tiistai 8. marraskuuta 2022

KAULAKORISTEESI KÄÄTY - SANOMA RAKKAALENI

 


 Jumalan Rakkaus meitä kohtaan...

Muutama aamu sitten näin rukouksessa kuvan jossa vanhempi nainen istui vanhalla tuolilla ja oli aivan paikallaan. Tuota näkyä olen miettinyt ja nyt sain tässä illassa ymmärryksen siihen. Eräs uskova sai tiedon sanat keväällä, että odota! Älä tee mitään. Ole siinä missä nyt olet. Muistin nyt nuo sanat kun tuota näkyä mietin ja sen tarkoitusta. Se kuvasti hyvin tätä aikaa mitä nyt käyn läpi.

Tänä aamuna rukouksessa sain nähdä kauniin kaulakorun/ käädyn. Siinä oli kaksi vitjaa ja molemmissa keskellä kaunis kivi.

Tuota olen myös tässä miettinyt mitä tahtoo kertoa?

Raamatusta olen yrittänyt hakea jakeita joissa kerrotaan tuollaisesta? Se tuotiin eteeni esille kuin ilmassa roikkuen. Uskova sisko toi minulle viestinä tämän sanan paikan ja se avasi jotain sydämessäni kyyneliin asti :

Olet lumonnut minut, siskoni, morsiameni, lumonnut minut yhdellä ainoalla silmäykselläsi, yhdellä ainoalla kaulakoristeesi käädyllä.Kuinka ihana onkaan sinun rakkautesi, siskoni, morsiameni! Korkea Veisu 4:9-10.

Olen pitkään ollut oudossa hiljaisuudessa. En ole päässyt kokouksiin, ne on kuin estetty minulta. Olen sitä ihmetellyt Herralle ja sitä hiljaisuutta joka henkisesti on ollut ympärilläni.

Olen maalannut hengellisiä tauluja ja jokin aika sitten maalasin puun joka oli tyhjä lehdistään, se oli kuin riisuttu kaikesta mikä maailmassa vaikuttaa. Se oli puhdistettu kaikesta vanhasta. Koin että elin tuollaista hetkeä ja olin siitä hyvin hämillään ja suruissani. Mietin, olinko tehnyt jotain väärin Jumalan edessä? Sitten aloin kuulla toisilta samaa, että nyt tullaan uskovia riisumaan kaikesta turhasta, ettemme eläisi enää itse vaan Jeesus meissä. Room.13:12.

 Sitten maalasin taulun jossa oli mantelipuu valkoisissa kukissaan. Siihen avautui Raamatunpaikka Jer.1:11.

Kun maalasin sitä, mietin mitä siihen vielä maalaisin ja muistin että olin sinä aamuna nähnyt rukouksessa tuon puun jossa oli valkoisia kukkia ja se selittyi mantelipuuksi.

Eräs uskova sisko näki unen/ näyn jossa oli multainen maa jossa ei kasvanut mitään, vain jokunen kuollut lehti siellä oli. Sitten siitä alkoi nousta vihreitä taimia jotka olivat krookuksen kukkia ( sahrami). Koin sen kertovan tuota samaa sanomaa jota Herra oli puhunut minulle. Mantelipuu kukkii tuolla Israelin suunnassa joskus tammikuulla ja on ensimmäinen kukkija niin kuin nuo Krookuksetkin. Ne ovat uskovat jotka on tuon puhdistuksen ja leikkauksen läpikäyneet. Siskot ja veljet versovat pian uutta. Saamme pian kokea Jeesuksen läheisyyden, kun Hän tulee noutamaan omansa. 

