perjantai 25. kesäkuuta 2021

MINÄ OLEN SINUN KANSSASI

 Kuva


Rauhaa teille ..

Minusta myös tämä kesä on ollut aivan ihmeellisen kaunis. Kaikki kukat kukkivat kauniisti ja niitä on paljon ja ovat todella kirkkaan värisiä. Tätä olen ihmetellyt. Olen saanut kokea vapautta ja minulle annettiin sanoma, jossa minut nähtiin iloisena juoksemassa kukkaniityllä Jeesuksen kanssa ja meistä huokui valtava ilo.
Minulta kysyttiin onko minulla jotain isäni kanssa? Se oli noussut kysyjälle.
Kerroin kuinka lapsuudessa isä oli alkoholisti ja väkivaltainen juovuksissa. Tuli myöhemmin uskoon. Olin antanut sydämessä anteeksi. Vai olinko?
Sitten ymmärsin, että isä oli riistänyt minulta onnellisen lapsuuden ja ehkä se oli se haava joka oli vielä auki.
Nyt Jeesus näytti että saan uudelleen elää tuon lapsuuteni ilot Hänen kanssaan kukkaniityillä ... TAIVAAN ISÄN KANSSA!!!
Siksi kaikki on ollut niin erikoisen kaunista? Nyt olen kokenut valtavaa vapautta. SIIS OLEN TODELLA VAPAA; KRISTUKSESSA!!!
Tuo tahto koulukin on nyt ehkä käyty. Kävin sitä viime syksystä asti.

 Se, että oppii laittamaan syrjään omat suunnitelmat ja tahtomiset, päästämään niistä irti ja jättää ne täysin Jumalan tahtoon. Lopettamalla sen omassa lihassa suorittamisen.
Tämä on nyt alkanut elää. Saan olla vapaa kaikesta turhasta miettimisestä, sillä Jumalalla on minulle suunnitelma, jo sieltä kun synnyin. Näin meille kaikille, myös sinulle, lukijani.
Hän kyllä ohjaa ja johdattaa. Voimme täysin luottaa Häneen.
Hän tulee iloisesti yllättämään!
Olemme niin hyviä neuvomaan Jumalaa, vaikka juuri Hän tietää parhaiten mikä meille on parasta.

Jesaja 41:10.  älä pelkää, sillä minä olen sinun kanssasi;älä arkana pälyile, sillä minä olen sinun Jumalasi; minä vahvistan sinua, minä autan sinua, minä tuen sinua vanhurskauteni oikealla kädellä.

Siunattua Juhannusta, Johannes Kastajan päivää. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.