Sivut

keskiviikko 31. tammikuuta 2024

KUULKAA NYT, TE RIKKAAT!

 



KR 1933/-38

Jaak. 5:6 Vanhurskaan te olette tuominneet ja tappaneet; hän ei vastusta teitä. 

Verikyyneleet:  https://youtu.be/BHgkYSVi1k4?si=U5Q0zfrYbNQ1yAm0

Tänään rukoiltua ja jäätyäni kuuntelemaan sanomaa Herralta. Sain nähdä näkynä tekstin: Jaak.  5-6.

Mutta Jaakobissa on vain lukuun 5 asti joten tuo 6 täytyy olla jae.

Ja tämän tuon tänään päivän sanaksi ja luvuksi. Tämä on pääasiassa Sanoma rikkaille.  💜🙏✝️

Hämmästyin kun tuon Jaakobin avasin niin osuvaa on tähän hetkeen ja aikaan ! Tuo Sanan paikka ei ollut mikään sormipaikka vaan näkynä tuo näytettiin.

 En edes muistanut sen sisältöä vaan kun sen avasin oli se täydellinen yllätys ja osuva sellainen.. Näin ainakin itse sen näen. Sana kertoo kaiken itsessään:

Jaakobin kirje

Luku 5

Varoitus rikkaille

1. Kuulkaa nyt, te rikkaat! Itkekää ja valittakaa sitä kurjuutta, joka on teille tulossa.2. Teidän rikkautenne on mädäntynyt, ja teidän vaatteenne ovat koin syömiä.3. Teidän kultanne ja hopeanne on ruostunut. Niiden ruoste on oleva todisteena teitä vastaan, ja se syö teidän lihanne kuin tuli. Te olette koonneet aarteita viimeisinä päivinä.4. Kuulkaa! Palkka, jonka te olette riistäneet työmiehiltä, vainioittenne niittäjiltä, huutaa. Sadonkorjaajien huudot ovat tulleet Herran Sebaotin korviin.5. Te olette maan päällä eläneet ylellisesti ja mässäilleet, te olette lihottaneet sydäntänne teurastuspäivänä.6. Te olette tuominneet ja tappaneet vanhurskaan; hän ei teitä vastusta.

Kärsivällisyys ja rukous

7. Olkaa siis kärsivällisiä, veljet, Herran tuloon asti. Katsokaa, kuinka maamies odottaa maan kallista hedelmää ja on kärsivällinen, kunnes maa on saanut syyssateen ja kevätsateen.8. Olkaa tekin kärsivällisiä, vahvistakaa sydämenne, sillä Herran tulo on lähellä.9. Veljet, älkää nurisko toisianne vastaan, ettei teitä tuomittaisi. Katsokaa, tuomari seisoo ovella!10. Veljet, ottakaa vaivan kestämisessä1 ja kärsivällisyydessä esikuvaksenne profeetat, jotka ovat puhuneet Herran nimessä.11. Kuinka ylistämmekään autuaiksi niitä, jotka ovat pysyneet kestävinä! Olette kuulleet Jobin kestävyydestä, ja Herran antaman lopputuloksen te tunnette. Herra on laupias ja armahtava.12. Ennen kaikkea, veljeni, älkää vannoko, älkää taivaan älkääkä maan kautta, älkää mitään muutakaan valaa. "Kyllä" tarkoittakoon teillä "kyllä", ja "ei" tarkoittakoon "ei", ettette joutuisi tuomion alaisiksi.13. Jos joku teistä kärsii vaivaa, rukoilkoon; jos joku on hyvillä mielin, laulakoon kiitosta.14. Jos joku teistä on sairaana, kutsukoon luokseen seurakunnan vanhimmat. Nämä rukoilkoot hänen puolestaan, voidellen häntä öljyllä Herran nimessä.15. Uskon rukous parantaa sairaan, ja Herra nostaa hänet jalkeille, ja jos hän on tehnyt syntiä, se annetaan hänelle anteeksi.16. Tunnustakaa siis syntinne toisillenne ja rukoilkaa toistenne puolesta, että parantuisitte. Vanhurskaan voimallinen rukous saa paljon aikaan.17. Elia oli yhtä vajavainen ihminen kuin mekin. Hän rukoili rukoilemalla, ettei sataisi, eikä maa saanut sadetta kolmeen vuoteen ja kuuteen kuukauteen.18. Kun hän rukoili uudelleen, taivas antoi sateen ja maa tuotti hedelmänsä.19. Veljeni, jos joku teistä eksyy totuudesta ja toinen saa hänet palaamaan takaisin,20. niin tietäkää, että se, joka palauttaa syntisen hänen harhateiltään, pelastaa hänen sielunsa kuolemasta ja peittää syntien paljouden.

Amen 🔥✝️🔥

Jumala on puhunut. 🙏📜

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.