lauantai 27. heinäkuuta 2024

SILMÄ ON RUUMIIN LAMPPU

 




Anna Isä Valosi loistaa meille, anna meidän nähdä kirkkaasti uuteen päivään ja tulevaan !


Avaa mun sydämen silmät   https://youtu.be/UrCJ5IN_CjQ?si=PTSW0_0khkeiHnU6


Tänään herättyäni sain nähdä heti kuvan silmästä. Mitään muuta ei näytetty kuin tuo silmä sivusta päin. Tuo silmä oli avoin 👁 .. Tiedän ja ymmärrän että tässä on kyse näkökyvystä, ehkä fyysisestä mutta enempi uskon sen tarkoittavan hengellistä näkökykyä ja sitä pyysin siinä samalla lisää ja vahvistaen. 

Kiitos Jeesus, anna meille tuota näkökykyä Sinun maailmasi kautta. Anna enenevästi myös vahvaa profetaalista näkökykyä, kirkastaa niillä nimeäsi ja valtasuuruuttasi.

Tiedän että Sinä annoit tämän meille jokaiselle mietittäväksi ja rukous aiheeksi. Tätä siis Herralta anotaan.

Amen 🙏✝️

Rukoillaan hengellistä näkökykyä ja otetaan tuo armolahja Uskossa ja uskoen vastaan. Lisääntyvää ja vahvistuvaa näkökykyä, Jeesuksessa Kristuksessa. 


Joskus näkökyky  niin, että maailma näyttää vain synkältä. Ei auta, vaikka tosiasiat puhuisivat muuta.

Mieli päättelee vähästäkin, että kaikki menee vikaan. 

Ennen pieniltä tuntuneet vastoinkäymiset käyvät ylittämättömiksi. Asioita tulee otettua turhan henkilökohtaisesti.

Panokset ovat kovat. Anna silloin, Pyhä Jumala, valosi vetää minua puoleesi.

Amen 🙏

Hengen innoitus tuo hengellistä näkökykyä ja herättää rukousta ja ylistystä.

Pyhä Henki avaa henkeämme ja ymmärrystämme näkemään Jumalan ominaisuuksia, Jumalan Sanan totuuksia ja iloitsemaan niistä ja Jumalan teoista.

Sillä hetkellä hän riemuitsi Pyhässä Hengessä ja sanoi: "Minä ylistän sinua, Isä, taivaan ja maan Herra, että olet salannut nämä viisailta ja ymmärtäväisiltä ja ilmoittanut ne lapsenmielisille. Niin, Isä, sillä näin on sinulle hyväksi näkynyt. Luuk. 10:21

...anoen, että meidän Herramme Jeesuksen Kristuksen Jumala, kirkkauden Isä, antaisi teille viisauden ja ilmestyksen Hengen hänen tuntemisessaan... Ef. 1:17


"Jos rukouksemme muuttuu ikävystyttäväksi ja elottomaksi, syy on ehkä siinä, että olemme kadottaneet hengellisen läheisyyden Häneen, joka voi antaa rukouksiimme elämän." Dick Eastman
 


Laodikean seurakunta edustaa  Ilmestyskirjan kolmannen luvun seurakuntaluettelossa lopunajan luopunutta seurakuntaa. Seurakunnan Herra, Jeesus Kristus sanoo tuolle seurakunnalle: ”Neuvon sinua ostamaan minulta silmävoidetta voidellaksesi silmäsi, että näkisit.” Tuossa kehotuksessa siis ennustetaan profeetallisesti, että lopunajan seurakunnalla on jotakin ongelmaa hengellisessä näkökyvyssä! Opetetaan, ettei Jumalalla ole sukupuolta? Miksi siis rukoilemme Isä meidän? Jotkut seurakunnat on olleet tuotakin muuttamassa.  Ei ole enää tyttöjä eikä poikia. Keitä me siis olemme? Voi Herra, anna meille oikeaa näkökykyä, silmävoidetta ja lamppuihin Sinun valosi loistetta, että näkisimme mikä oikein ja Sinun Totuutesi on. Ymmärrys miten ja mihin Jumala, rakas Taivaan Isä on meidät luonut.

