sunnuntai 13. lokakuuta 2024

ARMO JA RAUHA JUMALAN JA JEESUKSEN TUNTEMISEN KAUTTA



                       Maalaukseni 12.10.2024.

2.Piet.1:2. Armo ja rauha lisääntyköön teille Jumalan ja meidän Herramme Jeesuksen tuntemisen kautta.


Kiitos Jeesus että tänään saan olla odotuksessa Sinun tuloosi, noille ikivihreille niityille. Rukoukseni jälkeen jäin katselemaan ja kuuntelemaan mitä haluat kertoa tai näyttää.

Hetken odoteltua hiljaa, eteeni ilmestyi vanha puinen ovi, joka oli maalattu siniseksi. Näin että se oli hieman raollaan, mutten vielä pystynyt näkemään mitä sen takana oli.

Ilo kuitenkin levisi sydämeen kun sain katsella tuota ovea ja sen taivaallista sinistä väriä. Tiesin ja tunsin sen lupaavan jotain hyvää, mitä meille on luvattu Jeesuksen omina. Tätä jään odottamaan teidän kanssanne.

LÄVITSE KYYNEL LAAKSON  https://youtu.be/wgPM-_s4EB0?si=3mSn3jUe_Nn8Ov3H

Amen 🩵👑🩵

 Kuinka tärkeää on tehdä se elämän tärkein päätös eli kuinka kääntyä Jeesuksen puoleen jo tänään kun huomisesta ei ole takeita, etenkin kun tiedossa kuinka nopeasti voi jotain kohtalokasta tapahtua. Me tietämällä tiedetään että lähtö voi tulla millon vaan ja siksi on tärkeää ettei siirrä sitä päätöksen tekoa enää. 

Rukoillaan nyt että ihmiset oikeesti kääntyy Jeesuksen puoleen elämässään ja koska maailmassa on niin paljon vielä niitä jotka ei vielä Jeesusta tunne että me voitais vielä tehdä tehokkaammin kuin koskaan oma osamme jotta ihmiset tulisi tietoisiksi siitä kuinka synti erottaa heidät Jumalasta, jolloin ilman Jeesusta ovat matkalla suoraan helvettiin. 

Anteeksi pudottelen maan pinnalle mut täällä on oikeesti vielä työ vaiheessa ja alkaa nousta oikeasti hätä sieluista, eikä kaikki uskovatkaan tajua tilaansa.

Käydään rukoukseen jokainen tahollamme näiden ihmisten puolesta joiden kanssa  olemme matkalla Jeesuksen luo ja kaikkien niiden puolesta jotka eivät ole vielä löytäneet Jeesuksen luo! Herra, Jeesus Kristus, tuo ja avaa tuo Sinun sininen ja taivaallinen ovi heidän eteensä kutsuen! Kutsuen johon ei voi olla tarttumatta, nähdä mitä kaikkea hyvää tuon oven takana on tarjolla.

KR 1933/-38
Ps. 50:2 Siionista, jonka kauneus on täydellinen, Jumala ilmestyy kirkkaudessa. 

Amen 🙌🙌🙌🩵🩵🩵

KATSON SINEEN TAIVAAN    https://youtu.be/zKOtmAv8SjQ?si=MuIHoVOfqJx9eyLX

Löysin tähän sopivan tekstin Minna Jaloselta  jota tahdon lainata hänen sanoihinsa yhtyen:

Luomakunnan kauneus

Raamatun alkulehdillä kerrotaan Jumalan suurenmoisesta työstä, kun hän loi taivaan ja maan. Hän jos kuka on todellinen taiteilija ja mielikuvituksen mestari. Hänen kädenjälkeään ovat kaikki moninaiset kasvikunnan, eläinkunnan ja elottoman luonnon luomukset. Meidät Hän loi kuvakseen ja kaikkea tätä taiteellisuutta ja mielikuvitusta ihminen onkin vuosisatojen saatossa monin tavoin pystynyt ilmentämään. On hienoa katsella upeita taideteoksia ja maalauksia, kuunnella henkeäsalpaavan kaunista musiikkia ja ajatella, että tämä kaikki todellakin ilmentää meissä sitä mitä Isä Jumala alun perin halusi saada aikaan. Hän loi kaiken hyväksi. ”Ja Jumala katsoi kaikkea, mitä hän tehnyt oli, ja katso, se oli sangen hyvää.” 1 Moos. 1:31. 


