lauantai 1. kesäkuuta 2024

OLETKO TIEN RISTEYKSESSÄ?

 




Tänään näin pari kuvaa. Tuo ensimmäinen vähän tuohon lauluun sopiva. 

Minä ja hän - jotain kaunista  https://youtu.be/TXIxRS27v1M?si=LT354TVeza9Rf3ad


Minulle näytettiin tien risteystä jossa oli valkoiset katkoviivat. Mietin olenko minä tai joku muu tullut tien risteykseen jossa joutuu valitsemaan suunnan mihin lähteä.

Oli vain valkoiset katkoviivat .. Ei ohituskieltoa tai muuta 

Sitten vähän ajan päästä näin kuvan jossa pirskahteli ilmasta hyvin tummia pisaroita. Mietin ensin oliko ne mustetta tai jotain likaa?Sitten tuli mieleen että oliko tummia veri pisaroita. Kuvakin oli hyvin tumma.

Tuli vieläkin kolmaskin kuva, jossa oli jokin kultainen koru. Sitä näytettiin niin läheltä etten nähnyt sitä kokonaan, vain osan.

Tuo risteys oli näkynä aika selkeä, loppuja saa miettiä. Ja avautuihan se.

Rakas Jeesus Kristus, auta meitä löytämään se oikea suunta, jossa Tuo voitto palkinto (koru 👑💍)  odottaa. Ota meidät kaikki veresi suojaan. 

Amen  🙏✝️


Joh.14: 5. Tuomas sanoi hänelle: "Herra, me emme tiedä, minne sinä menet. Kuinka sitten voisimme tietää tien?"6. Jeesus vastasi: "Minä olen tie, totuus ja elämä. Ei kukaan tule Isän luo muuten kuin minun kauttani.

1.Tim.6: 12. Kilvoittele hyvä uskon kilvoitus, tartu kiinni iankaikkiseen elämään, johon olet kutsuttu ja johon olet hyvällä tunnustuksella tunnustautunut monen todistajan edessä.

Jes.1:18. Tulkaa, käykäämme oikeutta keskenämme, sanoo Herra. Vaikka syntinne ovat veriruskeat, ne tulevat lumivalkeiksi. Vaikka ne ovat purppuranpunaiset, ne tulevat villanvalkoisiksi

                               ***

Tuntuuko sinusta joskus, että tienristeykseen saapuessasi kartta on hukassa, eikä navigaattori toimi? Mitä tehdä suurien elämän valintojen edessä? 

Jokainen joka on janoinen, haluaa mennä lähemmäs Jumalaa eikä jää paikoilleen. Jumala näkee, mitä me janoamme, ja Hän menee uskomme ytimeen. 

Kun Jumala on rinnallani, ja hänen Henkensä johtaa minua, voin navigoida yksinäisyyden vesillä ja päästä lepoon ja rauhaan, jotka ovat seurausta siitä, että lakkaan yrittämästä inhimillisten toiveitteni tyydyttämistä; ja antaudun Jumalalle kokonaan, Hänen tahtonsa mukaan. Tienristeys, jossa monet meistäkin ovat varmasti joskus seisoneet:

”Lopulta päädyn siihen tulokseen, että joko minun oli jäätävä pimeyteen ja ymmälle tai sitten minun oli tehtävä, niin kuin Jaakob neuvoo, eli pyydettävä Jumalalta. Lopulta päätin pyytää Jumalalta päätellen, että jos hän antaa viisautta niille, joilta puuttuu viisautta, ja antaa auliisti ja soimaamatta, minä saattaisin uskaltaa.”

Annetaan Jeesuksen olla meidän tien näyttäjä.  Monesti näissä hetkissä kysyn: " Mitä Jeesus tekisi?" Hän eli kaiken meille esimerkiksi. Hän oli ja on elävä esimerkki meille, kunhan sen hyväksymme ja ymmärrämme. Tässä meillä mietittävää omaan elämäämme.

Jumalan Sanasta löydämme ne oikeat elämän ohjeet.

Jokainen käymme omaa tietä ja joudumme tekemään valinnat. Meidän ei tarvitse tuijottaa mitä se kaveri vierellä tekee, vaan käydä sitä omaa henkilökohtaista kilvoitusta. Noista pisaroista näyssä nousi Raamatun kohta jossa ne tummimatkin vesipisarat Jeesuksen kautta puhdistetaan puhtaan valkoisiksi. Ja kun lopulta ylitämme tuon maaliviivan, Jeesuksen avulla, on voittopalkintomme suuri.

Mietin herätessä, josko tästä saa edes blogi tekstiä aikaiseksi, mutta ei aikaakaan kun nuo kuvat alkoi aueta. Ne on sanomaa meille kaikille ja meidän kaikkien olisi syytä tarkastella suuntaamme. Olemme tulleet risteys alueelle.
Jeesus antoi kuitenkin meille ohjeen: " Minä olen tie totuus ja elämä"

Kiitos Jeesus tästä tärkeästä asiasta elämään, joka meille kaikille on henkilökohtainen saavutus ja kilvoitus. 

Amen.  🙏😇



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti