keskiviikko 1. maaliskuuta 2023

JOHDATAN TEITÄ, KUN KULJETTE RUKOILLEN


 Antaa Herran virran kuljettaa ...

  Aamu rukouksen päätteeksi pyysin Herralta, että Hän antaisi tänäänkin virtaavien lähteiden ihmeitä. Että Hänen Pyhä Henki virtaisi meidän kanssa johdattaen ja ohjaten. Ja kun sain rukoiltua, sain nähdä Jeesuksen jalat jotka matalassa virrassa kävelivät kohti ja pian seisahtuivat siihen viereeni.  Virtaus vedessä oli kova mutta vettä oli vain sen verran että Hänen jalkapöytänsä kastui. Se oli suurta iloa tuottava näky. Kiitos Jeesus siitä. Koin sen tälle päivälle ja varmasti eteenpäinkin rukous vastaukseksi. 

Minä johdatan teitä, kun te kuljette rukoillen” (Jer 31:9). 

Jumalan johdatus toimii parhaiten kun ihminen sitä pyytää ja haluaa. Jos ihminen ei halua, Jumala antaa ihmiselle tietyn vapauden kulkea niin kuin haluaa. Jumala ei väkisin sotkeudu ihmisten elämään. Tämä oli hyvin lohduttavaa tähän päivään ja tähän hetkeen. Jeesus on aina lähellämme. Hän odottaa että me kutsumme Häntä. Annamme luvan Hänen johtaa kulkuamme tässä maailmassa. Uskalla siis luottaa Häneen.

 Amen 🙏✝️👑💓

 

 138 Sä kuljet seurassa Jeesuksen:    https://www.youtube.com/watch?v=BcWs3mPP6kM

 

1. Sä kuljet seurassa Jeesuksen, / sen kertoo katseesi riemuinen, / sen kertoo laulusi helkkyvä / myös murheen kyynelten keskellä.

2. Ei tunne rauhaasi maailma, / ei huomaa tielläsi kukkia, / se aallon leikkeihin kiintyen / ei tiedä helmistä syvyyden.

3. Vaan helmen sait sinä kalleimman, / se aarre on veri Karitsan. / Hän kuoli puolesta syntisten, / nyt kuljet vaatteissa autuuden.

4. Jo täällä riemusi Jeesus on, / maan päällä, laaksossa ahdingon. / Kun matka vaikea uuvuttaa, / hän armonlähteenä virvoittaa.

5. Se lähde auki on kaikille, / vaan monet kulkevat ohitse. / Ei maista korskea maailma / sen voimaa, rauhaa ja riemua.

6. Vaan kylmä, synkeä erämaa / tuon virran partailla virkoaa, / se valkoliljoiksi puhjeten / jo loistaa riemua autuuden.

7. Ja virtain varsilla kulkijat / näin toinen toistansa auttavat: / Oi nosta pääsi ja kultaisiin / taas katso taivasten kunnaisiin!

8. Siis riennä, ystävä, riemuiten, / kun turvasi on veri Jeesuksen. / Saat kerran porteista Siionin / hääriemuun astua sinäkin.

 

Amen!  

 

 

3 kommenttia:

  1. Aamen sisko! Autuuden vaatteet on ilmaiset, nauttikaamme niistä ja kiittäkäämme Jeesusta 💖

    VastaaPoista
  2. Kyseessä on nouseva vesi, joka nousee nyt tulvavirraksi.
    (Tulvavirta ohjautuu "kaupungin" kujille ja huuhtoo vääryyden ja synnin pois.)


    Jer. 47:2
    "Näin sanoo Herra: Katso, vedet nousevat pohjoisesta, ja niistä tulee tulvavirta; ne tulvivat yli maan ja kaiken, mitä siinä on, yli kaupungin ja siinä asuvaisten. Ja ihmiset huutavat, kaikki maan asukkaat valittavat.