Kaikkein eniten nautin kuitenkin erilaisista luonnon ihmeistä ja taidonnäytteistä. Joka kevät mieltäni sykähdyttää laulujoutsenen kutsuhuuto ja ensimmäiset muuten harmaasta maasta nousevat sinivuokot. Kosken pääse nauttimaan kädenkosketeltavasti kaikesta kauniista täällä maanpäällisen elämäni aikana, odotan sitä kaikkea mitä pääsen kokemaan ja näkemään Taivaan kodissa ja uudessa täydellisessä maassa. Kaikki se kauneus ja ihmeellisyys mitä Raamattu hieman valottaa mutta mitä voi vain rajallisesti vielä ymmärtää.


Tämä kaikki on tarjolla meille kaikille. Meissä kaikissa vaikuttaa kaipaus kohti Jumalaa. Isä halajaa sinua luokseen. Kohti alkuperäistä yhteyttä. Ja ainoa tie Hänen luokseen on Poika Jeesus Kristus. Tätä kaikkea miettiessä ja rukoillessa, nousi sydämelleni tämä rakas laulu, niin kuin se olisi minulle ylhäältä annettu:

ONPA TAIVAASSA TARJOLLA https://youtu.be/VsrIQxV8yyQ?si=JoPTqrqrfwzs2fJe

Amen.

3 kommenttia:

  1. Kyseessä ollee kääntymyksen ovi eli osa eksyneistä kääntyy katumuksessa totuuteen ja tämä ovi avataan Suomessa josta muut kansat seuraavat?
    (Liittyy postilaatikon viestiin...?)

    Jes. 1:26
    Ja minä palautan sinun tuomarisi muinaiselleen ja sinun neuvonantajasi sellaisiksi, kuin alkuaan olivat. Sitten sinua kutsutaan "vanhurskauden linnaksi", "uskolliseksi kaupungiksi".

    Jer. 33:7
    Minä käännän Juudan kohtalon ja Israelin kohtalon ja rakennan heidät muinaiselleen.

    Jer. 33:11
    riemun ja ilon huuto, huuto yljälle ja huuto morsiamelle, niiden huuto, jotka sanovat: 'Kiittäkää Herraa Sebaotia, sillä Herra on hyvä, sillä hänen armonsa pysyy iankaikkisesti', ja niiden, jotka tuovat Herran huoneeseen kiitosuhreja. Sillä minä käännän maan kohtalon muinaiselleen, sanoo Herra.

    Valit. 5:21
    Palauta meidät, Herra, tykösi, niin me palajamme; uudista meidän päivämme muinaiselleen.

    Sef. 3:20
    Siihen aikaan minä tuon t e i d ä t takaisin-siihen aikaan, jona minä teidät kokoan. Sillä minä teen teidät mainehikkaiksi ja ylistetyiksi k a i k i s s a maan kansoissa, kun minä käännän teidän kohtalonne teidän silmäinne nähden; sanoo Herra.

    Sak. 13:7
    Heräjä, miekka, m i n u n p a i m e n t a n i v a s t a a n
    ja
    m i n u n l ä h i n t ä m i e s t ä n i v a s t a a n, sanoo Herra Sebaot.
    Lyö paimenta, ja joutukoot lampaat hajallensa;
    mutta
    minä käännän jälleen käteni pienimpiä kohden.

    ***

    Jer. 6:22
    Näin sanoo Herra:
    Katso, kansa tulee pohjoisesta maasta, suuri kansa nousee maan perimmäisiltä ääriltä.

    VastaaPoista
  2. Raollaan jo ollut sininen ovi - on auki annetusta Joonaan merkistä eksyneille kahden pasunaan puhaltavan enkelin ajan eli 7 +7 = 14 kk ajan. (30 x 14 =420 vrk)
    (Ovi pysyy avoinna arviossani 23.7.2025 asti)

    Tämä (Suomessa) avautuva sininen ovi on kaikille eksyneille lampaille (joita Jumalan palvelija Jeesus eli Ihmisen Poika ja toinen palvelija eli ihmisen pojan kaltainen etsivät) tilanteessa jossa eksyneillä on kääntymysaikaa ahdistuksen 42kk aikana vain sen ensimmäiset 14kk.
    > Ilm.14:8
    (Ilm.15 ja Ilm.16)

