keskiviikko 25. syyskuuta 2024

HERRA ON MINUN LIPPUNI



Nostakaamme Lippu Herralle! đŸš©đŸš©đŸš©

 Ă„sken, aamu rukoukseni jĂ€lkeen sain taas nĂ€hdĂ€ kuvan jota ihmettelin ja pyysin Herralta selitystĂ€ tuolle ja pian jotain sainkin.

NĂ€in kirkkaan lasimaljan, jonka sisĂ€llĂ€ oli jotain valkoista ja sitĂ€ koristi punainen viirilippu. Kohta tuo pikari upotettiin veteen. 

Kysyin onko tĂ€mĂ€ nĂ€ky? Herra avaa ja kohta ajatuksiin tulvi sana vanhurskauden malja. Ja noista Jumalan viirilipuista on kirjoitettu Raamatussa. Tuo vesiupotus on puhdistautumista ja kuuliaisuutta Jumalaa kohtaan. Olla altis HĂ€nen palvelukseen. NĂ€in tuon ymmĂ€rsin. 

Kiitos Jeesus tÀstÀ pÀivÀstÀ, kun saamme siihen lÀhteÀ Sinun voimassa, johdatuksessa ja ohjauksessa. Puhdista meidÀt tuollaiseksi juhlamaljaksi joka edustaa Sinun vanhurskauttasi ja Sinun lippusi liehukoon meissÀ kauas vuorille saakka josta se on nÀhtÀvissÀ. Halleluja!!!

Amen đŸ™đŸ™ŒđŸ™ŒđŸ™ŒđŸ˜‡đŸ™ŒđŸ™ŒđŸ™ŒđŸš©đŸš©đŸš©đŸš©đŸš©đŸš©đŸš©đŸš©đŸš©đŸš©đŸš©đŸš©đŸš©đŸš©

”Autuaita ovat ne, joilla on vanhurskauden nĂ€lkĂ€ ja jano, sillĂ€ heidĂ€t ravitaan.” Matt. 5:6.

 Paikallinen sanomalehti kertoi lipuista artikkelissaan, kutsui lippua viestintĂ€ihmeeksi ja mainitsi: ”Lippu on ehkĂ€ yksinkertaisin tapa ilmoittaa lĂ€snĂ€olosta”. Lipun symbolinen merkitys on vahva. SillĂ€ ilmaistaan voittoa ja hallintavaltaa. Lippu lisÀÀ yhteenkuuluvuuden tunnetta. Se nostaa taistelutahtoa. VĂ€rikkÀÀt lippukulkueet kiinnittĂ€vĂ€t vĂ€istĂ€mĂ€ttĂ€ katsojien huomion. Lippu puhuu selvÀÀ kieltĂ€ silloinkin, kun yhteisiĂ€ sanoja ei ole.


Artikkelissa lipun kerrotaan olevan myös vanhin viestintÀvÀline. Niin se on! Jumalamme, ikuinen ja ajaton, ilmoitti itse olevansa meidÀn lippumme jo Mooseksen aikaan (2. Moos. 17:15). HÀn osoitti tÀmÀn viestintÀihmeen voiman. Raamattu puhuukin monessa kohdin lipuista. Herra kehottaa nostamaan lipun merkiksi turvapaikasta; ja leiriytymÀÀn omalle, lipun osoittamalle paikalle. Jumalan lipun nÀhdessÀÀn vihollinen pakenee!


Lippu on esirukoilijoille voimallinen ase. Erityisesti vĂ€hĂ€puheisille suomalaisille lippu sopii oivallisesti ”kĂ€ttĂ€ pidemmĂ€ksi” rukoustilanteissa. Pimeyden vallat vapisevat, kun rukousliput nostetaan julistamaan Jumalan voittoa!


