maanantai 12. kesäkuuta 2023

TEE AVARAKSI TELTTASI SIJA


 

Ollaan herkällä kuulolla Herran edessä, kuullaan Hänen äänensä .... 

Tänään herätessä ja rukoukseen alkaessa näin kuvan jossa kaksi ihmistä jotka pitivät kahta pitkää tukipuuta pystyssä, toinen vasemmalla puolen ja toinen oikealla puolen. Nuo puut yhtyivät korkealla kuin telttapuiksi. Mietin tuota kuvaa että mitä siinä pystytettiin. Nuo puut olivat todella korkeat.

Myöhemmin aloin heräämään tuohon sanan paikkaan tai sen samankaltaisuuteen:


Jesaja 54:2 FB38

Tee avaraksi telttasi sija, levennettäköön sinun majojesi seinien kangas. Älä säästele! Pidennä telttaköytesi ja vahvista vaarnasi.

Uskova sisko googletti tuota jaetta englanninkielisiltä sivuilta ja löysi tuollaiset:


CSB

Laajenna telttasi paikkaa ja anna telttasi verhojen venyä; älä pidättele; pidennä köysiäsi ja työnnä tapit syvälle


ESV

Laajenna telttasi paikkaa ja anna asuntojesi verhojen olla ojennettuna, älä pidättele; pidennä köysiäsi ja vahvista paalujasiSelitysÄlä säästä mitään kustannuksia tai tuskaa levittääksesi evankeliumia, laajentaaksesi Kristuksen kiinnostusta ja kasvattaaksesi hänen kirkkoaan ja kansaansa; kuten eivät tehneet Kristuksen apostolit.

Pidennä köysiäsi ja vahvista paalujasi. Kun telttaverhoja levitetään, on välttämätöntä pidentää naruja, joihin ne on kiinnitetty, jotta ne ulottuisivat pidemmälle ja ottaisivat suuremman alueen; ja mitä leveämpi teltta tehdään sellaisilla keinoilla, sitä vahvempia tulee olla sauvat/tapit, ja sitä varmemmin ne tulisi lujaa kiinnittää maahan, jotta ne pitävät kiinni verhoista, joihin ovat sidotut. Levitä telttaasi myös pakana alueelle. Lisää leirisi väkeä ja vahvista maaherroja.

Työskentely alueiden laajentuessa meidän on hylättävä pienuus. Laajentuminen vaatii meitä pääsemään pois pienistä laatikoistamme, pienistä rutiineistamme, pienestä ajattelustamme ja rajallisesta näkemyksestämme Jumalasta. 


Toiseksi, telttasi paikan laajentaminen tarkoittaa sitä, että teemme tilaa uusille ihmisille elämässäsi. Ihmiset venyttävät sinua! Suhteet ihmisiin venyttää hermojasi, venyttää kärsivällisyyttäsi ja rukouselämääsi. Jos haluat enemmän, jos olet kyllästynyt täyttymättömään, hedelmättömään elämään, silloin Jumala sanoo: "laajenna ja venytä". 


Kun Jumala käskee sinua pidentämään köysiäsi, se tarkoittaa ulottuvuuden pidentämistä. Leveämmät teltat vaativat pidemmät köydet pitämään ne tukevasti paikoillaan. Kun pidennät köysiäsi, sinun on myös vahvistettava panoksiasi, työntäen ne syvemmälle Jumalan totuuden kallioperään. Elämä on kuin suuri puu. Mitä enemmän oksat leviävät, sitä syvemmälle juurten tulee kasvaa.


Viisaus löytyy, kun viritämme maailman melun pienemmäksi ja keskitymme kuulemaan Jumalan ääntä. Silloin kuulet sen yksinkertaisen sanan, joka voi viedä sinut kirkkaudesta kirkkauteen, uskosta uskoon.


Joka kerta kun palvelutyö menee tasolta toiselle, se on Jumalan tekemää. Mutta Jumalan täytyy ottaa meidät kansana ja saattaa meidät läpi laajentumisen ja venymisen. Kuin telttakankaalle, äärimmilleen venyminen aiheuttaa painetta, mutta se kannattaa.

Siunaa Jeesus meitä ja laajenna työskentely alueitamme 🙏

Tuossa on paljon sanomaa. Kiitos Jeesus Kristus! Kiitos Jumala!

Amen


4 kommenttia:

 1. Jer. 10:20
  Minun telttani on hävitetty, ja kaikki minun telttaköyteni ovat katkotut; minun lapseni ovat lähteneet luotani, eikä niitä enää ole. Ei ole enää, kuka telttani pystyttäisi ja nostaisi seinieni kankaan.
  (Teltan pystyttää arvollinen, johon Jumala mielistyy ja tämä palvelija levittää oikeuden ennen tuomiopäivän tuomiota.)

  VastaaPoista
 2. Jes. 40:
  22 Hän istuu korkealla maanpiirin päällä, kuin heinäsirkkoja ovat sen asukkaat; hän levittää t a i v a a n niinkuin harson, pingoittaa sen niinkuin teltan asuttavaksi.

  Ilm.21:
  1 Ja minä näin uuden taivaan ja uuden maan; sillä ensimmäinen taivas ja ensimmäinen maa ovat kadonneet, eikä merta enää ole.
  2 Ja pyhän kaupungin, uuden Jerusalemin, minä näin laskeutuvan alas taivaasta Jumalan tyköä, valmistettuna niinkuin morsian, miehellensä kaunistettu.
  3 Ja minä kuulin suuren äänen valtaistuimelta sanovan: "Katso, Jumalan maja ihmisten keskellä! Ja hän on asuva heidän keskellänsä, ja he ovat hänen kansansa, ja Jumala itse on oleva heidän kanssaan, heidän Jumalansa;


  **************


  Ilm. 7:15
  Sentähden he ovat Jumalan valtaistuimen edessä ja palvelevat häntä päivät ja yöt hänen temppelissään, ja hän, joka valtaistuimella istuu, on levittävä telttamajansa heidän ylitsensä.

  Jer. 51:15
  Hän on tehnyt maan voimallansa, vahvistanut maanpiirin viisaudellansa ja levittänyt taivaat taidollansa.

  Jer. 43:10
  Ja sano heille: Näin sanoo Herra Sebaot, Israelin Jumala: Katso, minä lähetän hakemaan palvelijani Nebukadressarin, Baabelin kuninkaan, ja asetan hänen valtaistuimensa näiden kivien päälle, jotka minä olen kätkenyt, ja hän on levittävä loistomattonsa niiden yli.

  Jer. 10:12
  Hän on tehnyt maan voimallansa, vahvistanut maanpiirin viisaudellansa ja levittänyt taivaat taidollansa.

  Jes. 51:13
  ja unhotat Herran, joka on sinut tehnyt, joka on levittänyt taivaan ja perustanut maan, ja vapiset alati, kaiket päivät, sortajan vihaa, kun hän tähtää tuhotaksensa? Mutta missä on sortajan viha?

  Jes. 48:13
  Minun käteni on perustanut maan, minun oikea käteni on levittänyt taivaan; minä kutsun ne, ja siinä ne ovat.

  Jes. 45:12
  Minä olen tehnyt maan ja luonut ihmisen maan päälle; minun käteni ovat levittäneet taivaan, minä olen kutsunut koolle kaikki sen joukot.

  Jes. 42:5
  Näin sanoo Jumala, Herra, joka on luonut taivaan ja levittänyt sen, joka on tehnyt maan laveuden ja mitä siinä kasvaa, antanut henkäyksensä kansalle, joka siinä on, ja hengen niille, jotka siellä vaeltavat:

  ***************************

  Jer. 4:20
  H ä v i t y s tulee hävityksen päälle, sillä koko maa on tuhottu; äkisti ovat minun majani tuhotut, silmänräpäyksessä minun telttani.
  (Hävitys > Dan. 12:1)

  Hävityksen jälkeen tulee yuomiopäivän tuomio ja sen jälkeen uuden ajan alkaessa uusi temppeli on samalla valmistunut ja Jumalan maja tullut ihmisten keskelle jolloin teltan (maja) kangas on asettunut paikoilleen ja Jumala saa levon kun Jumalan kunnia saatetaan uuteen temppeliin.

  VastaaPoista
 3. Nämä kaksi näkysi ihmistä ollevat kaksi todistajaa ovat kaksi säkkipukuista eli ilmeisesti Siionin vuoren mainittu karitsa ja Siionin tytär?
  (Tytär on 144000 asukasjoukko joka laskeutuu Uuden Jerusalemin laskeutumisen päivänä?)

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.