Mistä tässä oikeastaan on kyse? Kyse on ajanhengestä! Kuten roomalaiskirje 12:2 sanoo ”mukaudutaan tämän maailman ajan menoon.” Tuon alkukielen ilmauksen voisi oikeastaan vapaasti kääntää: ”Älkää ottako samaa muotoa tämän aikakauden kanssa!” Kuinka sattuvasti Paavali tuossa sanookaan! Monet uskovat ja seurakunnat, joiden tulisi olla valona pimeyden keskellä, ja joiden tulisi tuoda totuutta esille tämän valheellisen aikakauden keskellä, ovatkin ottamassa täsmälleen saman muodon tämän aikakauden kanssa.

Antikristillinen valheen henki nostaa päätään yhä enemmän! Huomataanko me se, vai saako näkövika meitä sokeutumaan? Jeesus sanoo vuorisaarnassa, Matt. 6: 22, 23: ”Silmä on ruumiin lamppu. Jos silmäsi on terve, koko ruumiisi on valaistu. Jos silmäsi ovat huonot, koko ruumiisi on pimeä. Jos siis se valo, joka sinussa on, on pimeyttä, millainen onkaan pimeys!” Jeesus ei siis puhu fyysisestä sokeudesta, vaan hengellisestä näkökyvystä.

On olemassa tämän maailman viisauden valoa, joka lopulta onkin täyttä pimeyttä ja sokeutta. Juuri tästä on kyse! Ja kun tämän maailman viisaus saa vallan, voimme vain todeta Jeesuksen sanoin: ”Kuinka suuri onkaan pimeys!”

Kiitos Jeesus tästä tärkeästä Sanomasta.

Amen. 



1 kommentti:

  1. Näkysi silmä on kääntymässä olevat Jumalan kasvot?



    Eksyneet kääntävät Jumalalle selkänsä jolloin Jumala kääntää selkänsä.
    (Hes. 5:11, Neh. 9:29, Sak.7:11, Jer.2:27)

    Kun saavutaan tuomiopäivän lähettyville Jumala kääntää kasvonsa sotiakseen.
    Tämä sodan aika on 42kk ilmestyskirja 2-pedon aikaa.


    Jer. 44:11
    Sentähden, näin sanoo Herra Sebaot, Israelin Jumala: Katso, minä käännän kasvoni teitä vastaan onnettomuudeksi, hävittääkseni koko Juudan.

    Hes. 15:7
    Minä käännän kasvoni heitä vastaan:
    tulesta he ovat päässeet,
    mutta tuli heidät kuluttaa;
    ja te tulette tietämään, että minä olen Herra, kun minä käännän kasvoni heitä vastaan.


    Jes. 21:15
    Sillä he ovat miekkoja paossa, paljastettua miekkaa, jännitettyä jousta ja sodan tuimuutta paossa.
    Jes. 30:30
    Herra antaa kuulla äänensä voiman ja nähdä käsivartensa laskeutuvan alas vihan tuimuudessa ja kuluttavan tulen liekissä, pilvenpurkuna, rankkasateena ja raekivinä.
    Jes. 42:25
    Niin hän vuodatti Israelin päälle vihansa hehkun ja sodan tuimuuden. Se liekehti hänen ympärillään, mutta hän ei ollut tietääksensä; se poltti häntä, mutta hän ei siitä huolinut.
    Hes. 38:19
    Kiivaudessani, tuimuuteni tulessa minä sanon: Totisesti tulee sinä päivänä suuri maanjäristys Israelin maahan.
    Hoos. 11:9
    En minä pane täytäntöön vihani hehkua, en e n ä ä h ä v i t ä
    E f r a i m i a. Sillä minä olen Jumala enkä ihminen, olen Pyhä sinun keskelläsi; en tule minä vihan tuimuudessa. (Efraimille)
    Nah. 1:6
    Kuka seisoo hänen tuimuutensa edessä, ja kuka kestää hänen vihansa hehkua? Hänen vihastuksensa vuotaa niinkuin tuli, ja kalliot halkeilevat hänen edessänsä.
    Sef. 3:8
    Sentähden odottakaa minua, sanoo Herra, odottakaa sitä päivää, jona minä nousen saaliille. Sillä minun tuomioni on, että minä kokoan pakanakansat, saatan kokoon valtakunnat vuodattaakseni heidän päällensä tuimuuteni, vihani kaiken hehkun; sillä minun kiivauteni tuli kuluttaa koko maan.

    VastaaPoista