Sivut

torstai 10. lokakuuta 2024

HYVÄ SANOMA ON JULISTETTU


Tänä aamuna sain kuvan rukouksen päätteeksi.  Mietin, oliko näky ja jos, niin mitä tarkoittaa?

Näin postilaatikon jonka kanteen ilmestyi Suomen lipun 🇫🇮 kuva. Herralta jokin Sanoma meille? Ollaan avoimia sille .. ehkä vastaus tulee piankin?

Rakas Jumala, suojaa maatamme ja omiasi.  Anna päättäjille viisautta ja ymmärrystä. Anna heille ja tälle kansalle armo löytää Sinut ja totuutesi. Sinun on valta, voima ja kunnia iankaikkisesti. 

Amen! ❤‍🔥🙏👑✝️ Tuli vastaan erään uskovan siskon vanha näky ja mietin liityisikö tähän aamulla saamaani. Tuo kuvaus Orposta sopisi tähän hetkeen?

Uskovan siskon näky 23.1.2019:

Rukoillessani, että suomi saisi vanhurskaan hallituksen nyt keväällä. näin seuraavan näyn hetken kuluttua. Jeesus nousi seisomaan eduskuntatalon katolle. Hänen koko olemus peitti koko eduskuntatalon. Käsitin, että Hän nyt jakaa eduskunnan vuohiin ja lampaisiin. Katsoin tuota näkyä mannerheimintieltä päin. Hetken kuluttua näin Petteri Orpon punaisena, kuin olisi ollut tulessa ja sitten hän katosi. Käsitin, että hän ei ole suomelle hyväksi ja hänet syrjäytetään vallasta, eikä nouse hallitukseen. Hengessäni nuhtelin orpoa, että hän ei ole kunnioittanut Herraamme Jeesusta päätöksissään ja nyt saat tuta Hänen vihansa.

Matt. 25:31 Mutta kuin Ihmisen Poika tulee kunniassansa ja kaikki pyhät enkelit hänen kanssansa, silloin hän istuu kunniansa istuimella, 

25:32 Ja hänen eteensä kootaan kaikki kansat. Ja hän eroittaa toiset toisistansa, niinkuin paimen eroittaa lampaat vuohista,25:33 ja asettaa lampaat tosin oikialle puolellensa, mutta vuohet vasemmallensa.

25:34 Silloin sanoo kuningas niille, jotka hänen oikialla puolellansa ovat: tulkaat, minun Isäni siunatut, omistakaat se valtakunta, joka teille on valmistettu maailman alusta.


Hebrealaiskirje:

4:1 Varokaamme siis, koska lupaus päästä hänen lepoonsa vielä pysyy varmana, ettei vain havaittaisi kenenkään teistä jääneen taipaleelle.
4:2 Sillä hyvä sanoma on julistettu meille niinkuin heillekin; mutta heidän kuulemansa sana ei heitä hyödyttänyt, koska se ei uskossa sulautunut niihin, jotka sen kuulivat. 
4:3 Sillä me pääsemme lepoon, me, jotka tulimme uskoon, niinkuin hän on sanonut: "Ja niin minä vihassani vannoin: 'He eivät pääse minun lepooni'", vaikka hänen tekonsa olivat valmiina maailman perustamisesta asti.
4:4 Sillä hän on jossakin sanonut seitsemännestä päivästä näin: "Ja Jumala lepäsi seitsemäntenä päivänä kaikista teoistansa";
4:5 ja tässä taas: "He eivät pääse minun lepooni".
4:6 Koska siis varmana pysyy, että muutamat pääsevät siihen, ja ne, joille hyvä sanoma ensin julistettiin, eivät päässeet siihen tottelemattomuuden tähden,
4:7 niin hän taas määrää päivän, "tämän päivän", sanomalla Daavidin kautta niin pitkän ajan jälkeen, niinkuin ennen on sanottu: "Tänä päivänä, jos te kuulette hänen äänensä, älkää paaduttako sydämiänne".
4:8 Sillä jos Joosua olisi saattanut heidät lepoon, niin hän ei puhuisi toisesta, senjälkeisestä päivästä.
4:9 Niin on Jumalan kansalle sapatinlepo varmasti tuleva.
4:10 Sillä joka on päässyt hänen lepoonsa, on saanut levon teoistaan, hänkin, niinkuin Jumala omista teoistansa.
4:11 Ahkeroikaamme siis päästä siihen lepoon, ettei kukaan lankeaisi seuraamaan samaa tottelemattomuuden esimerkkiä.
4:12 Sillä Jumalan sana on elävä ja voimallinen ja terävämpi kuin mikään kaksiteräinen miekka ja tunkee lävitse, kunnes se erottaa sielun ja hengen, nivelet sekä ytimet, ja on sydämen ajatusten ja aivoitusten tuomitsija;
4:13 eikä mikään luotu ole hänelle näkymätön, vaan kaikki on alastonta ja paljastettua hänen silmäinsä edessä, jolle meidän on tehtävä tili.
4:14 Kun meillä siis on suuri ylimmäinen pappi, läpi taivasten kulkenut, Jeesus, Jumalan Poika, niin pitäkäämme kiinni tunnustuksesta.
4:15 Sillä ei meillä ole sellainen ylimmäinen pappi, joka ei voi sääliä meidän heikkouksiamme, vaan joka on ollut kaikessa kiusattu samalla lailla kuin mekin, kuitenkin ilman syntiä.
4:16 Käykäämme sentähden uskalluksella armon istuimen eteen, että saisimme laupeuden ja löytäisimme armon, avuksemme oikeaan aikaan.

Miksi Suomi olet levoton   https://youtu.be/YSAaQ9rh_vs?si=ujR_Y51Uhag-9TsU

Amen.  🙏🇫🇮✝️

Ps. Oliko Sattumaa että tämä on 1000 Sanomani? 10.10.2024. Jumala on opettanut minulle ettei mikään ole sattumaa, vaan Hänen täydellistä suunnitelmaa. Tuo postilaatikko kuvasti tätä postausta.

Amen. 

2 kommenttia:

  1. Jer. 6:24
    "Kun kuulimme tuon viestin, kätemme herposivat. Ahdistus valtasi meidät niin kuin tuskan polte synnyttäjän. [Jer. 4:31, 49:24]

    Jer. 50:43
    Kun Babylonian kuningas kuulee tämän viestin, hänen kätensä herpoavat. Ahdistus valtaa hänet kuin tuskan polte synnyttäjän.

    Hes. 7:26
    Tulee onnettomuus onnettomuuden perään, tuhon viesti tuhon viestin perään. Turhaan ihmiset anelevat profeetalta näkyä, papista ei ole opastajaksi, vanhimmilta loppuvat neuvot. [Jer. 18:18]

    Hes. 21:12
    Ja kun he kysyvät sinulta, miksi vaikerrat, sano heille: Te saatte viestin, joka vie jokaiselta rohkeuden. Teidän kätenne käyvät hervottomiksi, teidän mielenne lamaantuu ja teidän polvenne tutisevat pelosta. Niin käy, niin tapahtuu. Näin sanoo Herra Jumala." [Hes. 7:17]

    VastaaPoista
  2. POSTILAATIKON VIESTI/SANOMA (?)
    Seurauksia - kun eksytään totuudesta ja hallitaan valheella, joka perustaa itsepetokseen petettäessä muita el lähimmäistä:

    ”Olemme peruuttamattoman ilmastokatastrofin partaalla. Tämä on kiistaton maailmanlaajuinen hätätila. Suuri osa elämän kudoksesta Maapallolla on vaarantunut. Olemme astumassa ilmastokriisin kriittiseen ja ennalta-arvaamattomaan uuteen vaiheeseen.”

    ”Vain päättäväisen toiminnan myötä voimme suojella maailman luontoa, ehkäistä syvää inhimillistä kärsimystä ja taata, että tulevat sukupolvet perivät ansaitsemansa maapallon, jossa eläminen on mahdollista.”


    https://www.hs.fi/maailma/art-2000010759306.html


    Vain t o t u u t e e n k ä ä n t y m y s nyt enään auttaa, tilanteessa jossa Raamatun sanoma ennen tuomiopäivää on täyttymässä ja olemme siirtymässä uuden eli lopullisen/ikuisen temppelin uuteen järjestykseen, jolla vanha järjestys palautetaan, mutta kuitenkin niin, että jatkossa uudessa ajassa kerätään vain pelastuvien laumaa eli Jumala ei lähetä toistamiseen poikaansa avaamaan pelastustietä läpi kuoleman tai valmistamaan tuomiopäivän tuomiota koska jatkossa tuomiopäivän osalta tuomio annetaan uudessa ajassa heti eksyneen kuollessa.


    **************


    Hes.21:
    32 Tämä ei jää tällensä:
    alhainen korotetaan, korkea alennetaan.
    Raunioiksi, raunioiksi, raunioiksi minä panen tämän;
    eikä tästä ole jäävä mitään,
    kunnes tulee hän, jolla on oikeus,
    ja
    minä annan sen hänelle.

    Jer. 23:5
    Katso, päivät tulevat, sanoo Herra, jolloin minä herätän Daavidille vanhurskaan vesan; hän on hallitseva kuninkaana ja menestyvä, ja hän on tekevä oikeuden ja vanhurskauden maassa.

    Jes. 42:1
    Katso, minun palvelijani, jota minä tuen, minun valittuni, johon minun sieluni mielistyi. Minä olen pannut Henkeni häneen, hän levittää kansakuntiin oikeuden.
    (Matt. 24:47, Luuk. 12:44, Dan. 7:13, Joh. 14:26)


    Joh. 13:20
    Totisesti, totisesti minä sanon teille: joka ottaa vastaan sen, jonka minä lähetän, se ottaa vastaan minut; mutta joka ottaa vastaan minut, se ottaa vastaan hänet, joka on minut lähettänyt.
    Joh. 14:17
    totuuden Hengen, jota maailma ei voi ottaa vastaan, koska se ei näe häntä eikä tunne häntä; mutta te tunnette hänet, sillä hän pysyy teidän tykönänne ja on teissä oleva.

    VastaaPoista