekevät edelleen työtä, että mitattu ja merkitty tuomio laitetaan käytäntöön, jotta Jumala saa levon sapateistaan (ihmisten synti rikkonut sapattirauhan), jolloin luomiskertomuksen 7-päivä / lepo pian voi alkaa.
  Tällöin ihminen vastaa tuomion käytäntöönpanon jälkeen jatkossa uudessa ajassa itse synnistään ja pelastumaton tuomitaan uudessa ajassa heti kuoltuaan, joka on toinen kuolema eli sielun hukkuminen jo avattuun tulijärveen.
  Pelastuvien tulee tavoitella totuutta ja Jumalan lupaamaa ilmoitusta kun Jumala on taas tavoitettavissa.
  Jotta Jumalan tavoittaisi etsii Jeesus edelleen pelastettaviaan ja toimii lammasportilla vastaanottajana, ohjaten luokseen saapuvat Jumalan luokse.
  Jatkossa uudessa ajassa Jeesus ei ohjaa lammasportilata lampaita toisesta portista Jumalan eteen Jumalaa lähentymään, koska Jumala on saapunut (maja) ihmisten (pelastuvan asemassa olevat) keskelle, eli lammasportilla odottaa uudessa ajassa Jeesus ja Jumala.

  Tuleva uusi ja lopullinen temppeli on siis maapallolla se asumus, johon Jumalan kunnia saapuu idästä ja Jumalaa ja Jumalan edennyttä suunnitelmaa ja sanomaa tulee kunnioittaa temppelissä ja tästä uudesta temppelistä käsin.
  Jokainen joka korottaa itsensä yli Jumalan synnillään suoriutuu vastoin Jumalan tahtoa ja siten vastoin luomistyön tarkoitusta ja ei hallitse valinnanvapauttaan, jolloin sellaista lyhytmielisesti suoriutuvaa ymmärtämätöntä ei korotetata pelastuvan ymmärtävän asemaan.

  VastaaPoista
 4. Jeesus suoriutui rakkauden kaksoiskäskyn mukaan ja kuoli muistuttaessaan eksyneitä koska eksyneet tappoivat hänet. Eksyneet joutuivat tuonelaan, josta Jeesus heidät pelasti kunhan arvollinen löytyisi ihmisistä, joka suoriutuisi Jeesuksen esimerkin mukaan, jolloin tuonela on mahdollista sulkea osana eteneviä tapahtumia, synnin pidättäessä heitä. Nyt tästä muistutetaan eksyneitä, että tulee edetä rakkauden kaksoiskäskyn mukaan.

  Kun fariseukset kuulivat, että Jeesus oli tukkinut saddukeuksilta suun, he kokoontuivat neuvonpitoon. Sitten yksi heistä, joka oli lainopettaja, kysyi Jeesukselta pannakseen hänet koetukselle: "Opettaja, mikä on lain suurin käsky?"
  Jeesus vastasi:
  "Rakasta Herraa, Jumalaasi, koko sydämestäsi, koko sielustasi ja mielestäsi.
  Tämä on käskyistä suurin ja tärkein.
  Toinen yhtä tärkeä on tämä:
  Rakasta lähimmäistäsi n i i n k u i n itseäsi.
  Näiden kahden käskyn varassa ovat laki ja profeetat.

  Ihmisen Pojan kaltainen osoitti rakkautta niin, että elensi itsensä pelastaakseen tuonelassa olevatkin, koska he olivat synnin pidättämiä, jolloin Raamatun lopunajan sanoman eteneminen oli tästä kiinni, koska kukaan muu ei niin tehnyt ja tällaista ei löytynyt, koska vaatimus on odottamaton ja vaativa?
  Jeesus olisi mennyt tuonelaankin, mutta Jumalan suunnitelma oli se, että arvollinen tulee löytyä ihmisistä, jotta ihmiset alkavat ymmärtämään Jumalan mieltä ja suunnitelmaa kun uusi temppeliaiaka pian alkaa ja tuonela on suljettu ja täysi vastuu ihmisen itsestään, koska Raamatun salattua sanomaa kerrotaan niin vastuu kasvaa koska tietämys nyt kasvaa siitä, mikä on Jumalan tahto ja suunnitelma, jolloin mahdollistuu oikea suunta arvioida kuoleman jälkeistä elämää, joka on sekin pitkälle ollut toistaiseksi salattuna.


