Sivut

tiistai 15. lokakuuta 2024

ILMAN USKOA ON MAHDOTON OLLA OTOLLINEN




Otetaan tänään ja tästä eteenpäin niitä hyviä uskon askeleita joskus jopa hyppyjä, Jeesukseen Kristukseen turvaten.

Kerronpa tämän aamun näkyni kuvan. Rukouksen jälkeen jäin kuuntelemaan Herraa. Kohta sain nähdä kuvan jossa oli valtava kalliovuori ja sen  reunat oli leveää liuskekiveä. Jotkut olivat lyhyempiä jotkut pitempiä kuin uimahyppy laudat.

Sitten näin kun ihminen/ ehkä mies, käveli tuollaisen hyvin pitkän kiviliuskan päähän. Hänellä oli lyhyet, vaaleat hiukset. Hän asettui siihen seisomaan ja kohta hyppäsi siitä alas.

Ymmärsin tuon kuvan tarkoituksen heti.

Joskus otamme noita vertauskuvallisia uskonaskeleita, mutta tämä oli vielä suurempaa sillä tässä otettiin uskonhyppy johonkin tuntemattomaan.

Sanon tuntemattomaan, sillä minulle ei näytetty mitä ja mihin tuo mies hyppäsi? Mitä siellä alhaalla oli? Mutta hän teki sen uskoen ja luottaen Herraan. 

"Usko on kuin hyppy kalliolta rotkoon tietäen, että en vahingoitu. Se on kuin nykypäivän benji-hyppy; se vaatii rohkeutta, vaikka tiedän, että minulla on valjaat, jotka estävät minua paiskautumasta maahan. Raamattu ei ole elämäntaitokirja, mutta se sisältää paljon hyviä ohjeita tasapainoiseen elämään. Voin myös samaistua Raamatun ihmisten ajatuksiin ja tunteisiin ja saada uutta voimaa siitä omaan elämääni."

Jäin tätä tutkimaan. Tärkeintä oli ja on se, mitä Raamattu sanoo tästä ja pian vastaus löytyi Raamatusta ja oli taas niin osuvaa ja totta. Mitä tuohon Jumalan Sanaan on lisäämistä. Se kertoo kaiken

Siunattua päivää. Herra on kanssamme, voimme turvata kaikessa Häneen, luotetaan siihen  ja luotetaan siihen mitä Hänen Sanansa kertoo meille. 🙏✝️

In Your Hands : Jesaja 41:13

https://youtu.be/l:oxkMVhWUZw?si=oRTGMSxBEeWYnr8Y


Kirje hebrealaisille

11 LUKU.

1. Mutta usko on luja luottamus siihen, mitä toivotaan, ojentautuminen sen mukaan, mikä ei näy.

2. Sillä sen kautta saivat vanhat todistuksen.

3. Uskon kautta me ymmärrämme, että maailma on rakennettu Jumalan sanalla, niin että se, mikä nähdään, ei ole syntynyt näkyväisestä.

4. Uskon kautta uhrasi Aabel Jumalalle paremman uhrin kuin Kain, ja uskon kautta hän sai todistuksen, että hän oli vanhurskas, kun Jumala antoi todistuksen hänen uhrilahjoistaan; ja uskonsa kautta hän vielä kuoltuaankin puhuu.

5. Uskon kautta otettiin Eenok pois, näkemättä kuolemaa, "eikä häntä enää ollut, koska Jumala oli ottanut hänet pois". Sillä ennen poisottamistaan hän oli saanut todistuksen, että hän oli otollinen Jumalalle.

6. Mutta ilman uskoa on mahdoton olla otollinen; sillä sen, joka Jumalan tykö tulee, täytyy uskoa, että Jumala on ja että hän palkitsee ne, jotka häntä etsivät.

7. Uskon kautta rakensi Nooa, saatuaan ilmoituksen siitä, mikä ei vielä näkynyt, pyhässä pelossa arkin perhekuntansa pelastukseksi; ja uskonsa kautta hän tuomitsi maailman, ja hänestä tuli sen vanhurskauden perillinen, joka uskosta tulee.

8. Uskon kautta oli Aabraham kuuliainen, kun hänet kutsuttiin lähtemään siihen maahan, jonka hän oli saava perinnöksi, ja hän lähti tietämättä, minne oli saapuva.

9. Uskon kautta hän eli muukalaisena lupauksen maassa niinkuin vieraassa maassa, asuen teltoissa Iisakin ja Jaakobin kanssa, jotka olivat saman lupauksen perillisiä;

10. sillä hän odotti sitä kaupunkia, jolla on perustukset ja jonka rakentaja ja luoja on Jumala.

11. Uskon kautta sai Saarakin voimaa suvun perustamiseen, vieläpä yli-ikäisenä, koska hän piti luotettavana sen, joka oli antanut lupauksen.