Viime vuosina moni rukoilija on saanut kutsun Herralta ottaa liput kÀyttöön. Monia on kutsuttu valmistamaan profeetallisia lippuja. Monet rukousryhmÀt ja seurakuntien tilaisuudet ovat vapautuneet, kun ylistysliput liehuvat Jumalamme nimessÀ. Herra varustaa nÀin lopunajan armeijaansa.


Suomen lipun saa nostaan salkoon muulloinkin kuin virallisina liputuspÀivinÀ. Nostetaan siis siniristilippu liehumaan kaikissa mahdollisissa tilanteissa! Lipun nosto on rukous tÀmÀn maan puolesta.


Anna seuraavien Raamatun kohtien kutsua sinut tarttumaan lippuun, kun rukoilet:


4. Moos. 2:2


Ps. 20:5


Ps.60:4


Laulujen Laulu 2:4


Jes. 11:10


Jes. 31:9


Jes. 49:22


Jes. 62:10


Jer. 4:6


Rukoilijat – tehdÀÀn paikallislehden antaman vinkin mukaan ja nostetaan liput ilmoittamaan lĂ€snĂ€olosta: ”Herra on paikalla. HĂ€n hallitsee!”

Marita Rautio

Artikkeli on julkaistu TV7 YstĂ€vĂ€lehdessĂ€ v. 2017 


2.Moos 17:15. Ja Mooses rakensi alttarin ja pani sille nimeksi: "Herra on minun lippuni".

KR 1933/-38

Ps. 75:9 SillĂ€ Herran kĂ€dessĂ€ on malja, joka vaahtoaa tĂ€ynnĂ€nsĂ€ höystettyĂ€ viiniĂ€, ja siitĂ€ hĂ€n kaataa; kaikkien maan jumalattomien tĂ€ytyy se juoda, sĂ€rpiĂ€ pohjasakkaa myöten. 


Rinnakkaisviitteet (KR 1933/-38)

Ps. 60:5 SinĂ€ olet antanut kansasi nĂ€hdĂ€ kovia pĂ€iviĂ€; olet juottanut meitĂ€ pĂ€ihdyttĂ€vĂ€llĂ€ viinillĂ€. 

Jes. 51:17 HerĂ€jĂ€, herĂ€jĂ€, nouse, Jerusalem, sinĂ€ joka olet juonut Herran kĂ€destĂ€ hĂ€nen vihansa maljan, joka olet pĂ€ihdyttĂ€vĂ€n pikarin juonut, tyhjĂ€ksi sĂ€rpinyt. 

Jes. 51:22 NĂ€in sanoo sinun Herrasi, Herra sinun Jumalasi, joka ajaa kansansa asian: Katso, minĂ€ otan sinun kĂ€destĂ€si pĂ€ihdyttĂ€vĂ€n maljan, vihani pikarin; ei tarvitse sinun siitĂ€ enÀÀ juoda. 

Jer. 25:15 SillĂ€ nĂ€in sanoi Herra, Israelin Jumala, minulle: "Ota tĂ€mĂ€ vihan viinin malja minun kĂ€destĂ€ni ja juota sillĂ€ kaikki kansat, joiden tykö minĂ€ sinut lĂ€hetĂ€n. 

Val. 4:21 Iloitse ja riemuitse, tytĂ€r Edom, joka asut Uusin maassa! Mutta malja on tuleva sinunkin kohdallesi: sinĂ€ juovut ja paljastat itsesi. 


Biblia (1776)

Ps. 75:9 SillÀ Herran kÀdessÀ on malja tÀynnÀ, vÀkevÀllÀ viinalla tÀytetty, ja siitÀ hÀn panee sisÀlle; vaan sen rahkan tÀytyy kaikkein jumalattomain maan pÀÀllÀ juoda, ja ryypÀtÀ ulos.