  Kyseessä on omassa arviossani hieman laajempi näkemys kuin uskovilla yleensä, jolloin uskovien tulee nyt arvioida ja tunnistaa totuudesta muistuttaja ja ottaa hänet vastaan.
  Tämä koskee kaikkia uskontoja ja suuntauksia, joilla on tavoite pelastautua ja välttää toinen kuolema.

  Se kuka otetaan vastaan Jeesuksen mainitsemana muistuttajana on jokaisen henkilökohtainen asia, jolloin muistuttaja on Pyhä Henki ja Pyhä Henki toimii tämän muistuttajan kautta, joka otetaan vastaan ja silloin ratsastaa aasintamman varsalla, jolloin temppelin rakennus alkaa.

  (Joissain eksyneissä uskonnoissa tämä odotettu muistuttaja leimataan vääräksi messiaaksi ja pyritään tuhoamaan, jotta valhemessiaansa voitaisiin nostaa valtaan, mutta Jumala ei sitä salli, koska Jumala on kaikkivaltias.)

  Raamattu kertoo myös siitä tulevasta ajasta kun tuomio on laitettu käytäntöön ja uuden Temppelin aika alkaa etenemään... mutta nyt lienee näissä arvioissani mietittävää jo riittävästi?  VastaaPoista
 5. Jos/kun Jumalan lähettämä Jeesus lähettäisi voidellun eli Jumalan valitseman arvollisen joka on käytännössä uuden temppelin ylipappi? niin silloin voiko sellainen uskova pelastua joka ei ota lähetettyä arvollista vastaan?
  Raamatun mukaan jos asiassa on kysyttävää arvollisesta varmistuaksesi niin voit esittää kysymyksiä hänelle, jolloin hänen kauttaan Pyhä-Henki vastaa?

  VastaaPoista
 6. Joh. 16:
  7 Kuitenkin minä sanon teille totuuden: teille on hyväksi, että minä menen pois.
  Sillä ellen minä mene pois,
  ei Puolustaja tule teidän tykönne;
  mutta jos minä menen,
  niin
  minä hänet teille lähetän.

  8 Ja
  kun hän tulee,
  niin
  hän näyttää maailmalle todeksi synnin
  ja vanhurskauden
  ja tuomion:
  9 synnin, koska he eivät usko minuun;
  10 vanhurskauden, koska minä menen Isän tykö, ettekä te e n ä ä m i n u a n ä e;

  11 ja tuomion, koska tämän m a a i l m a n r u h t i n a s on tuomittu.
  (Joh.14:30 ja Joh. 16:11 ja Joh.12:31)

  12 Minulla on vielä paljon sanottavaa teille, mutta te ette voi nyt sitä kantaa.
  (paljon sanottavaa > kaikki totuus = salattu sanoma)

  13 Mutta kun hän tulee, totuuden Henki,
  johdattaa hän teidät k a i k k e e n t o t u u t e e n.
  Sillä se, mitä hän puhuu, ei ole hänestä itsestään;
  (Pyhä Henki puhuu)
  vaan
  minkä hän k u u l e e, sen hän puhuu,
  (kuulee = johdatuksessa suoriutuminen)

  ja tulevaiset hän teille julistaa.
  (Tukholman profetian-1984 mukaisesti ilmoittaa tapahtumat edeltä)

  14 Hän on minut kirkastava, sillä hän ottaa minun omastani ja julistaa teille.
  (ottaa omasta = täysi totuus, muistuttaa totuudesta)
  (Jes.60:1)

  15 Kaikki, mitä Isällä on, on minun; sentähden minä sanoin, että hän ottaa minun omastani ja julistaa teille.
  16 Vähän aikaa, niin te ette enää minua näe,
  ja taas vähän aikaa,
  niin
  t e n ä e t t e m i n u t."

  VastaaPoista