    Jes. 28:2
    Katso, Herralta tulee hän, joka on väkevä ja voimallinen, niinkuin raesade, rajumyrsky. Niinkuin rankkasade, väkeväin tulvavetten kuohu, hän voimalla maahan kaataa.
    Jes. 28:15
    Koska te sanotte: "Me olemme tehneet liiton kuoleman kanssa ja tuonelan kanssa sopimuksen; tulkoon vitsaus kuin tulva, ei se meitä saavuta, sillä me olemme tehneet valheen turvaksemme ja piiloutuneet petokseen" -
    Jes. 28:18
    Teidän liittonne kuoleman kanssa pyyhkäistään pois, ja teidän sopimuksenne tuonelan kanssa ei kestä; kun vitsaus tulee niinkuin tulva, niin se teidät maahan tallaa.
    Jes. 30:28
    Hänen hengityksensä on kuin virta, joka tulvii ja ulottuu kaulaan asti; se seuloo kansakuntia turmion seulassa ja panee eksyttäväiset suitset kansojen suupieliin.
    Jes. 54:9
    Sillä tämä on minulle, niinkuin olivat Nooan vedet: niinkuin minä vannoin, etteivät Nooan vedet enää tulvi maan ylitse, niin minä vannon, etten enää vihastu sinuun enkä sinua nuhtele
    (ei tule uutta vedenpaisumusta, mutta tulee tulva)


    Luuk. 17:26
    Ja niinkuin kävi Nooan päivinä,
    niin
    käy myöskin Ihmisen Pojan päivinä:
    (vedenpaisumus hukutti Nooan aikaan laajasti ja nyt vielä lopun tulva kerää eksyneet ja hukuttaa eli tuomio annetaan eli laitetaan käytäntöön.)
    (Tuomio annetaan Ihmisen Pojan päivänä, joka on Herran tulemuksen päivä)

    VastaaPoista
  3. Raamatun lopunajan sanoma on lukittu ja siten salattu ja se avataan, jotta kaikilla olisi eksyneillä mahdollisuus kääntyä vielä katumuksessa totuuteen.
    Salauksen avaus ajoittuu lopunajan lopun jaksolle, jolloin tämä jakso alkaa kun 1-sinetti avataan ja lopunajan lopun jakso loppuu kun 7-sinetti avataan, jolloin tuomio laitetaan käytäntöön ja on Herran päivä ja uusi aika alkaa.

    Lopunajan lopun salauksen avaa Tukholman profetiassa-1984 mainittu profeetta, jolloin Pyhä Henki toimii hänen kauttaan ja Pyhä Henki siten myös vastaa hänen kauttaan kysyjille, kuin on Raamattuun edeltä kirjattu. Tämä profeetta on toinen säkkipukuisista, toimien säkkipukuisen ajan ja sen jälkeen vielä jakson, jolloin ei käytä säkkipukua vaan toimii maallisen uuden temppelin ensimmäisenä ylipappina, jonka jälkeen hänet kutsutaan kotiin eli ei näe kuolemaa, ja tämä poismeno tulee tapahtumaan 15 vuoden kuluttua 2-sinetin avaamisesta, tapahtuen ennen tuomiopäivää.
    Uuden temppelin ensimmäisen ylipapin tilalle valitaan uuden temppelin seuraava ylipappi. (Tämä toinenkinkin ylipappi on jo ilmoitettu ja hän tulee sen tietämään ja ymmärtämään kun aika on ja salattu tapahtuma hänelle kerrotaan, jossa on ollut mukana, jolloin tapahtuma todistaa Jumalan valinnan hänelle ja siten muille.) Tämä järjestyksessään toinen ylipappi tulee ottamaan vastaan Jumalan kunnian kun kunnia palautuu idästä uuteen temppeliin saatettuna.

    Lopunajan lopun jaksolla joka alkoi kun Jeesus tapettiin katkesi samalla yhteys Jumalaan, eli Jeesuksen "portin" tavoittanut on ohjattu portin jälkeen oikeamilisellä alueella Jumalan suuntaan (Jumalan portille) mutta nyt tämä reitti Jeesuksen portilat kohden Jumalan porttia on ollut poikki, mutta se palautuu lopunajan lopussa kun tuomio on annettu ja Jumalan kunnia palaa uuteen temppeliin.

    Normaalisti kun yhteys Jumalaan on ollut auki on oikeamieliselle alueelle saapunut voinut alkaa lähentyä Jumalaa Pyhän Hengen voitelemana, jolloin totuuden salattua sanomaa on silloin Pyhän Hengen yhteyden kautta voitu avata Jumalaa lähentyvälle ymmärrystä osoittavalle Jumalan suosiolla.



    Tämä Tuomaan evankeliumi vaikuttaisi olevan totuuden sanan ja sanoman suuntainen ja siten osa totuutta?
    1.
    https://fi.wikipedia.org/wiki/Tuomaan_evankeliumi
    2.
    http://www.apokryfikirjat.com/tuomev.htm
    3.
    https://youtu.be/9IH0sCfGmeo?t=1



    VastaaPoista