keskiviikko 3. heinäkuuta 2024

ILONI ON TULLUT TÄYDELLISEKSI




Iloitkaa Herrassa, Jeesuksessa Kristuksessa! Iloitkaa ja vielä kerran Iloitkaa!

Olen nyt kolmasti rukoillut Jeesuksen puoleen, kun olen alkanut maalaamaan tauluja.  Olen pyytänyt että Hän antaisi aiheen. Silmät kiinni olen ollut rukouksessa ja saanut nähdä kolmasti kuvan. Joka kerta olen siis saanut vastauksen pyyntööni. Ensin sain nähdä ylitse vuotavan maljan, jonka ymmärsin olevan Psalmi 23:5.

Sitten sain nähdä kädet jotka oli kohotettuna kohti kuuta  ja sen koin olevan Ilm.12.2.

Muutama päivä sitten kysyin taas aihetta Herralta ja sain nähdä kuvan, jossa edessäni oli kaunis kultainen sinettisormus ja sen keskellä oli kaunis rubiini. Siinä oli 7 renkas kerrosta, joista yhdistyi tuo sormus. Numero 7 on täydellisyyden luku ja sillä on paljon muutakin symboliikkaa. Minun eteeni osui Sanan paikka joka oli täydellinen tuohon saamaani kuvaan. Se puhui juuri täydellisyydestä. Koin tämän tärkeäksi ja lohduttavaksi Sanomaksi meille jotka olemme Herran omia.  💓☺️ .. minusta tuo Sanoma siinä on todella lohduttava tähän aikaan ja hetkeen  Herran omille. Kaikki on meille täydelliseksi tullut 💍

Huomasin jotain tuossa kuvassa lisää. Niin siinä minkä näin ja tuo jonka maalasin.

Molemmissa kuvissa tuo sormus leijui .. Se ei ollut kiinnitettynä mihinkään. Ymmärsin siinä hetkessä että ehkä Herra halusi näin näyttää myös tuon tulevan "Tempauksen ", Seurakunnan ylösotto, Morsian. 🙏


Joh.3:29. on morsian, on ylkä. Mutta yljän ystävä, joka seisoo ja kuuntelee häntä, iloitsee suuresti yljän äänestä. Tämä minun iloni on nyt tullut täydelliseksi.


RUBIINI


Uhrautuvan rakkauden jalokivi

Syvän punainen rubiini on Juudan nimikkokivi. Juuda eli Jehuda nimi merkitsee: ”saan ylistää”. Jeesus Kristus kuului Daavidin kautta tähän sukuun. Jesajan kirjan mukaan (Jes. 54: 12) Uuden Jerusalemin muurit päällystetään rubiineilla. Muuri on Jumalan avun ja pelastuksen vertauskuva (Jes. 60: 18). Pelastus ei ollut mahdollista ilman Jeesuksen uhrautuvan rakkauden tietä, Hän teki sen vapaaehtoisesti, rakkautensa tähden meitä kohtaan. Muuri kuvaa myös turvallisuutta ja varmuutta, ja kun se päällystetään rubiineilla, pelastuksemme on varma, perustuen täysin Jeesukseen. Upea, ihana kuva pelastuksesta!

Kiitos, kunnia ja ylistys Jeesukselle ja Hänen rakkaudelleen ja armolleen. Minä saan, ja kaikki, jotka luottavat Jeesukseen, saavat ylistää Häntä.

Amen! Tämä vahvistaa tuota kokemaani Sanomaa!
Valmistautukaa!

Pelastuksemme on varma ja täydelliseksi tullut! Halleluja!
Amen.  🙏✝️


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti