lauantai 6. huhtikuuta 2024

RAKKAUS EI KOSKAAN HÄVIÄ

 


Paavalin ensimmäinen kirje korinttolaisille

13 LUKU.

1. Vaikka minä puhuisin ihmisten ja enkelien kielillä, mutta minulla ei olisi rakkautta, olisin minä vain helisevä vaski tai kilisevä kulkunen.2. Ja vaikka minulla olisi profetoimisen lahja ja minä tietäisin kaikki salaisuudet ja kaiken tiedon, ja vaikka minulla olisi kaikki usko, niin että voisin vuoria siirtää, mutta minulla ei olisi rakkautta, en minä mitään olisi.3. Ja vaikka minä jakelisin kaiken omaisuuteni köyhäin ravinnoksi, ja vaikka antaisin ruumiini poltettavaksi, mutta minulla ei olisi rakkautta, ei se minua mitään hyödyttäisi.4. Rakkaus on pitkämielinen, rakkaus on lempeä; rakkaus ei kadehdi, ei kerskaa, ei pöyhkeile,5. ei käyttäydy sopimattomasti, ei etsi omaansa, ei katkeroidu, ei muistele kärsimäänsä pahaa,6. ei iloitse vääryydestä, vaan iloitsee yhdessä totuuden kanssa;7. kaikki se peittää, kaikki se uskoo, kaikki se toivoo, kaikki se kärsii.8. Rakkaus ei koskaan häviä; mutta profetoiminen, se katoaa, ja kielillä puhuminen lakkaa, ja tieto katoaa.9. Sillä tietomme on vajavaista, ja profetoimisemme on vajavaista.10. Mutta kun tulee se, mikä täydellistä on, katoaa se, mikä on vajavaista.11. Kun minä olin lapsi, niin minä puhuin kuin lapsi, minulla oli lapsen mieli, ja minä ajattelin kuin lapsi; kun tulin mieheksi, hylkäsin minä sen, mikä lapsen on.12. Sillä nyt me näemme kuin kuvastimessa, arvoituksen tavoin, mutta silloin kasvoista kasvoihin; nyt minä tunnen vajavaisesti, mutta silloin minä olen tunteva täydellisesti, niinkuin minut itsenikin täydellisesti tunnetaan.13. Niin pysyvät nyt usko, toivo, rakkaus, nämä kolme; mutta suurin niistä on rakkaus.Tämä on minun testamentti teille, jäähyväiseni, ottakaa tai jättäkää. Jään Jumalan johdatukseen ja odotukseen, sillä pian Hän saapuu.

Jeesus Kristus on minulle rakkain, ei mikään mikä on maailmasta. Ei se viha mikä kumpuaa vihollisesta, vaan Rakkaus joka on Jumala. Voi sitä joka asettaa itsensä muiden yläpuolelle, estäen näin kanssa sisarien evankeliointi työn, oman mahtavuutensa edessä. Pysykää pois sellaisesta. Opetuslapset kiistelivät kuka on heistä suurin, mutta Jeesus heitä opetti että meidän tulee pienetä ja tulla palvelijoiksi. Älä siis ole uhka tai este Jumalan työlle.
Etsikää sitä, sillä se on se ainoa totuus! Kaikki Totuus löytyy Jumalan Sanasta.

Joh.20:29. Jeesus sanoi hänelle: "Sentähden, että minut näit, sinä uskot. Autuaat ne, jotka eivät näe ja kuitenkin uskovat!"30. Paljon muitakin tunnustekoja, joita ei ole kirjoitettu tähän kirjaan, Jeesus teki opetuslastensa nähden;31. mutta nämä ovat kirjoitetut, että te uskoisitte, että Jeesus on Kristus, Jumalan Poika, ja että teillä uskon kautta olisi elämä hänen nimessänsä.

Amen.  🙏
Olen puhunut. Jään odottamaan Jumalaani, Jeesusta Kristusta. 

Jumala puhui minulle vahvasti uudesta alusta, siitä uudesta jonka Hän tahtoo tuoda eteeni.
Sitä jään odottamaan, Hänen Sanomaa, Jeesuksessa Kristuksessa. 

Amen 

😇🙏❤️

7 kommenttia:

  1. Rakkaus peittää virheemme ja antaa vajaavaisuutemme anteeksi.

    VastaaPoista
  2. Siunausta ja voimia.

    VastaaPoista
  3. Sulillansa hän sinua suojaa ja sinä saat turvan hänen siipiensä alla, PS91.4

    VastaaPoista
  4. Huikea määrä blogitekstejä sisko. Suuri työ Jumalan valtakunnan eteen 🙏


    Rukouksena tähän päivään ja kohdanneisiin haasteisiin:


    Kiitos Jeesus armostasi ja veren suojastasi, jonka alla olemme turvassa.

    Esimerkkiäsi seuraten, me rukoilemme vihollistemme puolesta tänään. Vapautamme kaiken anteeksiantamattomuuden, kosto-ajatukset tai vihamieliset tunteet, jotka voivat sammuttaa Henkesi sydämissämme. Anna meille viisautta, kuinka siunata, rakastaa ja rukoilla vihollistemme puolesta.

    Rukoilemme, että siunaat vihollisemme ja järjestäisit heidän elämässään tapahtumia, jotka jättävät heidän sydämensä paljastumaan edessäsi.

    Me rukoilemme, että antaisit heille hengen köyhyyden, joka tunnistaa heidän syvän tarpeensa Sinua kohtaan. Rukoilemme, että he löytäisivät lohdutuksesi surun aikoina, ja he nöyrtyisivät edessäsi – Sinun tavallasi ja Sinun aikanasi.

    Rukoilemme, että osoittaisit heille armoa ennen kuin on liian myöhäistä – tietäen, että olimme kaikki Jumalan vihollisia ennen kuin osoitit meille armon – ja että he vuorostaan ​​olisivat armollisia muille.

    Herra, me rukoilemme, että sen sijaan, että he himoitsisivat puhdasta pahaa, he näkivät ja janoisivat sinun puhtauttasi ja vanhurskauttasi, tulisivat sinun oikeudenmukaisuutesi puolestapuhujiksi ja että heidän sotiva henkensä muuttuisi rauhantekijäksi. Poista heidän hyvinvoinnin julkisivu; revi alas valheet, jotka ovat pettäneet heitä; ja suojaa heidän tiensä, kunnes he eivät näe enää muuta ulospääsyä kuin ylöspäin.

    Rukoilemme, että osoitat heille heidän tekonsa turhuuden, koska vastustaessaan Jumalan valtakuntaa ja pimeydessä he ovat usein tietämättömiä käyttäytymisensä todellisista syistä ja niistä aiheutuvista seurauksista. Paljasta heille heidän kaikki syvät loukkaantumiset tai traumat heidän omassa elämässään, jotka voivat vaikuttaa heidän tuhoisiin tekoihinsa.

    Kiitos Jeesus, että jäät siunaamaan rakasta siskoa ja meitä kaikkia 🩷

    VastaaPoista
  5. Raamatun kaksi säkkipukuista ovat Ihmisen poika ja ihmisen pojan kaltainen.
    He ovat kaksi lampunjalkaa maan Herran edessä.
    Kun Jumala löytää ihmisistä edeskäyvän joka suoriutuu Jumalan suurimmassa tahdossa Jeesuksen esimerkin mukaan niin alkaa lopunajan jaksolla lopunajan lopun jakso.
    Jeesus etenee eksyneiden tuonelaan ja tuonela suljetaan tapahtumissa jolloin pelastuville kuolemasta on myös elämän ylösnousemus.
    Elämän ylösnousemuksen jälkijoukko haetaan kun ylkä saapuu Herran päivänä joka tapahtuma vahvistetaan aikamme Joonaan merkillä.
    Herran päivänä Jeesus kirkastetaan toistamiseen koska nyt pelastuvat on haettu ja uhri lakkaa.
    Herran päivästä alkaa 42kk ilmestyskirjan 2-pedon jakso.
    Tällä 2-pedon jaksolla pelastuvan asemassa elävät ihmiset saavat Herran päivänä pelastuksen sinetin otsiinsa ja heidän tulee pysytellä pelastuvan asemassa koetuksen ajan.
    Tällä pedon 42-kk jaksolla taivas hiljenee koska Jumalan kunnia poistuu temppelistä ja alkaa pedon ahdistuksen 42kk aika.
    Vaikka säkkipukuiset kuolevat ollessaan Jumalan lähettiläitä (Jumala lähetti Jeesuksen ja Jeesus lähettää ihmisen pojan kaltaisen kun Jumala on hänet valinnut) niin ihmisen pojan kaltainen jatkaa taistelua petoa vastaan.
    Jeesus ei jatka taistelua koska uhri lakkaa ja Jeesus tulee Herran päivänä kirkastettua. Jeesus kumminkin tulee tuomiopäivän tuomille kun 42kk aika lakkaa ja edeltä jo arvioi löytäneekö silloin pakanoista uskoa eli 42kk jaksolla elävistä niitä keillä ei ole pelastuksen sinettiä eli katuvatko ja kääntyvät totuuteen vai ottavatko pedon merkin.
    Raamatun mukaan kun Jeesus ristiinnaulittiin naulittiin siis samalla lähettäjä eli Jumala, jota Jumalaa säkkipukuiset palvelevat. (Ylipapin asema ja siksi ihmisen pojan kaltainen rakennuttaa lopullisen temppelin?)
    (Joh.10:30)
    Ihmisen pojan kaltainen on ihmisistä edeskäypä ja saa arvollisen aseman eli ylipappeuden ja rakennuttaa uuden temppelin.
    Ihmisen pojan kautta vaikuttaa toinen puolustaja eli Pyhä Henki koska Jeesuksessa asuu Jumala ja ihmisen pojan kaltaisessa asuu Jumala ja Jeesus kuin valituissakin.
    Ihmisen pojan kaltainen saa kuitenkin valituista tehtävän toimia Jumalan käsivartena osaltaan kun Raamatun 7-vuoden loppusota käydään.
    Tätä ihmisen pojan kaltaisen matkaa Raamattu selittää tarvittavan tarkkaan mutta sitä ei vielä ole ymmärretty.
    Luuk.12:42-44, Ps.105:19-22
    Joh. 5:37
    Matt. 17:2
    Luuk. 3:22
    Ilm.1:13-19


    Ilm. 11:
    1 Ja minulle annettiin sauvan kaltainen ruoko ja sanottiin: "Nouse ja mittaa Jumalan temppeli ja alttari ja ne, jotka siinä kumartaen rukoilevat.
    2 Mutta temppelin ulkopuolella oleva esikartano erota pois, äläkä sitä mittaa, sillä se on annettu pakanakansoille; ja he tallaavat pyhää kaupunkia neljäkymmentäkaksi kuukautta.
    3 Ja minä annan kahdelle todistajalleni toimeksi säkkipukuihin puettuina profetoida tuhannen kahdensadan kuudenkymmenen päivän ajan."
    4 Nämä ovat ne k a k s i ö l j y p u u t a ja ne k a k s i l a m p u n j a l k a a, jotka seisovat m a a n H e r r a n e d e s s ä.

    8 Ja heidän ruumiinsa viruvat sen suuren kaupungin kadulla, jota hengellisesti puhuen kutsutaan Sodomaksi ja Egyptiksi ja jossa myös heidän Herransa ristiinnaulittiin.

    Sak. 4:3
    Ja kaksi öljypuuta sen ääressä, toinen öljyastian oikealla, toinen vasemmalla puolella."
    Sak.4:
    11 Ja minä lausuin ja sanoin hänelle: "Mitä ovat nämä kaksi öljypuuta lampunjalan oikealla ja vasemmalla puolella?"
    12 Sitten minä toistamiseen lausuin ja sanoin hänelle: "Mitä ovat nuo kaksi öljypuun terttua kahden kultaisen putken kohdalla, jotka vuodattavat sisästänsä öljynkultaa?"
    13 Niin hän sanoi minulle näin: "Etkö tiedä, mitä ne ovat?" Minä vastasin: "En, Herra".
    14 Hän sanoi: "Nämä ovat ne molemmat öljyllä voidellut, jotka seisovat kaiken maan Herran edessä".



    Sak. 12:6
    Sinä päivänä minä teen Juudan sukuruhtinaat ikäänkuin tulipannuksi puitten sekaan ja ikäänkuin tulisoihduksi lyhteitten sekaan, ja he kuluttavat oikealta ja vasemmalta, kuluttavat kaikki kansat yltympäri. Ja Jerusalem saa yhäti asua paikoillansa-Jerusalemissa.

    VastaaPoista
  6. Matt. 16:24

    Silloin Jeesus sanoi opetuslapsillensa: "Jos joku tahtoo minun perässäni kulkea, hän kieltäköön itsensä ja ottakoon ristinsä ja seuratkoon minua.
    Mark. 8:34

    Ja hän kutsui tykönsä kansan ynnä opetuslapsensa ja sanoi heille: "Jos joku tahtoo minun perässäni kulkea, hän kieltäköön itsensä ja ottakoon ristinsä ja seuratkoon minua.
    Luuk. 9:23

    Ja hän sanoi kaikille: "Jos joku tahtoo minun perässäni kulkea, hän kieltäköön itsensä ja ottakoon joka päivä ristinsä ja seuratkoon minua.





    Matt. 20:23
    Hän sanoi heille: "Minun maljani te tosin juotte, mutta minun oikealla ja vasemmalla puolellani istuminen ei ole minun annettavissani, vaan se annetaan niille, joille minun Isäni on sen valmistanut".

    Mark. 10:40
    mutta minun oikealla tai vasemmalla puolellani istuminen ei ole minun annettavissani, vaan se annetaan niille, joille se on valmistettu".

    1. Kun. 22:19
    Mutta hän sanoi: "Kuule siis Herran sana: Minä näin Herran istuvan istuimellansa ja kaiken taivaan joukon seisovan hänen edessään, hänen oikealla ja vasemmalla puolellansa.

    Matt. 25:33
    Ja hän asettaa lampaat oikealle puolelleen, mutta vuohet vasemmalle.

    Ilm. 22:2
    Keskellä sen katua ja virran molemmilla puolilla oli elämän puu, joka kantoi kahdettoista hedelmät, antaen joka kuukausi hedelmänsä, ja puun lehdet ovat kansojen tervehtymiseksi.

    *******************************

    2. Mooseksen kirja 12
    40 Mutta aika, jonka israelilaiset olivat asuneet Egyptissä, oli n e l j ä s a t a a k o l m e k y m m e n t ä vuotta.
    41 Kun ne neljäsataa kolmekymmentä vuotta olivat kuluneet, niin juuri sinä päivänä kaikki Herran joukot lähtivät Egyptin maasta.
    42 Valvontayö Herran kunniaksi on tämä yö, koska hän silloin vei heidät pois Egyptin maasta; tämän yön kaikki israelilaiset valvokoot Herran kunniaksi, sukupolvesta sukupolveen.
    (430)

    Hes.4:
    3 Ota sitten itsellesi rautainen leivinlevy ja aseta se rautamuuriksi itsesi ja kaupungin väliin ja suuntaa kasvosi kaupunkia kohti, niin että se tulee piirityksiin, ja piiritä sitä. Tämä on oleva merkki Israelin heimolle.
    4 Ja sinä pane maata vasemmalle kyljellesi ja aseta sitä painamaan Israelin heimon syntivelka. Yhtä monta p ä i v ä ä, kuin sinä makaat sillä, on sinun kannettava heidän syntivelkaansa.
    5 Ja minä panen sinulle saman luvun p ä i v i ä, kuin on heidän syntivelkansa v u o s i a : k o l m e s a t a a y h d e k s ä n k y m m e n t ä päivää; niin sinun on kannettava Israelin heimon syntivelkaa.
    6 Ja kun olet saanut ne päättymään, on sinun pantava maata toistamiseen, oikealle kyljellesi, ja kannettava Juudan heimon syntivelkaa n e l j ä k y m m e n t ä päivää; päivän kutakin vuotta kohti minä olen sinulle pannut.
    7 Ja suuntaa kasvosi ja paljastettu käsivartesi piiritettyä Jerusalemia kohti ja ennusta sitä vastaan.
    8 Ja katso, minä panen sinut köysiin, niin ettet voi kääntyä kyljeltä toiselle, kunnes olet saanut päättymään piirityspäiväsi.
    (390 + 40 = 430)
    (Tämä aikamme 430 päivää päättyy yljän tuloon eli Herran päivään joka on "pian".

    VastaaPoista
  7. Joh. 8:18
    Minä olen se, joka todistan itsestäni, ja minusta todistaa myös Isä, joka on minut lähettänyt."
    Joh. 8:28
    Niin Jeesus sanoi heille: "Kun olette ylentäneet Ihmisen Pojan, silloin te ymmärrätte, että minä olen se, joka minä olen, ja etten minä itsestäni tee mitään, vaan puhun tätä sen mukaan, kuin minun Isäni on minulle opettanut.




    Joh. 16:14
    Hän on minut kirkastava, sillä hän ottaa minun omastani ja julistaa teille.
    Joh. 16:15
    Kaikki, mitä Isällä on, on minun; sentähden minä sanoin, että hän ottaa minun omastani ja julistaa teille.


    Joh. 13:20
    Totisesti, totisesti minä sanon teille:
    joka ottaa vastaan sen, jonka minä lähetän,
    se ottaa vastaan minut;
    mutta joka ottaa vastaan minut, se ottaa vastaan hänet, joka on minut lähettänyt.
    (Jeesus lähettää Pyhän Hengen joka on toinen puolustaja ja Pyhä Henki ilmenee mm. lopunajan lopun jaksolla ihmisen pojan kaltaisen kautta jonka Jumala valitsee ihmisistä toiseksi käsivarrekseen 2-petoa vastaan 42 kk 3,5 vuoden sodan jaksolle jolla uhri on lakannut ?

    ******************************

    Dan.7:
    12 Ja muiltakin pedoilta otettiin valta pois; niiden elämän pituus oli määrätty aikaa ja hetkeä myöten.
    13 Minä näin yöllisessä näyssä, ja katso, taivaan pilvissä tuli I h m i s e n P o j a n k a l t a i n e n; ja hän saapui Vanhaikäisen tykö, ja hänet saatettiin tämän eteen.
    14 Ja hänelle annettiin valta, kunnia ja valtakunta, ja kaikki kansat, kansakunnat ja kielet palvelivat häntä. Hänen valtansa on iankaikkinen valta, joka ei lakkaa, ja hänen valtakuntansa on valtakunta, joka ei häviä.
    (Luuk. 12:44, Matt. 24:47)

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.