Aarteen kantaja  https://youtu.be/sySHh4dVI9o?si=V2mXJIKeByeZaHW5


Amen  !!!! đŸ™đŸ˜‡đŸ™ŒđŸ™ŒđŸ™ŒđŸš©

2 kommenttia:

  1. Viiri "saapui" aiemmissa nÀyissÀ vuorelle ja sen jÀlkeen viiri osoitti "ylös" kohden Jumalaa ja nyt viiri "kutsuu" luokseen Siionin tytÀrtÀ eli morsianta mm. valmistamaan temppeliÀ Jumalalle pohjoiseen maahan, johon Jumalan Henki on saapumassa lepÀÀmÀÀn?

    Jes. 5:26
    Ja hÀn pystyttÀÀ viirin kaukaiselle kansalle ja viheltÀÀ s e n l u o k s e e n maan ÀÀrestÀ. Ja katso, s e t u l e e v i i p y m À t t À, n o p e a s t i.


    Dan. 9:
    25 Ja tiedÀ ja kÀsitÀ: siitÀ ajasta, jolloin tuli se sana, ettÀ Jerusalem on jÀlleen rakennettava, voideltuun, ruhtinaaseen, asti, on kuluva seitsemÀn vuosiviikkoa; ja kuusikymmentÀkaksi vuosiviikkoa, niin se jÀlleen rakennetaan toreinensa ja vallihautoinensa, mutta keskellÀ a h t a i t a a i k o j a.

    Dan. 9: (Biblia 1776)
    25 Niin tiedÀ nyt ja ota vaari,
    ettÀ siitÀ ajasta k u i n k À s k y a n n e t a a n u l o s,
    ettÀ h e i d À n p i t À À j À l l e e n k o t i a p a l a j a m a n
    ja Jerusalem rakennettaman, pÀÀmieheen Kristukseen asti, on s e i t s e m À n v i i k k o a.
    Niin myös kaksiseitsemÀttÀkymmentÀ viikkoa, joina kadut ja muurit jÀlleen rakennetaan, vaikka surkialla ajalla.


    VIIRI
    Jes. 18:3
    T e k a i k k i m a a n p i i r i n a s u k k a a t, te maata asuvaiset,
    katsokaa, milloin viiri nostetaan vuorille,
    ja kuunnelkaa, kun pasunaan puhalletaan.
    (maanpiiri > Ilm. 3:10)

    PASUNAT
    SeitsemÀÀn pasunaan puhalletaan 42kk ahdistuksenajassa > Ilm.8 - Ilm.11
    TÀmÀ 42kk jakso jakautuu kuuteen 7kk pituiseen jaksoon joka tekee 42kk ja jakson lopuksi puhalletaan vielÀ seitsemÀnteen pasunaan.


    MALJAT
    NÀkysi malja upotettiin tÀhÀn veteen? ja e n s i n sitÀ maistaa edeskÀypÀ eli ihmisen pojan kaltainen?
    Otettaessa vesi on vettÀ mutta edeskÀyvÀn maistaessa sitÀ se on jo viiniÀ.
    HyvÀn viinin aika on jo ohi ja siksi edeskÀyvÀn maistama viini on ahdistuksenajan heikompilaatuista viiniÀ - joka on vertausta.

    Joh.2:
    7 Jeesus sanoi heille:
    "TÀyttÀkÀÀ a s t i a t v e d e l l À". Ja he tÀyttivÀt ne reunoja myöten.
    8 Ja hÀn sanoi heille:
    "Ammentakaa nyt ja viekÀÀ edeskÀyvÀlle". Ja he veivÀt.
    9 Mutta kun edeskÀypÀ m a i s t o i v e t t À , j o k a o l i m u u t t u n u t v i i n i k s i,
    eikÀ tiennyt, mistÀ se oli tullut-mutta palvelijat, jotka veden olivat ammentaneet, tiesivÀt sen-kutsui edeskÀypÀ yljÀn
    10 ja sanoi hÀnelle: "Jokainen panee ensin esille hyvÀn viinin ja sitten, kun juopuvat, huonomman. SinÀ olet sÀÀstÀnyt hyvÀn viinin tÀhÀn asti."

    Jer. 25:28
    Mutta jos he eivÀt tahdo ottaa maljaa sinun kÀdestÀsi ja juoda, niin sano heille: NÀin sanoo Herra Sebaot:
    TeidÀn tÀytyy juoda.


    Ahdistuksenajan maljat kerrotaan > Ilm.16


    Arvioni mukaan 42kk ahdistuksen ajassa puhalletaan pasunaan-1 ja sen jÀlkeen vuodatetaan malja-1.
    Malja-1 vuodattamista ennen edeskÀypÀ maistaa maljasta.
    Kun ensimmÀisen pasunan 7kk aika on mennyt puhalletaan pasunaan-2 ja vuodatetaan malja-2...
    Arvioni mukaan ensimmÀiseen pasunaan puhallettiin 29.5.2024 ja ensimmÀinen malja vuodatetaan ehkÀ nÀkynÀ ilmoitetusti nyt 29.9. kun 4kk ensimmÀisen pasunan aikaa on kulunut ja ensimmÀisen pasunan 7kk ajasta on kolme kuukautta aikaa jÀljellÀ maljan vaikuttaa?
    Pasuna on siis varoitus tulevasta.
    Vastaavasti tapahtuneen pasunoiden 2-6 ja maljojen 2-6 aikana.
    Kun viimeiseen pasuna-7 puhalletaan niin silloin malja-7 vuodatetaan heti perÀÀn koska 42kk ahdistuksen aika lakkaa? tosin pitÀÀ huomioida ettÀ ahdistuksen aika 42kk = 1260 vrk jÀlkeen on vielÀ Dan.12.11 mukaan 30 vuorokautta tuomiopÀivÀÀn eli seitsemÀs pasuna puhalletaan 1260 vrk ahdistuksenajan lopuksi ja seitsemÀs malja vuodatetaan pasunasta 30vrk kuluttua tuomiopÀivÀnÀ?

    VastaaPoista
  2. PASUNAT
    Ilm. 8:6
    Ja ne seitsemÀn enkeliÀ, joilla oli ne seitsemÀn pasunaa, hankkiutuivat puhaltamaan pasunoihin.
    MALJAT
    Ilm. 15:7
    Ja yksi niistÀ neljÀstÀ olennosta antoi niille seitsemÀlle enkelille seitsemÀn kultaista maljaa, tÀynnÀ Jumalan vihaa, hÀnen, joka elÀÀ aina ja iankaikkisesti.
    Ilm. 16:1
    Ja minÀ kuulin suuren ÀÀnen temppelistÀ sanovan niille seitsemÀlle enkelille: "MenkÀÀ ja vuodattakaa ne seitsemÀn Jumalan vihan maljaa maan pÀÀlle".





    PASUNA-1
    Ilm. 8:7
    Ja ensimmÀinen enkeli puhalsi pasunaan; niin tuli rakeita ja tulta, verellÀ sekoitettuja, ja ne heitettiin maan pÀÀlle; ja kolmas osa maata paloi, ja kolmas osa puita paloi, ja kaikki vihanta ruoho paloi.
    MALJA-1
    Ilm. 16:2
    Ja ensimmÀinen lÀhti ja vuodatti maljansa maan pÀÀlle; ja tuli pahoja ja ilkeitÀ paiseita niihin ihmisiin, joissa oli pedon merkki ja jotka kumarsivat sen kuvaa.

    PASUNA-2
    Ilm. 8:8
    Ja toinen enkeli puhalsi pasunaan; niin heitettiin mereen ikÀÀnkuin suuri, tulena palava vuori; ja kolmas osa merta muuttui vereksi,
    MALJA-2
    Ilm. 16:3
    Ja toinen enkeli vuodatti maljansa mereen, ja se tuli vereksi, ikÀÀnkuin kuolleen vereksi, ja jokainen elÀvÀ olento kuoli, mitÀ meressÀ oli.

    PASUNA-3
    Ilm. 8:10
    Ja kolmas enkeli puhalsi pasunaan; niin putosi taivaasta suuri tÀhti, palava kuin tulisoihtu, ja se putosi virtoihin, kolmanteen osaan niistÀ, ja vesilÀhteisiin.
    MALJA-3
    Ilm. 16:4
    Ja kolmas enkeli vuodatti maljansa jokiin ja vesilÀhteisiin, ja ne tulivat vereksi.

    PASUNA-4
    Ilm. 8:12
    Ja neljÀs enkeli puhalsi pasunaan; niin kolmas osa auringosta ja kolmas osa kuusta ja kolmas osa tÀhdistÀ lyötiin vitsauksella, niin ettÀ kolmas osa niistÀ pimeni ja pÀivÀ kolmannelta osaltaan oli valoton, ja niin myös yö.
    MALJA-4
    Ilm. 16:8
    Ja neljÀs enkeli vuodatti maljansa aurinkoon, ja sille annettiin valta paahtaa ihmisiÀ tulella.



    Ilm. 8:13
    Ja minÀ nÀin, ja minÀ kuulin kotkan, joka lensi keskitaivaalla, sanovan suurella ÀÀnellÀ: "Voi, voi, voi maan pÀÀllÀ asuvaisia niiden jÀljellÀ olevain pasunain ÀÀnten tÀhden, joihin kolmen enkelin vielÀ on mÀÀrÀ puhaltaa!"



    PASUNA-5
    Ilm. 9:1
    Ja viides enkeli puhalsi pasunaan; niin minÀ nÀin tÀhden, taivaasta maan pÀÀlle pudonneen, ja sille annettiin syvyyden kaivon avain;
    MALJA-5
    Ilm. 16:10
    Ja viides enkeli vuodatti maljansa pedon valtaistuimelle, ja sen valtakunta pimeni; ja he pureskelivat kielensÀ rikki tuskissansa

    PASUNA-6
    Ilm. 9:13
    Ja kuudes enkeli puhalsi pasunaan; niin minÀ kuulin ÀÀnen tulevan kultaisen alttarin neljÀstÀ sarvesta, Jumalan edestÀ,
    ja se sanoi kuudennelle enkelille, jolla oli pasuna:
    "P À À s t À n e n e l j À e n k e l i À, jotka o v a t s i d o t t u i n a suuren Eufrat-virran varrella".
    Ilm. 9:14
    MALJA-6
    Ilm. 16:12
    Ja kuudes enkeli vuodatti maljansa suureen Eufrat-virtaan, ja sen vesi kuivui, ettÀ tie valmistuisi auringon noususta tuleville kuninkaille.
    (Huom. Tukholman profetia-1984 vastaava Eufrat virran ilmoitus)

    PASUNA-7
    Ilm. 11:15
    Ja seitsemÀs enkeli puhalsi pasunaan; niin kuului taivaassa suuria ÀÀniÀ, jotka sanoivat: "Maailman kuninkuus on tullut meidÀn Herrallemme ja hÀnen Voidellullensa, ja hÀn on hallitseva aina ja iankaikkisesti".
    MALJA-7
    Ilm. 16:17
    Ja seitsemÀs enkeli vuodatti maljansa ilmaan, ja temppelistÀ, valtaistuimelta, lÀhti suuri ÀÀni, joka sanoi:
    "Se on tapahtunut".

    *****************

    Ilm. 10:7
    vaan ettÀ niinÀ pÀivinÀ, jolloin seitsemÀnnen enkelin ÀÀni kuuluu hÀnen puhaltaessaan pasunaan, Jumalan s a l a i s u u s kÀy tÀytÀntöön sen hyvÀn sanoman mukaan, jonka hÀn on ilmoittanut palvelijoillensa profeetoille.

    VastaaPoista