Olin niin tyhjä ja itkin tuota pitkään. Huusin Herralle tuskissani. Hän muistutti minua lapsuudestani jolloin itkin Hänelle kun en osannut vielä lukea suoraan kun toiset jo luki. Itkin aapisen kanssa vuoteellani ja rukoilin Jeesusta, että Hän auttaisi. Nukahdin kyyneleisiini ja aamulla heräsin, otin aapisen ja OSASIN LUKEA SUORAAN! Tuo muistutus oli tärkeä. Ymmärsin, että en silloinkaan omassa voimassa selvinnyt vaan sain avun Jeesukselta, enkä lapsena sitä kyseenalaistanut. Jeesus oli ja on ENSIRAKKAUTENI! Nytkin itkin Hänelle ja huusin ääneen että vaikka olisi kuinka hiljaista ja tyhjää en uskosta Häneen luopuisi. Hän on ainut Rakkauteni, ENSIRAKKAUTENI! Sen Hänelle huusin ja kerroin ettei Hän näin minusta pääse eroon, ettei ole mitään mikä erottaisi minua Hänestä. 

Sitten sain tänään tuon kaulakorun näyssä ja tuo siskon jakaman Raamatun paikan Korkea veisusta. Se oli vastaus Jumalalta tuohon huutooni.

Kiitos Jeesus. Nyt ymmärrän ja odotan kuuliaisesti. Tiedän että olen malttamaton.. mutta ehkä nyt kestän. 

Ei ole suurempaa Rakkautta kuin Jeesus Kristus. 

Vain yksin Jeesus:  https://youtu.be/HO4lH_h-Crk

😍😘💖👑💖

 

Tähän kuin jatkoksi sopii Uskovan veljen saama Sanoma tänä iltana, kuin sinettinä tälle kaikelle:

 Katsahda tänne minun puoleeni. Minä näen sinun kasvosi ja tunnen sinut. Sinun on jätettävä taaksesi kaikki se mikä on ollut ja mennyt. Saatana tahtoo sinun unohtavan minun hyvät tekoni sinua kohtaan. Se on varastaja ja tappaja ja tuhoaja ollut alusta lähtien mutta minussa sinä saat voiman vastustaa tätä perkelettä. Minä olen sinut lunastanut ethän jätä omaan arvoonsa minun tekemääni työtä sinussa. Kulje koko tie minun huomassani niin saat kokea taivaan maan päällä. Hellin sinua rakkaudellani ja sinä voimistut koska minä sen teen. haluan sinun parastasi eikä kukaan riistä sinua minun kädestäni. valkeus on sinun pukusi pukeudu siis siihen. Pimeys on jo peittänyt maan mutta minussa sinä loistat valkeutta ja kirkkautta. Minussa saat mennä eteenpäin uskon tietä eikä kukaan ole estävä sinua. Häät alkavat kohta ja sinä saat olla minunök morsiameni sillä rakastan sinua iankaikkisella rakkaudella. Siksi turvaa minuun koko sydämestäsi.

Amen! Halleluja!!!!

 

3 kommenttia:


 1. Kääntymällä totuuteen voi eksynytkin vielä pelastautua...
  jos tahtoo... eli tahtoo suoriutua Jumalan tahdossa (- Rakkauden kaksoiskäskyn mukaan.)

  Pelastuvan asemassa olevan tulee samoin:
  pysymällä hiljaa te pelastutte,
  rauhallisuus ja luottamus on teidän väkevyytenne;

  15 Sillä näin sanoo Herra, Herra, Israelin Pyhä:
  Kääntymällä ja pysymällä hiljaa te pelastutte,
  rauhallisuus ja luottamus on teidän väkevyytenne;

  mutta te ette tahtoneet,

  (kaikki eivät tahdo eli eksyneet ja heidät tuomitaan eli jo luettu tuomio laitetaan käytäntöön ennen Herran päivää, joka on pian eli arviossani 1.5.2029)

  VastaaPoista
 2. Jes. 30:
  1 Voi uppiniskaisia lapsia, sanoo Herra, jotka pitävät neuvoa, mikä ei ole minusta, ja hierovat liittoa ilman minun henkeäni, kooten syntiä synnin päälle;
  2 jotka menevät Egyptiin, kysymättä minulta, turvautuakseen faraon turviin ja etsiäkseen suojaa Egyptin varjossa!
  3 Faraon turva koituu teille häpeäksi ja suojan etsiminen Egyptin varjosta häväistykseksi.
  4 Sillä vaikka hänen ruhtinaansa ovat Sooanissa ja hänen sanansaattajansa saapuneet Haanekseen asti,
  5 joutuvat kaikki häpeään kansan tähden, josta heillä ei ole hyötyä-ei apua, ei hyötyä, vaan häpeätä ja pilkkaa.
  6 Ennustus Eteläisen maan Behemotia vastaan. Halki ahdingon ja ahdistuksen maan, halki naarasleijonan ja jalopeuran maan, kyykäärmeen ja lentävän käärmeen maan he kuljettavat aasinvarsojen selässä rikkautensa ja kamelien kyttyrällä aarteensa kansan tykö, josta ei hyötyä ole.
  7 Egyptin apu on turha ja tyhjä; sentähden minä annan sille nimen: "Rahab, joka ei pääse paikaltansa".

  8 Mene siis nyt ja kirjoita se tauluun heidän läsnäollessaan ja piirrä se kirjaan, että se säilyisi t u l e v i i n aikoihin, ainiaan, iankaikkisesti.
  (Lopunajan lopun jakso, jolla Jumala tulee (käsivarsi) maanpäälle sotimaan loppusodan, jolloin taivas hiljenee)

  9 Sillä he ovat niskoitteleva kansa, ovat vilpillisiä lapsia, lapsia, jotka eivät tahdo kuulla Herran lakia,
  10 jotka sanovat näkijöille: "Älkää nähkö", ja ennustajille: "Älkää ennustako meille tosia, puhukaa meille mieluisia, ennustakaa silmänlumeita.
  11 Poiketkaa tieltä, väistykää polulta; viekää pois silmistämme Israelin Pyhä."
  12 Sentähden, näin sanoo Israelin Pyhä:
  Koska te halveksitte tätä s a n a a ja luotatte väkivaltaan ja vääryyteen ja siihen turvaudutte,
  13 niin
  tämä synti on oleva kuin repeämä korkeassa muurissa, joka uhkaa sortua ja pullistuu; se särkyy äkkiä, yhtäkkiä.
  14 Se särkyy, niinkuin särkyy savenvalajan astia, joka lyödään rikki säälimättä, niin ettei sen sirpaleista löydy palasta, millä ottaa tulta liedestä tai ammentaa vettä altaasta.


  15 Sillä näin sanoo Herra, Herra, Israelin Pyhä:
  Kääntymällä ja pysymällä hiljaa te pelastutte, rauhallisuus ja luottamus on teidän väkevyytenne;

  mutta te ette tahtoneet,

  16 vaan sanoitte: "Ei! Hevosilla me tahdomme kiitää" -niinpä saatte kiitää pakoon. "Nopean selässä me tahdomme ratsastaa" -niinpä ovat vainoojanne nopeat.
  17 Tuhat pakenee yhden uhkaa; viiden uhkaa te pakenette, kunnes se, mikä teistä jää,
  on kuin m e r k k i p u u vuoren huipulla,
  (Tukholman profetia-1984 sotilaan pystyttämä paalu, jonka lähelle eksyneen jäännös haudataan )
  kuin lipputanko kukkulalla.

  VastaaPoista
 3. 18 Sentähden Herra odottaa, että voisi olla teille armollinen,
  sentähden hän n o u s e e armahtaaksensa teitä;
  (nousee sotaan, jossa jo tuomitut mutta totuuteen kääntyvät armahdetaan)

  sillä Herra on oikeuden Jumala. Autuaita kaikki, jotka häntä odottavat!
  (Lopunajan lopun jakso, jolla Jumala (käsivarsi) tulee maanpäälle sotimaan loppusodan, jolloin taivas hiljenee)


  19 Sinä kansa, joka asut Siionissa, Jerusalemissa, älä itke! Hän on sinulle totisesti armollinen, kun apua huudat; sen kuullessaan hän vastaa sinulle kohta.
  20 Vaikka Herra antaa teille hädän leipää ja ahdistuksen vettä,
  niin
  ei sinun opettajasi sitten enää kätkeydy,
  vaan sinun silmäsi saavat nähdä sinun opettajasi.