    Perisynti on edennyt ja syvennyt synnin tila eli käytännössä myös yhteiskunnan tilan mukainen ympäristötekijä eli ympäristövaikuttaja, jossa ollaan ajauduttu kapankäynnissä totuuden sijasta eksyneiden osalta täyteen väkivaltaan, jolloin on saavuttu lopunajan lopun tapahtumiin ja tuomio voidaan antaa.
    (Hes. 34:19)
    Ilmestyskirjan 2-peto lakkauttaa 42kk ahdistuksen ajassa ennen annettavaa tuomiopäivn tuomiota uhrin eli leivän tuen.
    Yhteyden katketessa (Hes. 20:3) yhteydensauvan (ja suloisuuden sauvan > Sak. 11:14) katketessa tarjoillaan seuraavaksi juovuttava juoma, jolloin juovuttavaa juomaa on vääristetty sana ja sanoma.
    (Matt.27:34?)
    Jumalan suunnitelmassa nousee profeetta (toinen lampunjaloista eli ihmisen pojan kaltainen, jossa asuu Jeesus ja Jumala ja joka tulee kastamaan Pyhällä Hengellä Herran Jeesuksen Kristuksen nimeen - kuin Tukholman profetia-1984 edeltä kertoo) ja joka kokoaa ja johdattaa: Hes. 37:15...


    Valit. 4:21
    Iloitse ja riemuitse, tytär Edom, joka asut Uusin maassa!
    M u t t a malja on tuleva sinunkin kohdallesi:
    sinä j u o v u t ja p a l j a s t a t itsesi.

    Valit. 4:22
    Sinun s y n t i v e l k a s i, tytär Siion, on loppunut: ei Herra ole enää siirtävä sinua pois. Sinun syntivelkasi, tytär Edom, hän on etsiskelevä, on paljastava sinun syntisi.

    Jer. 16:7
    Ei taiteta heille l e i p ä ä lohdutukseksi heidän surussansa kuolleen tähden,
    eikä heille anneta j u o t a v a k s i lohdutusmaljaa heidän isänsä ja äitinsä tähden.


    3. Moos. 26:26
    Kun minä murran teiltä l e i v ä n tuen, niin kymmenen vaimoa paistaa teidän leipänne yhdessä uunissa, ja he tuovat kotiin teidän leipänne vaa'alla punnittuna; ja kun te syötte, ette tule ravituiksi.
    Ps. 105:16
    Ja kun hän kutsui nälänhädän maahan ja kokonaan mursi leivän tuen,
    Hes. 4:16
    Ja hän sanoi minulle: "Ihmislapsi, katso, minä murran leivän tuen Jerusalemilta, ja he saavat syödä leipää painon mukaan ja huolissansa sekä juoda vettä mitan mukaan ja kauhuissansa,
    Hes. 5:16
    kun minä lähetän heidän kimppuunsa nälän pahat nuolet, joista tulee tuhooja ja jotka minä lähetän teitä tuhoamaan; ja minä vielä lisään teille nälkää ja murran teiltä leivän tuen.
    Hes. 14:13
    "Ihmislapsi! Jos maa tekisi syntiä minua vastaan olemalla uskoton ja minä ojentaisin sitä vastaan käteni ja murtaisin siltä leivän tuen ja lähettäisin siihen nälän ja hävittäisin siitä ihmiset ja eläimet,

    VastaaPoista
  3. Raamatun sanoma on edennyt 42kk ahdistuksen aikaan ja jo lähelle tuomiopäivän tuomiota.
    Tuomiolla tuomitaan vain elävät eksyneet ja eksyneen sitten kuollessa tuomio laitetaan käytäntöön.
    Tuonela on tapahtumissa suljettu ja tulijärvi tilalle avattu ja jo kuollut eksynyt heitetään tulijärveen.
    Elämän ylösnousemus on jo ollut Herran päivänä jolloin Joonaan merkkikin annettiin kuolleille pelastuneille ja pelastuvana kuoleva jo heti siten ylösnousee osana jälkijoukkoa.
    Ihmisen Pojan tulemuksessa Siionin tytär ottaa Ihmisen Pojan vastaan, jolloin kuninkuus tulee voimaan ja uusi aika alkaa uudessa laskeutuvassa Jerusalemissa, jonka uusi temppeli on Pohjoisessa maassa eli Suomessa.



    Jumala etsi ihmisistä perheenisän kaltaista joka löytyessä voidellaan arvolliseksi eli saa mm. ylipapin arvon.
    Naisten ja lasten osalta Jumalalla on eri vaatimus eli miesten velvollisuus on sotia Jumalan tahdon mukaan, joka sota käydään jokaisen osalta henkilökohtaisena sotana henkilökohtaista valhetta vastaan.
    Sama sota koskee myös naisia eli pelastautuakseen naisten on suoriuduttava Jumalan tahdossa eli Jeesuksen muistuttamassa uudessa käskyssä ja myös lapsia siitä alkaen kun luodussa valinnanvapaudessa lapsi (tyttö tai poika) varttuu ja alkaa tehdä syntiä.
    Jumala etsii kuitenkin ylipapikseen miestä tilanteessa jossa ylipappia ei ole ollut nyt vuosisatoihin ja ylipapiksi valikoitui ihmisistä edeskäypä eli ihmisen pojan kaltainen, joka rakennuttaa Jumalalle uuden maallisen temppelin keskellä ahtaita, aikoja eli 42kk ahdistuksen aikaa, jotta temppeli on valmis Ihmisen Pojan tulemukseen, jolloin Jumalan kunnia saatetaan uuteen temppeliin ja Jumalan Henki saatetaan Pohjoiseen maahan lepäämään työn tultua tehdyksi.

    Jumala herättää käsivartensa (jälkimmäinen lampunjalka eli palvelija) ja sen jälkeen Jumala herättää miekan eli alkaa sodan petoa vastaan jossa sodassa on 42kk ahdistksen aika ennen tuomiopäivää, jotta vielä eksyneet kääntyisivät ymmärrykseen ja ymmärryksessä katumuksessa totuuteen annetulla 14kk ajalla Joonaan merkistä.


    Jes. 59:16
    Ja hän näki, ettei ollut y h t ä k ä ä n miestä, ja hän ihmetteli, ettei kukaan astunut väliin. Silloin hänen oma käsivartensa auttoi häntä, ja hänen vanhurskautensa häntä tuki.

    Jes. 51:9
    Heräjä, heräjä, pukeudu voimaan, sinä Herran käsivarsi; heräjä niinkuin muinaisina päivinä, ammoisten sukupolvien aikoina. Etkö sinä ole se, joka löit Rahabin kuoliaaksi, joka lävistit lohikäärmeen?

    Sak. 13:7
    Heräjä, miekka, m i n u n p a i m e n t a n i v a s t a a n
    ja
    m i n u n l ä h i n t ä m i e s t ä n i v a s t a a n, sanoo Herra Sebaot.
    Lyö paimenta, ja joutukoot lampaat hajallensa;
    mutta
    minä käännän jälleen käteni pienimpiä kohden.

    Dan. 7:13
    Minä näin yöllisessä näyssä, ja katso, taivaan pilvissä tuli Ihmisen Pojan kaltainen; ja hän saapui Vanhaikäisen tykö, ja hänet saatettiin tämän eteen.

    Hes.5:
    1 "Ja sinä, ihmislapsi, ota itsellesi terävä miekka; ota se partaveitseksesi, ja ajele sillä hiuksesi ja partasi. Ota sitten vaaka ja jaa ne.
    2 Polta kolmannes tulessa keskellä kaupunkia, sittenkuin piirityspäivät ovat lopussa.
    Kolmannes ota ja lyö miekalla sen ympärillä.
    Kolmannes hajota tuuleen, ja minä ajan niitä takaa paljastetulla miekalla;
    3 ota niistä sitten
    v ä h ä i n e n m ä ä r ä ja sido ne helmukseesi,
    4 ja ota niistä vielä osa,
    viskaa ne tuleen ja polta ne tulessa.
    S i i t ä l ä h t e e t u l i koko Israelin heimoon.
    (V ä h ä i n e n määrä tarkoittaa 42kk jakson alun 14 kk aikana totuuteen kääntyviä)
    (Lähtevä tuli alkaa levitä kun kolmannen maljan ja kolmannen pasuunan aika alkaa > Ilm. 8:10)
    (Tulen alkaessa levitä näyttäisi siitä eteenpäin eksyneelle olevan myöhäistä katua eli eksynyt ei voi enään katua ja kääntyä totuuteen - joka kolmannen maljan/pasuunan aika alkaa arviossani 23.7.2025)

    Matt. 14:21
    Ja niitä, jotka aterioivat, oli noin viisituhatta miestä, p a i t s i naisia ja lapsia.
    Matt. 15:38
    Ja niitä, jotka aterioivat, oli neljätuhatta miestä, p a i t s i naisia ja lapsia.

    VastaaPoista