12. Sentähden syntyikin yhdestä miehestä, vieläpä kuolettuneesta, niin suuri paljous, kuin on tähtiä taivaalla ja kuin meren rannalla hiekkaa, epälukuisesti.

13. Uskossa nämä kaikki kuolivat eivätkä luvattua saavuttaneet, vaan kaukaa he olivat sen nähneet ja sitä tervehtineet ja tunnustaneet olevansa vieraita ja muukalaisia maan päällä.

14. Sillä jotka näin puhuvat, ilmaisevat etsivänsä isänmaata.

15. Ja jos he olisivat tarkoittaneet sitä maata, josta olivat lähteneet, niin olisihan heillä ollut tilaisuus palata takaisin;

16. mutta nyt he pyrkivät parempaan, se on taivaalliseen. Sentähden Jumala ei heitä häpeä, vaan sallii kutsua itseään heidän Jumalaksensa; sillä hän on valmistanut heille kaupungin.

17. Uskon kautta uhrasi Aabraham, koetukselle pantuna, Iisakin, uhrasi ainoan poikansa, hän, joka oli lupaukset vastaanottanut

18. ja jolle oli sanottu: "Iisakista sinä saat nimellesi jälkeläisen",

19. sillä hän päätti, että Jumala on voimallinen kuolleistakin herättämään; ja sen vertauskuvana hän saikin hänet takaisin.

20. Uskon kautta antoi Iisak Jaakobille ja Eesaulle siunauksen, joka koski tulevaisiakin.

21. Uskon kautta siunasi Jaakob kuollessaan kumpaisenkin Joosefin pojista ja rukoili sauvansa päähän nojaten.

22. Uskon kautta muistutti Joosef loppunsa lähetessä Israelin lasten lähdöstä ja antoi määräyksen luistansa.

23. Uskon kautta pitivät Mooseksen vanhemmat häntä heti hänen syntymänsä jälkeen kätkössä kolme kuukautta, sillä he näkivät, että lapsi oli ihana; eivätkä he peljänneet kuninkaan käskyä.

24. Uskon kautta kieltäytyi Mooses suureksi tultuaan kantamasta faraon tyttären pojan nimeä.

25. Hän otti mieluummin kärsiäkseen vaivaa yhdessä Jumalan kansan kanssa kuin saadakseen synnistä lyhytaikaista nautintoa,

26. katsoen "Kristuksen pilkan" suuremmaksi rikkaudeksi kuin Egyptin aarteet; sillä hän käänsi katseensa palkintoa kohti.

27. Uskon kautta hän jätti Egyptin pelkäämättä kuninkaan vihaa; sillä koska hän ikäänkuin näki sen, joka on näkymätön, niin hän kesti.

28. Uskon kautta hän pani toimeen pääsiäisenvieton ja verensivelyn, ettei esikoisten surmaaja koskisi heihin.

29. Uskon kautta he kulkivat poikki Punaisen meren ikäänkuin kuivalla maalla; jota yrittäessään egyptiläiset hukkuivat.

30. Uskon kautta kaatuivat Jerikon muurit, sittenkuin niiden ympäri oli kuljettu seitsemän päivää.

31. Uskon kautta pelastui portto Raahab joutumasta perikatoon yhdessä uppiniskaisten kanssa, kun oli, rauha mielessään, ottanut vakoojat luoksensa.

32. Ja mitä minä vielä sanoisin? Sillä minulta loppuisi aika, jos kertoisin Gideonista, Baarakista, Simsonista, Jeftasta, Daavidista ja Samuelista ja profeetoista,

33. jotka uskon kautta kukistivat valtakuntia, pitivät vanhurskautta voimassa, saivat kokea lupauksien toteutumista, tukkivat jalopeurain kidat,

34. sammuttivat tulen voiman, pääsivät miekanteriä pakoon, voimistuivat heikkoudesta, tulivat väkeviksi sodassa, ajoivat pakoon muukalaisten sotajoukot.

35. On ollut vaimoja, jotka ylösnousemuksen kautta ovat saaneet kuolleensa takaisin. Toiset ovat antaneet kiduttaa itseään eivätkä ole ottaneet vastaan vapautusta, että saisivat paremman ylösnousemuksen;

36. toiset taas ovat saaneet kokea pilkkaa ja ruoskimista, vieläpä kahleita ja vankeutta;

37. heitä on kivitetty, kiusattu, rikki sahattu, miekalla surmattu; he ovat kierrelleet ympäri lampaannahoissa ja vuohennahoissa, puutteenalaisina, ahdistettuina, pahoinpideltyinä -

38. he, jotka olivat liian hyviä tälle maailmalle -; he ovat harhailleet erämaissa ja vuorilla ja luolissa ja maakuopissa.

39. Ja vaikka nämä kaikki uskon kautta olivat todistuksen saaneet, eivät he kuitenkaan saavuttaneet sitä, mikä oli luvattu;

40. sillä Jumala oli varannut meitä varten jotakin parempaa, etteivät he ilman meitä pääsisi täydellisyyteen.

Amen 🙏👑✝️

sunnuntai 13. lokakuuta 2024

ARMO JA RAUHA JUMALAN JA JEESUKSEN TUNTEMISEN KAUTTA



                       Maalaukseni 12.10.2024.

2.Piet.1:2. Armo ja rauha lisääntyköön teille Jumalan ja meidän Herramme Jeesuksen tuntemisen kautta.


Kiitos Jeesus että tänään saan olla odotuksessa Sinun tuloosi, noille ikivihreille niityille. Rukoukseni jälkeen jäin katselemaan ja kuuntelemaan mitä haluat kertoa tai näyttää.

Hetken odoteltua hiljaa, eteeni ilmestyi vanha puinen ovi, joka oli maalattu siniseksi. Näin että se oli hieman raollaan, mutten vielä pystynyt näkemään mitä sen takana oli.

Ilo kuitenkin levisi sydämeen kun sain katsella tuota ovea ja sen taivaallista sinistä väriä. Tiesin ja tunsin sen lupaavan jotain hyvää, mitä meille on luvattu Jeesuksen omina. Tätä jään odottamaan teidän kanssanne.

LÄVITSE KYYNEL LAAKSON  https://youtu.be/wgPM-_s4EB0?si=3mSn3jUe_Nn8Ov3H

Amen 🩵👑🩵

 Kuinka tärkeää on tehdä se elämän tärkein päätös eli kuinka kääntyä Jeesuksen puoleen jo tänään kun huomisesta ei ole takeita, etenkin kun tiedossa kuinka nopeasti voi jotain kohtalokasta tapahtua. Me tietämällä tiedetään että lähtö voi tulla millon vaan ja siksi on tärkeää ettei siirrä sitä päätöksen tekoa enää. 

Rukoillaan nyt että ihmiset oikeesti kääntyy Jeesuksen puoleen elämässään ja koska maailmassa on niin paljon vielä niitä jotka ei vielä Jeesusta tunne että me voitais vielä tehdä tehokkaammin kuin koskaan oma osamme jotta ihmiset tulisi tietoisiksi siitä kuinka synti erottaa heidät Jumalasta, jolloin ilman Jeesusta ovat matkalla suoraan helvettiin. 

Anteeksi pudottelen maan pinnalle mut täällä on oikeesti vielä työ vaiheessa ja alkaa nousta oikeasti hätä sieluista, eikä kaikki uskovatkaan tajua tilaansa.

Käydään rukoukseen jokainen tahollamme näiden ihmisten puolesta joiden kanssa  olemme matkalla Jeesuksen luo ja kaikkien niiden puolesta jotka eivät ole vielä löytäneet Jeesuksen luo! Herra, Jeesus Kristus, tuo ja avaa tuo Sinun sininen ja taivaallinen ovi heidän eteensä kutsuen! Kutsuen johon ei voi olla tarttumatta, nähdä mitä kaikkea hyvää tuon oven takana on tarjolla.

KR 1933/-38
Ps. 50:2 Siionista, jonka kauneus on täydellinen, Jumala ilmestyy kirkkaudessa. 

Amen 🙌🙌🙌🩵🩵🩵

KATSON SINEEN TAIVAAN    https://youtu.be/zKOtmAv8SjQ?si=MuIHoVOfqJx9eyLX

Löysin tähän sopivan tekstin Minna Jaloselta  jota tahdon lainata hänen sanoihinsa yhtyen:

Luomakunnan kauneus

Raamatun alkulehdillä kerrotaan Jumalan suurenmoisesta työstä, kun hän loi taivaan ja maan. Hän jos kuka on todellinen taiteilija ja mielikuvituksen mestari. Hänen kädenjälkeään ovat kaikki moninaiset kasvikunnan, eläinkunnan ja elottoman luonnon luomukset. Meidät Hän loi kuvakseen ja kaikkea tätä taiteellisuutta ja mielikuvitusta ihminen onkin vuosisatojen saatossa monin tavoin pystynyt ilmentämään. On hienoa katsella upeita taideteoksia ja maalauksia, kuunnella henkeäsalpaavan kaunista musiikkia ja ajatella, että tämä kaikki todellakin ilmentää meissä sitä mitä Isä Jumala alun perin halusi saada aikaan. Hän loi kaiken hyväksi. ”Ja Jumala katsoi kaikkea, mitä hän tehnyt oli, ja katso, se oli sangen hyvää.” 1 Moos. 1:31. 


Kaikkein eniten nautin kuitenkin erilaisista luonnon ihmeistä ja taidonnäytteistä. Joka kevät mieltäni sykähdyttää laulujoutsenen kutsuhuuto ja ensimmäiset muuten harmaasta maasta nousevat sinivuokot. Kosken pääse nauttimaan kädenkosketeltavasti kaikesta kauniista täällä maanpäällisen elämäni aikana, odotan sitä kaikkea mitä pääsen kokemaan ja näkemään Taivaan kodissa ja uudessa täydellisessä maassa. Kaikki se kauneus ja ihmeellisyys mitä Raamattu hieman valottaa mutta mitä voi vain rajallisesti vielä ymmärtää.


Tämä kaikki on tarjolla meille kaikille. Meissä kaikissa vaikuttaa kaipaus kohti Jumalaa. Isä halajaa sinua luokseen. Kohti alkuperäistä yhteyttä. Ja ainoa tie Hänen luokseen on Poika Jeesus Kristus. Tätä kaikkea miettiessä ja rukoillessa, nousi sydämelleni tämä rakas laulu, niin kuin se olisi minulle ylhäältä annettu:

ONPA TAIVAASSA TARJOLLA https://youtu.be/VsrIQxV8yyQ?si=JoPTqrqrfwzs2fJe

Amen.

torstai 10. lokakuuta 2024

HYVÄ SANOMA ON JULISTETTU


Tänä aamuna sain kuvan rukouksen päätteeksi.  Mietin, oliko näky ja jos, niin mitä tarkoittaa?

Näin postilaatikon jonka kanteen ilmestyi Suomen lipun 🇫🇮 kuva. Herralta jokin Sanoma meille? Ollaan avoimia sille .. ehkä vastaus tulee piankin?

Rakas Jumala, suojaa maatamme ja omiasi.  Anna päättäjille viisautta ja ymmärrystä. Anna heille ja tälle kansalle armo löytää Sinut ja totuutesi. Sinun on valta, voima ja kunnia iankaikkisesti. 

Amen! ❤‍🔥🙏👑✝️ Tuli vastaan erään uskovan siskon vanha näky ja mietin liityisikö tähän aamulla saamaani. Tuo kuvaus Orposta sopisi tähän hetkeen?

Uskovan siskon näky 23.1.2019:

Rukoillessani, että suomi saisi vanhurskaan hallituksen nyt keväällä. näin seuraavan näyn hetken kuluttua. Jeesus nousi seisomaan eduskuntatalon katolle. Hänen koko olemus peitti koko eduskuntatalon. Käsitin, että Hän nyt jakaa eduskunnan vuohiin ja lampaisiin. Katsoin tuota näkyä mannerheimintieltä päin. Hetken kuluttua näin Petteri Orpon punaisena, kuin olisi ollut tulessa ja sitten hän katosi. Käsitin, että hän ei ole suomelle hyväksi ja hänet syrjäytetään vallasta, eikä nouse hallitukseen. Hengessäni nuhtelin orpoa, että hän ei ole kunnioittanut Herraamme Jeesusta päätöksissään ja nyt saat tuta Hänen vihansa.

Matt. 25:31 Mutta kuin Ihmisen Poika tulee kunniassansa ja kaikki pyhät enkelit hänen kanssansa, silloin hän istuu kunniansa istuimella, 

25:32 Ja hänen eteensä kootaan kaikki kansat. Ja hän eroittaa toiset toisistansa, niinkuin paimen eroittaa lampaat vuohista,25:33 ja asettaa lampaat tosin oikialle puolellensa, mutta vuohet vasemmallensa.

25:34 Silloin sanoo kuningas niille, jotka hänen oikialla puolellansa ovat: tulkaat, minun Isäni siunatut, omistakaat se valtakunta, joka teille on valmistettu maailman alusta.


Hebrealaiskirje:

4:1 Varokaamme siis, koska lupaus päästä hänen lepoonsa vielä pysyy varmana, ettei vain havaittaisi kenenkään teistä jääneen taipaleelle.
4:2 Sillä hyvä sanoma on julistettu meille niinkuin heillekin; mutta heidän kuulemansa sana ei heitä hyödyttänyt, koska se ei uskossa sulautunut niihin, jotka sen kuulivat. 
4:3 Sillä me pääsemme lepoon, me, jotka tulimme uskoon, niinkuin hän on sanonut: "Ja niin minä vihassani vannoin: 'He eivät pääse minun lepooni'", vaikka hänen tekonsa olivat valmiina maailman perustamisesta asti.
4:4 Sillä hän on jossakin sanonut seitsemännestä päivästä näin: "Ja Jumala lepäsi seitsemäntenä päivänä kaikista teoistansa";
4:5 ja tässä taas: "He eivät pääse minun lepooni".
4:6 Koska siis varmana pysyy, että muutamat pääsevät siihen, ja ne, joille hyvä sanoma ensin julistettiin, eivät päässeet siihen tottelemattomuuden tähden,
4:7 niin hän taas määrää päivän, "tämän päivän", sanomalla Daavidin kautta niin pitkän ajan jälkeen, niinkuin ennen on sanottu: "Tänä päivänä, jos te kuulette hänen äänensä, älkää paaduttako sydämiänne".
4:8 Sillä jos Joosua olisi saattanut heidät lepoon, niin hän ei puhuisi toisesta, senjälkeisestä päivästä.
4:9 Niin on Jumalan kansalle sapatinlepo varmasti tuleva.
4:10 Sillä joka on päässyt hänen lepoonsa, on saanut levon teoistaan, hänkin, niinkuin Jumala omista teoistansa.
4:11 Ahkeroikaamme siis päästä siihen lepoon, ettei kukaan lankeaisi seuraamaan samaa tottelemattomuuden esimerkkiä.
4:12 Sillä Jumalan sana on elävä ja voimallinen ja terävämpi kuin mikään kaksiteräinen miekka ja tunkee lävitse, kunnes se erottaa sielun ja hengen, nivelet sekä ytimet, ja on sydämen ajatusten ja aivoitusten tuomitsija;
4:13 eikä mikään luotu ole hänelle näkymätön, vaan kaikki on alastonta ja paljastettua hänen silmäinsä edessä, jolle meidän on tehtävä tili.
4:14 Kun meillä siis on suuri ylimmäinen pappi, läpi taivasten kulkenut, Jeesus, Jumalan Poika, niin pitäkäämme kiinni tunnustuksesta.
4:15 Sillä ei meillä ole sellainen ylimmäinen pappi, joka ei voi sääliä meidän heikkouksiamme, vaan joka on ollut kaikessa kiusattu samalla lailla kuin mekin, kuitenkin ilman syntiä.
4:16 Käykäämme sentähden uskalluksella armon istuimen eteen, että saisimme laupeuden ja löytäisimme armon, avuksemme oikeaan aikaan.

Miksi Suomi olet levoton   https://youtu.be/YSAaQ9rh_vs?si=ujR_Y51Uhag-9TsU

Amen.  🙏🇫🇮✝️

Ps. Oliko Sattumaa että tämä on 1000 Sanomani? 10.10.2024. Jumala on opettanut minulle ettei mikään ole sattumaa, vaan Hänen täydellistä suunnitelmaa. Tuo postilaatikko kuvasti tätä postausta.

Amen. 

keskiviikko 9. lokakuuta 2024

SIELLÄ MISSÄ AARRE SIELLÄ SYDÄN

 

                   Etsikää Jumalan valtakuntaa ...

Haluan kertoa keskustelusta ja rukous hetkestä tänä aamuna Herran kanssa. 
Kun sain rukoiltua, ihmettelin Hänelle kuinka Hän oli ollut niin hiljaa viime päivät? Ja siinä samassa näin hyvin kauniin ja erikoisen korun. Kysyin Herralta onko se tiara vaiko sormus? Kohta näin toisen kuvan jossa oli sormus punaisella kivellä. Se oli taas aivan erinäköinen kuin tuo ensimmäinen koru, jonka nyt selvennettyä sain ymmärtää tiaraksi ja sen kanssa tuo sormus. Kiittelin tuosta näystä/ lahjasta.
Mietin mitä tämä voisi olla Raamatullisesti ja heti tuo mieleen putkahti. Näin vapaasti sanottuna, ettemme kerää maallisia aarteita, jotka ruoste syö ... Vaan taivaallisia aarteita. Tämä oli varmaan tuo Sanoma. Noita koruja ja etenkin sormuksia minulle on näytetty paljon tämän uskon tieni aikana. 
Sormuksista minun Sinettisormus nimimerkki myös vahvistui. Pari uskovaa ne myös minulle vahvisti Jumalalta saamien asioidensa kautta. Jumala on ihmeellinen. Tähän ei tarvita liioin selittelyä, vaan Raamatun teksti joka tämän meille oivallisesti valaisee.

Kiitos kunnia ja ylistys!!! Kiitos Rakas Jumala!

 https://raamattu365.fi/bible/kr38/mat/6/


Evankeliumi Matteuksen mukaan

6 LUKU.

1. "Kavahtakaa, ettette harjoita vanhurskauttanne ihmisten nähden, että he teitä katselisivat; muutoin ette saa palkkaa Isältänne, joka on taivaissa.2. Sentähden, kun annat almuja, älä soitata torvea edelläsi, niinkuin ulkokullatut tekevät synagoogissa ja kaduilla saadakseen ylistystä ihmisiltä. Totisesti minä sanon teille: he ovat saaneet palkkansa.3. Vaan kun sinä almua annat, älköön vasen kätesi tietäkö, mitä oikea kätesi tekee,4. että almusi olisi salassa; ja sinun Isäsi, joka salassa näkee, maksaa sinulle.5. Ja kun rukoilette, älkää olko niinkuin ulkokullatut; sillä he mielellään seisovat ja rukoilevat synagoogissa ja katujen kulmissa, että ihmiset heidät näkisivät. Totisesti minä sanon teille: he ovat saaneet palkkansa.6. Vaan sinä, kun rukoilet, mene kammioosi ja sulje ovesi ja rukoile Isääsi, joka on salassa; ja sinun Isäsi, joka salassa näkee, maksaa sinulle.7. Ja kun rukoilette, niin älkää tyhjiä hokeko niinkuin pakanat, jotka luulevat, että heitä heidän monisanaisuutensa tähden kuullaan.8. Älkää siis olko heidän kaltaisiaan; sillä teidän Isänne kyllä tietää, mitä te tarvitsette, ennenkuin häneltä anottekaan.9. Rukoilkaa siis te näin: Isä meidän, joka olet taivaissa! Pyhitetty olkoon sinun nimesi;10. tulkoon sinun valtakuntasi; tapahtukoon sinun tahtosi myös maan päällä niinkuin taivaassa;11. anna meille tänä päivänä meidän jokapäiväinen leipämme;12. ja anna meille meidän velkamme anteeksi, niinkuin mekin annamme anteeksi meidän velallisillemme;13. äläkä saata meitä kiusaukseen; vaan päästä meidät pahasta, [sillä sinun on valtakunta ja voima ja kunnia iankaikkisesti. Amen].14. Sillä jos te annatte anteeksi ihmisille heidän rikkomuksensa, niin teidän taivaallinen Isänne myös antaa teille anteeksi;15. mutta jos te ette anna ihmisille anteeksi, niin ei myöskään teidän Isänne anna anteeksi teidän rikkomuksianne.16. Ja kun paastoatte, älkää olko synkännäköisiä niinkuin ulkokullatut; sillä he tekevät kasvonsa surkeiksi, että ihmiset näkisivät heidän paastoavan. Totisesti minä sanon teille: he ovat saaneet palkkansa.17. Vaan kun sinä paastoat, niin voitele pääsi ja pese kasvosi,18. etteivät paastoamistasi näkisi ihmiset, vaan sinun Isäsi, joka on salassa; ja sinun Isäsi, joka salassa näkee, maksaa sinulle.19. Älkää kootko itsellenne aarteita maan päälle, missä koi ja ruoste raiskaa ja missä varkaat murtautuvat sisään ja varastavat.20. Vaan kootkaa itsellenne aarteita taivaaseen, missä ei koi eikä ruoste raiskaa ja missä eivät varkaat murtaudu sisään eivätkä varasta.21. Sillä missä sinun aarteesi on, siellä on myös sinun sydämesi.22. Silmä on ruumiin lamppu. Jos siis silmäsi on terve, niin koko sinun ruumiisi on valaistu.23. Mutta jos silmäsi on viallinen, niin koko ruumiisi on pimeä. Jos siis se valo, joka sinussa on, on pimeyttä, kuinka suuri onkaan pimeys!24. Ei kukaan voi palvella kahta herraa; sillä hän on joko tätä vihaava ja toista rakastava, taikka tähän liittyvä ja toista halveksiva. Ette voi palvella Jumalaa ja mammonaa.25. Sentähden minä sanon teille: älkää murehtiko hengestänne, mitä söisitte tai mitä joisitte, älkääkä ruumiistanne, mitä päällenne pukisitte. Eikö henki ole enemmän kuin ruoka ja ruumis enemmän kuin vaatteet?26. Katsokaa taivaan lintuja: eivät ne kylvä eivätkä leikkaa eivätkä kokoa aittoihin, ja teidän taivaallinen Isänne ruokkii ne. Ettekö te ole paljoa suurempiarvoiset kuin ne?27. Ja kuka teistä voi murehtimisellaan lisätä ikäänsä kyynäränkään vertaa?28. Ja mitä te murehditte vaatteista? Katselkaa kedon kukkia, kuinka ne kasvavat; eivät ne työtä tee eivätkä kehrää.29. Kuitenkin minä sanon teille: ei Salomo kaikessa loistossansa ollut niin vaatetettu kuin yksi niistä.30. Jos siis Jumala näin vaatettaa kedon ruohon, joka tänään kasvaa ja huomenna uuniin heitetään, eikö paljoa ennemmin teitä, te vähäuskoiset?31. Älkää siis murehtiko sanoen: 'Mitä me syömme?' tahi: 'Mitä me juomme?' tahi: 'Millä me itsemme vaatetamme?'32. Sillä tätä kaikkea pakanat tavoittelevat. Teidän taivaallinen Isänne kyllä tietää teidän kaikkea tätä tarvitsevan.33. Vaan etsikää ensin Jumalan valtakuntaa ja hänen vanhurskauttansa, niin myös kaikki tämä teille annetaan.34. Älkää siis murehtiko huomisesta päivästä, sillä huominen päivä pitää murheen itsestään. Riittää kullekin päivälle oma vaivansa."
Amen 🙏
On meillä aarre verraton   https://youtu.be/epM8ED5mc4M?si=s1vcGCwVjXYBLy8C

keskiviikko 2. lokakuuta 2024

OTA RISTISI JA SEURAA MINUA






Valvokaamme!!!

Minä näin aamulla oudon näyn, vai liekö edes ollut sitä?

Ensin näin kauniita ja kirkkaita valonsäteitä jotka lopulta muutuivat kauniiksi ristiksi.
Sitten näin hyvin kauniin valkoisen hevosen. Se oli todella kaunis... Mutta.. kohta sen pää putosi? Tätä tässä miettinyt, liekö tuossa sanomaa?

Tätä täällä yrittänyt avata ...
Se kirmaili yksin iloisena kunnes tuo pää katkesi / putosi. Ei ollut ratsastajaa.
Tuo hevonen oli jotenkin liian kaunis, se näytti ennen pään putoamista kuin täydellisen valkoiselta pehmo hevoselta.
Voisiko tarkoittaa tuota väärää " vanhurskautta "? Seurakuntia ja kirkkoja jotka opettavat kuin " kiiltokuvia", lapsenomaista pehmo uskontoa ja kohta sen pää tulee katkeamaan. Tämä minulle nousi kun tuota yritin tutkia.

Sanotaan että Paavi saattaisi olla tuo väärä profeetta. Hän kulkee noissa valkoisissa vaatteissaan ja valkoisessa myssyssään. Kuvasiko tuo putoava hevosen pää tuota Paavin lakkia? Paavi on julistanut olevansa Kristuksen sijainen. Aika korkea nimitys jonka itse on asettanut.

Keskustelin tästä ryhmässäni ja sain vahvistusta ajatuksiini. Eräs veli ja sisko kommentoi vahvistavasti.

Veli:

On olemassa profetia, 112 profetia, Malakian profetia.. aika lienee kypsä, viimeinen paavi ja sitten tuomio on menos 112 paavi, siinä sit sulla  putos pääkin näyssä jo ...

Sisko:

Niin, koetuksissa itse kukin koetellaan, mutta kun näyttää nyt vahvasti siltä, että kansankirkkomme ei pitäydy Raamatun Sanaan ja jopa opettavat sellaista, mikä ei ole Sanan mukaista-  ja ovat jopa lisäämässä sellaista mikä on vastoin Sanaa, niin koetuksen tullessa hiekalle rakennettu talo sortuu ja se sortuminen on kauhistus. RaamatunSana kehottaa rakentamaan vankalle perustukselle - Elävä Sana, Jeesus Kristus, että pysytään pystyssä kun myrsky tulee ja käy ylitse.

Veli:

Paavin tiarassa lukee se latinalainen teksti:  Jumalan pojan sijainen. Se jo kertoo mikä portto paavi..on.

EI OLE KETÄÄN JUMALAN POJAN VERTAISTA...

En varsinaisesti tarvi Malakian profetiaa, mutta hän oli pappi irlannista joka matkusti  satoja vuosia sitten katsomaan vatikaania, järkyttyi menosta matkallaan. Jumala näytti yksityiskohtaisen luettelon paaveista jotka uskomattomalla tarkkuudella ovat toteutuneet,  112 paavia.. olen joskus aihetta tutkinut, muttei paavit ole minulle yhtikäs mitään.

Malakia syntyi 1094 ...pistäkää merkille se että euroopan hätänumero on 112.. tuskin kukaan tiesi että näin tulee käymään jos aja Euroopassa  ja hätä 112..

Vielä sen verran Malakian profetiasta... paaveja on tietysti ennen Malakian aikaa ollut 1094 vuotta, mutta kun hän sai sen siitä eteenpäin, 112 viimeistä Paavia eniten ihmetystä ikinä herätti miten joku voi muistaa niin monta se, onkin se juttu... Esim. puhutaan kasveista ja mitä kasvaa ja muita erikoisuuksia  joten se on ollut helpompi muistaa...


Lopuksi kiitin vahvistuksista:

Kiitos veli ja sisko noista kommenteista tuohon näkyyni. Vahvistaa omaa näkemystäni siihen. Jossain luki aivan äsken että paavia yritetään kammeta pallilta? Pää putoaa?

Johanneksen ilmestys

3 LUKU.

1. "Ja Sardeen seurakunnan enkelille kirjoita: 'Näin sanoo hän, jolla on ne Jumalan seitsemän henkeä ja ne seitsemän tähteä: Minä tiedän sinun tekosi: sinulla on se nimi, että elät, mutta sinä olet kuollut.2. Heräjä valvomaan ja vahvista jäljellejääneitä, niitä, jotka ovat olleet kuolemaisillaan; sillä minä en ole havainnut sinun tekojasi täydellisiksi Jumalani edessä.3. Muista siis, mitä olet saanut ja kuullut, ja ota siitä vaari ja tee parannus. Jos et valvo, niin minä tulen kuin varas, etkä sinä tiedä, millä hetkellä minä sinun päällesi tulen.4. Kuitenkin on sinulla Sardeessa muutamia harvoja nimiä, jotka eivät ole tahranneet vaatteitaan, ja he saavat käyskennellä minun kanssani valkeissa vaatteissa, sillä he ovat siihen arvolliset.5. Joka voittaa, se näin puetaan valkeihin vaatteisiin, enkä minä pyyhi pois hänen nimeänsä elämän kirjasta, ja minä olen tunnustava hänen nimensä Isäni edessä ja hänen enkeliensä edessä.6. Jolla on korva, se kuulkoon, mitä Henki seurakunnille sanoo.'7. Ja Filadelfian seurakunnan enkelille kirjoita: 'Näin sanoo Pyhä, Totinen, jolla on Daavidin avain, hän, joka avaa, eikä kukaan sulje, ja joka sulkee, eikä kukaan avaa:8. Minä tiedän sinun tekosi. Katso, minä olen avannut sinun eteesi oven, eikä kukaan voi sitä sulkea; sillä tosin on sinun voimasi vähäinen, mutta sinä olet ottanut vaarin minun sanastani etkä ole minun nimeäni kieltänyt.9. Katso, minä annan sinulle saatanan synagoogasta niitä, jotka sanovat olevansa juutalaisia, eivätkä ole, vaan valhettelevat; katso, minä olen saattava heidät siihen, että he tulevat ja kumartuvat sinun jalkojesi eteen ja ymmärtävät, että minä sinua rakastan.10. Koska sinä olet ottanut minun kärsivällisyyteni sanasta vaarin, niin minä myös otan sinusta vaarin ja pelastan sinut koetuksen hetkestä, joka on tuleva yli koko maanpiirin koettelemaan niitä, jotka maan päällä asuvat.11. Minä tulen pian; pidä, mitä sinulla on, ettei kukaan ottaisi sinun kruunuasi.12. Joka voittaa, sen minä teen pylvääksi Jumalani temppeliin, eikä hän koskaan enää lähde sieltä ulos, ja minä kirjoitan häneen Jumalani nimen ja Jumalani kaupungin nimen, sen uuden Jerusalemin, joka laskeutuu alas taivaasta minun Jumalani tyköä, ja oman uuden nimeni.13. Jolla on korva, se kuulkoon, mitä Henki seurakunnille sanoo.'14. Ja Laodikean seurakunnan enkelille kirjoita: 'Näin sanoo Amen, se uskollinen ja totinen todistaja, Jumalan luomakunnan alku:15. Minä tiedän sinun tekosi: sinä et ole kylmä etkä palava; oi, jospa olisit kylmä tai palava!16. Mutta nyt, koska olet penseä, etkä ole palava etkä kylmä, olen minä oksentava sinut suustani ulos.17. Sillä sinä sanot: Minä olen rikas, minä olen rikastunut enkä mitään tarvitse; etkä tiedä, että juuri sinä olet viheliäinen ja kurja ja köyhä ja sokea ja alaston.18. Minä neuvon sinua ostamaan minulta kultaa, tulessa puhdistettua, että rikastuisit, ja valkeat vaatteet, että niihin pukeutuisit eikä alastomuutesi häpeä näkyisi, ja silmävoidetta voidellaksesi silmäsi, että näkisit.19. Kaikkia niitä, joita minä pidän rakkaina, minä nuhtelen ja kuritan; ahkeroitse siis ja tee parannus.20. Katso, minä seison ovella ja kolkutan; jos joku kuulee minun ääneni ja avaa oven, niin minä käyn hänen tykönsä sisälle ja aterioitsen hänen kanssaan, ja hän minun kanssani.21. Joka voittaa, sen minä annan istua kanssani valtaistuimellani, niinkuin minäkin olen voittanut ja istunut Isäni kanssa hänen valtaistuimellensa.22. Jolla on korva, se kuulkoon, mitä Henki seurakunnille sanoo.'"
Asioita joihin meidän pitää nyt erityisesti kiinnittää huomio, näin koen. Nyt on aika todella valvoa.

Ps. Olihan vaikea saada teksti aikaseksi. Teki kiusaa valtavasti ja välillä teksti poistui kokonaan. Jouduin turvautumaan rukoukseen ja lopulta kuitenkin valmistui. Vihollinen yritti laittaa vastaan.

Matt. 16:24-27

"Silloin Jeesus sanoi opetuslapsillensa: 'Jos joku tahtoo minun perässäni kulkea, hän kieltäköön itsensä ja ottakoon ristinsä ja seuratkoon minua. Sillä joka tahtoo pelastaa elämänsä, hän kadottaa sen, 

mutta joka kadottaa elämänsä minun tähteni, hän löytää sen. Sillä mitä se hyödyttää ihmistä, vaikka hän voittaisi omaksensa koko maailman, mutta saisi sielullensa vahingon? Taikka mitä voi ihminen antaa sielunsa 

lunnaiksi? Sillä Ihmisen Poika on tuleva Isänsä kirkkaudessa enkeliensä kanssa, ja silloin hän maksaa kullekin hänen tekojensa mukaan.'"




                    ( viimeisin Maalaukseni)
    
Pidetään tiukasti kiinni Jeesuksesta.

Hymni ( Sama vanha ristin puu) 

Amen 🙏✝️