  21 Ja sinun korvasi kuulevat t a k a a s i tämän sanan, milloin poikkeatte oikealle tai vasemmalle: "Tässä on tie, sitä käykää".
  22 Silloin sinä havaitset saastaiseksi veistettyjen jumalankuviesi hopeapäällystyksen ja valettujen jumalankuviesi kultakuoren; sinä viskaat ne pois kuin inhotuksen, sinä sanot niille: "Ulos!"
  23 Niin hän antaa sateen sinun siemenellesi, jonka maahan kylvät, ja maan sadosta leivän, joka on oleva mehevä ja lihava, ja sinun karjasi on sinä päivänä käyvä laajalla laitumella.
  24 Härät ja aasinvarsat, jotka peltotyötä tekevät, syövät suolaista rehuviljaa, joka on viskattu hangolla ja viskimellä.
  25 Ja kaikilla korkeilla vuorilla ja kaikilla ylhäisillä kukkuloilla on oleva puroja, vesivirtoja, suuren surmaamisen päivänä, tornien sortuessa.
  26 Ja kuun valo on oleva kuin auringon valo, ja auringon valo on oleva seitsenkertainen, oleva niinkuin seitsemän päivän valo, sinä päivänä, jona Herra sitoo kansansa vammat ja parantaa siihen isketyt haavat.
  (Uuden Jerusalemin laskeutumisen päivä kun tuomio on ensin annettu)

  27 Katso, Herran nimi tulee kaukaa, hänen vihansa leimuaa, ja sankka savu tupruaa; hänen huulensa ovat täynnä hirmuisuutta, ja hänen kielensä on kuin kuluttava tuli.
  (Pohjoisen pata)

  28 Hänen hengityksensä on kuin virta, joka tulvii ja ulottuu kaulaan asti; se seuloo kansakuntia turmion seulassa ja panee eksyttäväiset suitset kansojen suupieliin.
  (Lopunajan lopun tulvavirta, kuin Nooan päivänä)

  29 Silloin te veisaatte niinkuin yöllä, kun pyhä juhla alkaa, ja sydämenne riemuitsee niinkuin sen, joka huilujen soidessa astuu vaeltaen Herran vuorelle, Israelin kallion tykö.
  30 Herra antaa kuulla äänensä voiman ja nähdä k ä s i v a r t e n s a laskeutuvan alas vihan tuimuudessa ja kuluttavan tulen liekissä, pilvenpurkuna, rankkasateena ja raekivinä.
  31 Sillä Herran äänestä peljästyy Assur. Hän lyö vitsalla.
  32 Ja jokaisella sallimuksen sauvan iskulla, jonka Herra häneen satuttaa, soivat vaskirummut ja kanteleet, ja hän sotii häntä vastaan, sotii kättä heiluttaen.


  33 Sillä a i k o j a s i t t e n on polttopaikka valmistettu; kuninkaallekin se on varattu.
  Syvä ja leveä on sen liesi, tulta ja polttopuita paljon.
  (Liesi jolla pohjoinen pata on kiehumassa)

  Herran henkäys kuin tulikivi-virta sytyttää sen.
  (Syttyi arviossani 1.5.2022 kun Raamatun 7-vuotinen loppusota alkoi, jolloin Jumala sotii käsivartensa kautta maanpäällä 3,5 vuoden jakson, jona aikana on eksyneillä aikaa kääntyä totuuteen ja suoriutua totuudessa 3,5 vuoden ajan lähentyen Jumalaa Uuden Jerusalemin laskeutumisen päivään asti joka lopettaa 7-vuotisen sodan 1.5.2029 ja uusi aika alkaa.)

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.